Groot aanbod, fijne service

Fijne webshop met een groot aanbod duurzame producten, met zorg uitgekozen. Snelle verzending en via de Fietskoerier, altijd fijn!!

Vlugge levering.

Bedankt voor de vlugge levering en het fijne kaartje dat bij de Veja-schoenen zat. Be conscious- think organic- love fashion !

Snelle service, goede communicatie, persoonlijke touch

Snelle service en verzending van product, communicatie over verzending duidelijk en accuraat. Persoonlijke touch bij het pakketje, heel leuk ontvangen! Absoluut een aanrader.

Supergoed geholpen en mooie spullen!

Online wat besteld en een vraag gesteld over een ander product. Supersnel geleverd in de winkel en toen ik het kwam ophalen lag het andere product ook al voor me klaar om op te halen. Tevens een hele fijne sfeer in de winkel.

Easy and simple

Ordered shoes. Collected at the store. No problems

Great products and service

Very happy with my order and will order again for sure.

Mooie kleding, zorgvuldig gemaakt. Netjes ingepakt zonder plastic en een leuk kaartje.

Vanwege een vlekje op de kraag van een witte blouse kreeg ik korting op initiatief van Brand Mission. Dat vind ik klasse!

Heel positief

Bestelling snel bezorgd. Netjes ingepakt met een persoonlijk kaartje.

Mooie, eerlijke kleding en goede service

Erg blij met mijn nieuw aankopen! Veel keuze, fijne webshop en snelle levering. Ook vriendelijk en snel mailcontact over een artikel dat ik terug wilde sturen.

Zorgvuldig en persoonlijk

Zorgvuldig afhandeling met persoonlijke noot voelt prettig. Snel ook, maar dat hoeft van.mij niet altijd.

aardig en betrokken

Voor iemand met eczeem is shoppen minder leuk. Kleding uitzoeken is lastig, veel stoffen kriebelen. Toch slaag ik bij Brand Mission bijna altijd. Ik reis er graag voor naar Haarlem. Al jaren.

Fijn contact en snelle levering!

De kleding werd snel geleverd (binnen 2 werkdagen). Er bleek een kledingstuk kwijt te zijn, maar die werkt direct nagezonden toen deze alsnog werd gevonden. Goed, snel en persoonlijk mailcontact.

Ik vind BrandMission een uitstekend bedrijf.

De winkel in Haarlem ziet er mooi uit. Je wordt goed geholpen. Ik zou willen dat er geen wegwerp kleding meer wordt gemaakt en gekocht. Brand Mission is vaak duur. Ik kan mij dat permitteren dus koop ik voornamelijk mijn kleding daar. Ik ben 75 jaar. Voor de meeste jongere mensen is het onbetaalbaar. Mijn dochters, 40ers en kleindochters kunnen het zich niet veroorloven. Jammer.

Fijn online omgeving en een visie/missie die mij aanspreekt

Ook de man komt er inmiddels goed vanaf in de verantwoorde fashion en merken met een goed verhaal

prettige winkel, mooie eerlijke producten van mooi materiaal en kwaliteit

prettige winkel, mooie eerlijke producten van mooi materiaal en kwaliteit.

X

X

Super service, goede producten en mooie filosofie

Heel blij met mijn nieuwe Veja’s!

Meedenken voor een oplossing

Ik had twee tops besteld, beide in maat L. Helaas was een van de tops heel snel gegaan en dus uitverkocht. Annemarie nam contact met me op om dit te laten weten. En het bedrag werd gecrediteerd. Ik vroeg hoe de top viel qua vorm en of ze nog een maat M had. Dat was zo, die kwam de volgende dag meteen. Heel fijn.

Snelle levering en goede service

Ik belde de store in A'dam voor hulp bij de keuze van de juiste maat. Ik ben goed geholpen en mijn broek werd snel bezorgd door fietskoerier. Erg goede kwaliteit, biologisch katoen: ik ben blij! Greetje

Betrouwbaar, snel en netjes.

De schoenen die ik graag wilde waren op veel plekken niet beschikbaar online. Wel bij Brand Mission. Snelle service zelfs in deze tijd. Mooi ingepakt en n leuk persoonlijk kaartje erbij. Het zou voor mij een 10 zijn als ik kosteloos had kunnen retourneren.

Goede service en snel

Het bestellen bij Brandmission gaat eenvoudig en de communicatie is helder en duidelijk. Wanneer je twijfelt over een maat of product, dan kun je altijd contact opnemen met Brandmission en een medewerker helpt vriendelijk en geduldig. De bestelling werd netjes verpakt en met een vriendelijke notitie snel geleverd. Ja, ik raad Brandmission van harte aan!

Snel, vriendelijk en nog duurzaam ook

Heel prettig. Het persoonlijke kaartje is top!

Het voelt goed

Mooie kleding en lekker snel geleverd.

Mooie producten, netjes geleverd.

Super! Zoals je graag online iets aan wilt kopen.

Altijd goede service en kwaliteit!

voor mij de beste winkel waar ik altijd slaag voor mooie kleding dat duurzaam is gemaakt. Veel keuze en altijd goed advies en behulpzaam.

Zijlstraat 85

2011TM Haarlem