handzaam en prima blusser

handzaam en prima blusser

Handzaam

IK heb de Stop Fire Sprayblusser - 750 ml gekocht. Handig, handzaam formaat. Ook de bijbestelde houder voldoet ruim aan de verwachtingen. IK hoop dat ik hem nooit nodig zal hebben.

Twee 6 liter schuimblussers besteld

Waren in de aanbieding, goede prijs-kwaliteit verhouding Snel geleverd en goed verpakt.

Goedkoop en snel!

Prima. Twee brandblussers gekocht voor in huis. Spotgoedkoop en snelle levering.

Doen wat ze beloven

Ik kocht de budget-line schuimblusser van 6kg. Via via hoorde ik dat je dan 'oude' flessen kreeg van 4 jaar, waarvan je volgend jaar (5e jaar) dan al het schuim moet laten vervangen. Middels een belletje werd ik er van verzekerd dat dit niet het geval is en besloot ik mijn bestelling te plaatsen. Bij levering (jan-'20) blijkt de productiedatum sept-'20 te zijn. Wat mij betreft dus zeker aanvaardbaar. Zou mijn volgende aankoop zo weer bij deze webshop plaatsen!

1 woord super

eerst vragen per mail ,nettjes en snel beantwoord , bestelling gedaan en super snel in huis zekers een aanrader

Correcte levering en via @mail gemeld aflevering hoe laat. Super verpakt en er is geleverd wat is gevraagd, en tegen juiste prijzen.

Vlotte bestelling - correcte levering - zeer degelijk verpakt en ziet er ook een proffessioneel produkt uit. Danny

Snel en goed

Goede site. Snelle levering. Top.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Prima producten

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Prima producten

Makkelijk te bestellen goedkoop en snel geleverd

super

Makkelijk besteld en vlot geleverd

Goed bedrijf. Kleine handige niet zware brandblussers gekocht. Voor kleine brandjes. Staan verspreid door het huis. Ideaal.

heel goed

Snelle vlotte levering. Overzichtelijke site met goede informatie om juiste keus te maken

Top product voor scherpe prijs

Snelle reactie op mijn mail. Snelle levering en nette prijs

Zal zeker nog een bestelling plaatsen als ik iets nodig heb

Vlotte levering, zoals het hoort

Beantwoord volledig aan de verwachtingen

Zeer snelle levering, netjes. Goede prijs

Goede prijs en levering !

Alles naar wens !

Zoals het hoort

Snelle levering, goed kunnen volgen product is prima

snel verzonden en alles ok

De blusser was op voorraad en daarom direct verzonden. Of hij het doet weet ik niet. Ik hoop dat ik hem nooit hoef te testen. Één verbeterpuntje: het zou handig zijn als je bij de bestelling al zou kunnen kiezen voor aflevering bij een post nl pakketpunt.

correcte levering in een acceptble tijd.

De bestelling gedaan, binnen 2 dagen afgeleverd in goede en correcte verpakking.

Niets op aan te merken.

De webshop is overzichtelijk een ik kon eenvoudig alle benodigde informatie vinden om een keuze te maken. De producten waren degelijk verpakt en met behulp van de Track & Trace code was de verzending goed te volgen. De bestelde artikelen waren snel, en tijdig geleverd. Ik beveel deze leverancier daarom beslist aan.

Geweldig bedrijf wat de verwachtingen waar maakt.

Eenvoudig de juiste producten gekozen en besteld. Direct een mail bevestiging. Melding van verzending met track en trace bericht. Keurig verpakt, factuur bijgevoegd en op tijd ontvangen. Kortom betrouwbaar en aanbeveling waardig voor nieuwe klanten.

Prima, snel en netjes verpakt.

Prima, snel en netjes verpakt.

Oosteinde 41974

2991LG Barendrecht

010-292 73 84

Over Brandblusser XL

Brandblusser XL is dé toonaangevende webshop in brandpreventie artikelen! Wij leveren brandblussers, rookmelders, blusdekens tot aan brandslanghaspels van de hoogste kwaliteit. Doormiddel van goede afspraken met onze leveranciers bieden wij een hoge prijs-kwaliteit verhouding aan. Al ons apparatuur is goedgekeurd volgens de laatste normen en worden voorzien van een controle sticker indien nodig. Neem contact met ons op voor meer informatie!