Snel safe en simpel

Snel geregeld

Makkelijk zoeken via kenteken

Mooi product, maar past niet.

Hallo, ik heb voor een Volvo V60 my2013 een set besteld, maar de bestuurdersmat pas eigenlijk net niet. Deze staat bol om bij de voor-gemonteerde "klikkers" passend te kunnen zijn. Ik zou dit graag opgelost zien. De hoh maat van de ronde uitsparingen is 8 mm verkeerd ofzo. Ik zou het bedrijf aanbevelen als dit opgelost wordt. Ander heb je niet veel aan het product. Ik heb de service afdeling nog niet gesproken, ik hoop dat ze het via deze weg oppakken.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

levering op tijd met goede prijzen

Tijdige levering en notificaties. Wel zelf goed je huiswerk doen en checken checken en nog eens checken ..dan gaat het meestal goed .

Snel geleverd, top product, scherpe prijzen en veel keuze.

Duurt veel te lang

Nog steeds niet mijn bestelling binnen

Snel ,goed verpakt en prijs na product.

Wij zijn goed geholpen en zijn zeer tevreden met de afhandeling.

Snelle correcte levering

Toppie

Parts garantie waargemaakt!

Ik had een thermostaat huis besteld. En ondanks de info op de website nog aanvullende reactie dat deze mogelijk niet zou passen. Na contact de juiste ontvangen. Helemaal blij mee!

Ruime keuze, tijdige en correcte afhandeling

Zeer goede ervaring

Waardeloos

Automaterialen bestelden na twee dagen bericht pakketje wordt bezorgd. Tot zo ver oké. Een uur voor de bezorgtijd een bericht bezorging uitgesteld naar de volgende dag. Idem de dag erop en de daarop volgende dag zonder enige uitleg waarom. Na uiteindelijk 7 dagen verder bericht pakketje komt eraan en uiteindelijk om 12:55 uur de melding bezorgd. Leuk maar die bezorging was niet bij mij. Contact opgenomen met winparts en toen bleek het pakketje retour gegaan te zijn. De reden? Niet niemand die mij dat vertellen kon alleen maar misschien dit of misschien dat, lekker vaag. Wat meer duidelijkheid hierin zou een stuk klantvriendelijker zijn en voor meer begrip zorgen. Natuurlijk kan er van alles gebeuren met een pakketje, stukvallen, beschadigen, enz. enz. maar laat het de klant dan ook weten I.p.v. dat ik 4 ochtenden thuis voor niks op het pakketje wacht.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Snelle levering en goede prijzen

Dito als boven

Besteld makkelijk en levering gaat snel

Makkelijk te zoeken en snelle levering

Scherpe prijzen en snelle levering

Ondanks de pasgarantie, paste het artikel niet. Na een eigen aanpassing wel. Dit ook via de mail gemeld, dat niet alle afmetingen vermeld worden bij de beschrijving. Het antwoord wat ik terug kreeg strookte niet met wat ik aangaf.

Op Winparts kan ik altijd vinden wat ik zoek.

Bij bouwmarkt verkeerde ruitenwisser gekocht. Bij Winparts mijn automodel opgegeven en gewoon gevonden wat ik zocht. En dat is altijd zo. Het wordt ook vlot opgestuurd, zodat ik weer de weg op kan.

Snelle service en snelle levering

Goede dienstverlening en prima prijs kwaliteit verhouding

Waardeloos

Koplamp bestel op kenteken ,deze is geschikt voor u auto Toch de verkeerde geleverd moet ik ook de retour kosten betalen €9,50 de zelfde dag retour aangevraagd En opgestuurd De retour 14 dagen geduurd voor dat ik mijn geld terug gekregen heb Nooit meer bij u

De service gaat achteruit

Ik ben al geruime tijd klant en moet helaas constateren dat de transparantie van de shop, of beter gezegd, de service, de laatste tijd achteruitgaat. Wanneer je onderdelen bestelt die als direct leverbaar worden aangegeven, verwacht je dat deze dezelfde dag nog worden verstuurd en de opgegeven leveringsdatum bij de betaling van de bestelling gehaald wordt. Tot voor kort was dit nog het geval, vooral als ik ervoor zorgde dat een bestelling voor de middag werd ingevoerd en betaald. Daarna kon het soms misgaan door vertragingen bij de koerier, maar dat is een andere discussie en ligt buiten de verantwoordelijkheid van Winparts. Wat mij echter opvalt en een reden is voor mijn negatieve beoordeling, is dat het de laatste tijd vaker voorkomt dat bestellingen niet op tijd de deur uit gaan. Wat dringend verbeterd moet worden, is de transparantie. De klant zou duidelijk geïnformeerd moeten worden over de nieuwe verzenddatum als de oorspronkelijke niet haalbaar is. Momenteel weet ik dat het pakket niet op tijd aankomt, maar ik heb geen idee wanneer het wel zal arriveren. Daarnaast zou ik aanraden de huidige chatbot af te schaffen, aangezien deze meer irritatie veroorzaakt dan dat het helpt. De informatie die wordt gegeven is vaak niet bruikbaar en wanneer ik vraag om contact met een medewerker, begint de chatbot opnieuw of zegt hij dat hij het niet begrepen heeft. Als er toch een bot wordt gebruikt, zou het beter zijn om een systeem te hebben dat wel nuttige informatie kan bieden. Ik ben lange tijd tevreden geweest omdat ik kon rekenen op de belofte van 'vandaag bestellen, morgen ontvangen' voor onderdelen die als direct leverbaar waren. Dit was namelijk de belangrijkste reden waarom ik zo graag met Winparts werkte. Helaas is dit de laatste tijd niet meer het geval. Er is werk aan de winkel om de transparantie te verbeteren, zodat de planning van klanten beter gerespecteerd kan worden en zij tijdig de informatie ontvangen die nodig is om hun planning aan te passen. Nu weet

Snelle verzending

Snelle verzending. Correcte afhandeling .

Gedeeltelijk goed

Order is qua levering opgesplitst. Van de accu levering werd geen aflevermoment gedeeld. Zeer lastig. Verder alles naar wens.

Goed verzorgd, snelle levering.

Makkelijke web side, duidelijk en goed vindbaar. Door op kenteken te zoeken kan het vrijwel niet mis gaan. Het bestelde artikel voldeed aan mijn wensen, en was snel leverbaar. Via goed te volgen wanner de levering was.

Het lijkt Overtoom wel vandaag besteld, morgen in huis. Top

Altijd alles op voorraad,super snelle service, en de volgendedag, al in huis ,dat is pas service .

Toppie

Het juist onderdeel en snelle service

Vandaag besteld en binnen 24,00 uur werd het geleverd. Goed geregeld dacht ik zo. En het geleverde paste goed bij montage in de auto. M.vr.groet H.Postma

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.