prima producten

snelle levering van prima producten voor een goede prijs.

Niks op aan te merken

Direkte levering, correcte keuringssticker vanaf 1e van de maand

goede bereikbaarheid, snelle levering

ik belde en er werd adequaat geantwoord. De bestelling werd snel en goed verzorgd en geleverd.

de geplaatste bestelling werd op locatie bezorgd en vooraf werd het tijdstip telefonisch afgestemd

De bestelling en levering werden geheel volgens afspraak uitgevoerd, Er werd zelfs voor afleveren gebeld of het tijdstip paste waardoor we hiermee rekening konden houden. en indien dit niet zou passen er dan een andere bezorgmoment afgesproken kon worden.

supersnelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Deed elk jaar verplichte keuring brandblussers, breng ze nu elk jaar naar de schrotboer en koop nieuwe. ( stukken voordeliger)

Prima. Scherpe prijs, snelle levering

Prettige website met een goede omschrijving van het product.

Uitstekend product, snelle levering en een goede prijs,erg tevreden.

Zeer tevreden we kunnen er weer met veel veilige jaren tegen.

Inmiddels zijn ze binnen en prima. 2 brandmelders ter compensatie met excuses

brandblusser XL producten weet ik niet want die heb ik nog steeds niet een week na bestellen, maar vervoerder Postnl is een ramp Beide keren gewoon thuis maar als ik beneden kom is de bus alweer weg ( aanbellen voor het afgesproken tijdsvak beide keren)en de levering bij het PostNL zou gisteren na 1500 uur zijn maar mooi niet. Zou prettig zijn als bij het bestellen al direct een afhaalpunt of afleveren bij de buren okee zou zijn,

Goede en snelle service

Al meerdere keren iets besteld en altijd goed en snel geleverd.

Snelle levering en uitstekend product

wat een drama, nu al 3 x geprobeerd te bestellen, het lukt niet

een drama

Top! Snelle afhandeling (ook per mail)

Top! Snelle afhandeling /sneele reactie p mail.

Prima snel en netjes

Kom zeker terug

Gewoon supper

Zeer correct

Snelle en nette levering.

Bestelling geleverd zoals besteld en snel.

Gewoon gedaan wat ze beloven

Ik bestelde 10 brandblussers voor ons flatgebouw en deze werden keurig volgens afspraak binnen twee dagen afgeleverd. Gewoon zoals besteld en beloofd.

Snelle levering van degelijk materiaal

Wij hebben in het weekeinde twee 6 liter sproeischuim, een twee kg en vier een kg poederblussers besteld als vervanging voor afgekeurde blussers in ons clubhuis, wachtschip en kampeer materiaal. Dinsdag degelijk verpakt ontvangen. Snelle degelijke levering dus!

Zeer goede service!

Voor extra veiligheid in onze woning hebben wij 3 blussers besteld bij brandblusserxl. Via de webshop op maandagochtend de bestelling geplaatst. Deze werden dinsdagmiddag via post nl geleverd. Helaas had 1 van de blussers transport schade. Dinsdagavond een mailtje gestuurd hierover. De volgende ochtend werd ik gebeld met excuses voor het ongemak. De beschadigde blusser werd dezelfde dag nog opgehaald door een vriendelijke medewerker en vervangen door een nieuwe! Zeer netjes afgehandeld, heel vriendelijk en behulpzaam personeel. De 3 blussers zien er kwalitatief goed uit tegen een scherpe prijs, heb ze gelukkig nog niet nodig gehad. Kan dit bedrijf zeker aanraden!

ok

ok

snelle levering, goed verpakt

Zeer snelle levering, betaling mogelijk via Afterpay. De brandblussers zien er goed uit, ik hoop ze nooit nodig te hebben.......

Snelle afhandeling

2 brandblusser besteld en binnen 48 uur geleverd, (Jammer dat er geen pictogrammen bij zaten)

Perfect en snelle service

Was en zeer voordelig en een perfecte levering door post. nl. Zeer tevreden en een prima verpakking.

Alles snel en probleemloos verwerkt.

Brandblusser besteld, snel verstuurd incl. track & tracecode. Ook de verpakking was dik in orde. Webshop is erg overzichtelijk; de uitleg en omschrijvingen bij de artikelen zijn zeer duidelijk.

Oosteinde 41974

2991LG Barendrecht

010-292 73 84

Over Brandblusser XL

Brandblusser XL is dé toonaangevende webshop in brandpreventie artikelen! Wij leveren brandblussers, rookmelders, blusdekens tot aan brandslanghaspels van de hoogste kwaliteit. Doormiddel van goede afspraken met onze leveranciers bieden wij een hoge prijs-kwaliteit verhouding aan. Al ons apparatuur is goedgekeurd volgens de laatste normen en worden voorzien van een controle sticker indien nodig. Neem contact met ons op voor meer informatie!