Filtre

Waardeloos

Winparts is een webshop met een breed assortiment tegen goede prijzen. Alleen als je om garantie komt zijn ze niet thuis. Je moet allerlei formulieren invullen en een filmpje sturen van het defect. In mijn geval werkte een onderdeel van de fan dat ik bij hun had gekocht naar een paar weken niet meer. Hoe kan ik een filmpje maken van iets dat niets meer doet. Alle formulieren ingevuld en toegestuurd weken gewacht en dan als antwoord krijgen dat ik de formulieren moet toe sturen. Aangegeven dat ik dit al gedaan had en dat zij deze al hadden, gewacht voor een paar weken en dan een antwoord krijgen dat je een filmpje moet sturen van het defect. Kortom allemaal vertragingstactieken om er voor te zorgen dat je de moed opgeeft. Men geeft ook aan dat het wel 30 dagen kan duren voordat je een vervangend onderdeel hebt als de garantie wordt goedgekeurd. Wie kan er 30 dagen wachten op een defect onderdeel van zijn auto? Kortom reken niet op garantie

Prima online shop.

Fijne Nederlands talig sprekende tel. Helpdesk. Houden zo!

Snelle en correcte levering

Tevreden

Ik moest snel onderdelen bestellen voor mijn auto, bestellen ging snel en makkelijk op kenteken. Enige kleine minpunt was dat de onderdelen niet de dag erna bezorgd konden worden, maar een dag later.

Slecht

Bestelling dikwijls de verzend tijden niet gehaald. Als je wijs wordt gemaakt dat als je voor 21:00 besteld je het de dag erna in huis hebt (ook artikelen daarop besteld) en het meermaals niet waar wordt gemaakt. Ervaar ik dit als zeer slecht, zeker als dat de reden is waarom je het besteld..

Service en dienstverlening uitstekend

Service

De service van winparts ligt het niet aan. Helaas wordt in almere buiten door post.nl blijkbaar dikwijls rechtsreeks naar afhaalpunten verzonden naar afgelegen industrieterrein naar huisadres 25 min fietsen is voor die 6 km . Dus voor jan "piet" halverwege dag een post.nl bericht dan niet thuis afgeleverd kon worden...waardeloos dus.

Prima ervaring

De website werkt echt ! Snel en makkelijk gevonden wat ik zocht. Prima prijs kwaliteit. Vlot bezorg.

ZEER GOEDE ERVARING

zeer snel en goede kwaliteit!!

Niet kloppende levering

Via kenteken niet passende ruitenwisser geleverd. Geld zonder problemen retour.

Prima Bosch ruitenwisserbladen!

En de goedkoopste na vergelijking

Prettig

Prima ervaring

Prijs kwaliteit product prima, service niet

Prijs kwaliteit is prima en bestel om die reden bij Winparts. Dat is de enige reden voor 3 sterren. Veel alternatieven zijn er niet en ik denk dat ze dat weten. Bezorging en verzendingen lopen beroerd en toezeggingen hierover kloppen niet. Slechter is dat mails aan de klantenservice bij herhaling niet beantwoord worden. Als klantenservice er voor de klant zou zijn zal de waardering stijgen. Aanbeveling is vanwege beperkte alternatieven.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Snel me artikel gevonden dmv kenteken Snel ontvangen goed verpakt

super, kan niet beter

bestelling snel geleverd ,en goede kwaliteit

Goed geregeld

Wordt er goed geholpen

Wordt er goed geholpen

Krijg geen reactie op mijn mail. wacht al 2 weken

Dit is de tweede keer dat jullie software om mijn reactie vraagt. Zou is wat meer mensen inzetten ipv dit stomme software gedoe. ( geldt ook voor die achterlijke chat )

Geweldige service middels de uitgebreide website, en afspraak is afspraak.

Altijd de juiste levering op de juiste tijd.

Redelijk vlot en eenvoudig.

Winparts heeft een groot assortiment tegen redelijke prijzen. Zou hier zeker weer kopen.

Perfect scnel lievering bedankt

Alles heel goed geregeld!!!!

Heel goed overzicht onderdelen en het onderdeel duidelijk omschreven voor een goede prijs en snel geleverd.

Goed en snel.

Goede website, snelle verzending, goede service. Prima.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP