Pluspunten Artikelen die besteld waren in de webshop werden erg snel geleverd dat was prettig. Verbeterpunten Telefonisch slecht te bereiken. Een paar keer de toon dat de lijn in gesprek was maar als bedrijfszijde lijkt het mij dat de telefoon gewoon altijd aangenomen moet worden desnoods dat er eerst een bandje op komt dat alle medewerkers in gesprek zijn. Ik dacht nu dat het telefoonnummer onjuist was.

Pluspunten Duidelijke communicatie over en weer. Verbeterpunten Vooruit betalen

Pluspunten Goed ervaring, niks op aan te merken

Pluspunten

Na een levering waarbij de tafel beschadigd was, we hebben het haast niet kunnen ontdekken, maar toch netjes een nieuw blad gehad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Snelle levering, betrouwbaar, telefonisch goed bereikbaar Verbeterpunten Had bij de lockerkast wel kaartjes verwacht om op de kastjes te doen.

Pluspunten

2 vergaderstoelen besteld, de aflevering liep echter niet helemaal zoals het zou moeten zijn. Na telefonisch contact met kantoormeubelencenter zijn de stoelen op het afgesproken moment afgeleverd en ter compensatie de transportkosten gecrediteerd. Keurig opgelost.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten Super tevreden - netjes geholpen - netjes afgeleverd. Verbeterpunten GEEN

Pluspunten No nonsense, duidelijk, prima

2 sterren: slechter dan verwacht

Verbeterpunten ik had uitschuifbare mappenhouders besteld van 8o cm en ze eijn met houder erbij 74 cm, dus de kast moeten aanpassen

Pluspunten Deskundig advies, per mail en later telefonisch met links en bijlages die direct de keuze opties laten zien. Actief met de klant meedenken vanuit het perspectief van de klant.De prijs-kwaliteit verhouding was een prettige verrassing, die je vanaf een plaatje natuurlijk niet kunt inschatten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eigenlijk zit ik te kort bij jullie. Ik heb niet zo lang geleden een eerste aankoop via de site gedaan.Wel heb ik een keer ivm het bovenvermelde een telefonisch gesprek met een van jullie medewerkers gehad dat ik als prettig heb ervaren.

NVT

• Nazorg & Garantie

Pluspunten Snelle actie rondom de bestelling.Vriendelijk leverende transportbedrijf. Verbeterpunten Geen

Pluspunten

Zeer behulpzaam en vriendelijk!!Bedankt voor de medewerking!

Pluspunten Goed geinformeerd. Tijdig geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Wij ontvingen, nadat er iets mis ging met online betalen en we per ongeluk de bestelling 2x hadden geplaatst zonder dat we het wisten, direct een telefoontje hierover. Uiterst klantvriendelijk. Bezorging van de bestelling was ook keurig in orde. Wij zijn tevreden klanten

Pluspunten Snel en adequaat geholpen. De gene die ik aan de telefoon krijg, weet waar ik het over heb.

Veemarktkade 8

5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Over Kantoormeubelencenter.nl

Onze kantoormeubelen zijn snel en eenvoudig online te bestellen en leveren wij in Nederland en Belgie! Kantoormeubelencenter.nl is de kantoormeubel-specialist op het internet. Ons assortiment kantoormeubels is groot en vrijwel direct uit voorraad leverbaar!