Tevreden over levering

Schuimblusser besteld en een brandmelder. Geleverd na 2 werkdagen, beide artikelen waren in 1 omdoos verpakt, hierdoor was de verpakking van de brandmelder kapotgegaan, maar de brandmelder was niet stuk, waarschijnlijk transport gevalletje. Ik bestel volgende keer weer bij BrandblusserXL

Snel geleverd (1 dag), en het pakketje was goed ingepakt.

Mooi product en goede service

Producten werden snel geleverd, echter was er tijdens de bestelprocedure iets misgegaan, waardoor ik een aantal artikelen te weinig geleverd kreeg. De klantenservice heeft dit uitstekend opgelost, kan niet anders zeggen. Zulke service zie je nog weinig tegenwoordig!

super service, snelle afhandeling en levering

Alle producten netjes en snel geleverd. Goede feedback over de levering ( track & trace) Ruime keuze in producten

Snelle levering leuk contact gehad met Kevin

Borg van pin was stuk door transport. Maar ach.

bestellen, vervolgens een snelle correcte levering

Niets aan te verbeteren.

Alles duidelijk en volgens afspraak geleverd. Gewoon zo doorgaan. Met vriendelijke groet. 👍

Duidelijke website

Prima site

Perfect, snel en netjes geleverd, geen aan of opmerkingen.

gewldig

duidelijk. vlotte levering. met een woord geweldig

correcte levering

Wat ik heb besteld en betaald was binnen 2 dagen binnen. Uitstekend verpakt.

Snelle levering tegen concurerende prijzen

Super, lekker snel in huis.

Nog bedankt voor de snelle levering

Makkelijk te bestellen, goede prijs

Bestellen ging prima en snel. Prijzen zijn scherp. Prima verpakt tijdens verzending. Bestelbevestiging is factuur, losse pdf factuur zou handig zijn. Wel opmerking ingevuld met een vraag, helaas geen reactie.

Goede uitleg over welke brandblusser past in mijn situatie

Omdat ik geen verstand van brandblussers heb, gebeld met Brandblusser XL. Een goede uitleg gekregen, een gesprek waar de tijd voor werd genomen. Pakket snel en keurig ingepakt afgeleverd.

Top en snel geleverd

Snel geleverd zonder problemen

zeker een aanrader maar er is ruimte voor verbetering

De bezorging was snel, en goed ingepakt. Omdat het kopen van een brandblusser niet iets is waar ik ervaring in heb,, heb ik toch eerst gebeld voor advies. Ik vond de persoon aan de andere kant sympathiek, maar had graag meer info willen hebben. zoals waarom is een poeder blusser de enige optie voor situatie x. Wat kan er misgaan als je toch een schuimblusser gebruikt en waarom.. Uiteindelijk heb ik toch er voor gekozen 2 blussers te kopen dus ik heb genoegen genomen met het gesprek. Het kopen van een brandblusser voor mij als privé gebruiker is als het aanschaffen van een verzekering. ik wil zekerheid hebben dat het goed komt als ik het nodig heb en geen verassingen. Dat is het gevoel dat ik kreeg van Brandblusser XL. Dus daarom raad ik ze aan.

de brandblussers zijn keurig op tijd geleverd en waren makkelijk te bestellen via de site.

Snelle en correcte levering

keurige overzichtelijk en duidelijke site en snelle levering

Snelle levering en vlotte reactie klantenservice

De prijzen zijn scherp, de levering ging snel. En mijn vragen die ik achteraf had werden vlot en uitgebreid beantwoord.

Snelle levering!

Snelle levering!

Goed geinformeerd en snelle service

1 vet brandblusser 6l gekocht. Snel bezorgt goed ingepakt en keuring stickers van de maand wanneer ik heb besteld.

Goede kwaliteit

2 schuim brandblusser 6l gekocht. Snel bezorgt goed ingepakt en keuring stickers van de maand wanneer ik heb besteld. Zeker een aanrader.

Oosteinde 41974

2991LG Barendrecht

010-292 73 84

Over Brandblusser XL

Brandblusser XL is dé toonaangevende webshop in brandpreventie artikelen! Wij leveren brandblussers, rookmelders, blusdekens tot aan brandslanghaspels van de hoogste kwaliteit. Doormiddel van goede afspraken met onze leveranciers bieden wij een hoge prijs-kwaliteit verhouding aan. Al ons apparatuur is goedgekeurd volgens de laatste normen en worden voorzien van een controle sticker indien nodig. Neem contact met ons op voor meer informatie!