Pluspunten Direct contact en zorgvuldige uitleg over de mogelijkheden en planning Verbeterpunten Geen

Pluspunten we zijn tevreden

Pluspunten

Snel geholpen Perfect na gebeld

• Prijs
  • Communicatie
  • Nazorg & Garantie

Pluspunten het contact is zeer prettig en vriendelijk verlopen. informatie die gegeven werd was juist en afdeling klantenservice was zeer behulpzaam.TOP

Pluspunten erg klantvriendelijk. Prettig contact.Zeer tevreden...bedankt voor de service

Verbeterpunten "Allereerste telefonisch kontakt heeft geen resultaat gegeven.Via e-mail lukte het wel"

Pluspunten Zelf de stoelen uitgezocht vanaf de site. Order opgeven lukte niet direct maar telefonisch prima te woord gestaan en de bestelling geplaatst. Stoelen snel geleverd. We zijn er erg blij mee. Prima kwaliteit en het belangrijkste: ze zitten heerlijk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Op een vraag per mail is direct geantwoord per telefoon.De levering verliep prima, iedereen was erg aardig en behulpzaam Verbeterpunten GEEN

Pluspunten goed overzicht op de site Verbeterpunten "oder per fax besteld echter kreeg geen opdracht bevestigging waardoor het bij mij onduideluik was of het besteld wasechter alles is goed gekomen "

Pluspunten De bereidwilligheid om te helpen was groot. Niets dan lof voor de heer Edwin Reimering.Het meest in het oog springend was de snelheid waarmee de wanden rechtstreeks uit Engeland werden bezorgd, nadat wij hadden gevraagd, dit te bespoedigen. Tijdens hoogbezoek woensdag 17 oktober, was alles gereed en kon men zich mede door de wanden pima presenteren. Dank hiervoor. Verbeterpunten Moeilijk om even ergens te kijken, want uit alle informatie via internet miste ik toch het gevoel en was het een gok. Nu blijkt, dat de wanden snel kunnen vervuilen. De lichte kleur, keus van de gebruiker, doet het heel goed, maar is heel besmettelijk. De eerste spetters zitten er al op.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Goed product voor een goede prijs Verbeterpunten Op de vraag bij de bestelling meegezonden om ons te informeren per mail wanneer wij de levering kunnen verwachten nooit iets vernomen. Inmiddels de levering wel in huis na een dag of 5.

Pluspunten Ik heb niet veel tijd hoeven spenderen aan de bestelling. via internet geregeld en verder kostte het geen enkele moeite.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten - beschadigde stoelen werden snel omgewisseld: goeie service! - korting over totaalbedrag Verbeterpunten "- eerste levering was met 2 beschadigde stoelen - Betaling is wat lastig aangezien er wordt gevraagd om een aanbetaling. Werd wel weer netjes opgelost door een regeling te treffen binnen 7 dagen te betalen."

• Prijs
  • Communicatie
  • Nazorg & Garantie

Pluspunten Via website besteld, iets foutief aangeven werden direct gebeld en er wordt snel geleverd. Verbeterpunten GEEN

Pluspunten bestelling en prijs was top Verbeterpunten bestelling was oke alleen duurde wel wat lang maar was het wachten waard.

Veemarktkade 8

5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Over Kantoormeubelencenter.nl

Onze kantoormeubelen zijn snel en eenvoudig online te bestellen en leveren wij in Nederland en Belgie! Kantoormeubelencenter.nl is de kantoormeubel-specialist op het internet. Ons assortiment kantoormeubels is groot en vrijwel direct uit voorraad leverbaar!