Filtre

geen probleem

verzonden via een ander, maar goed aangekomen. geen enkel probleem.

Geweldige service

Ik had twee artikelen besteld en deze betaald, daarmee was de bestelling afgerond. Toen besefte ik mij dat ik vergeten was om de kortingscode toe te passen. Meteen een mailtje gestuurd naar de klantenservice en ik kreeg vrijwel direct een antwoord. Korting werd alsnog toegepast. Ik kreeg netjes een gecorrigeerde nota en het geld is netjes teruggestort. Kortom: aanrader om hier bestellingen te plaatsen. Super eenvoudig om op je kenteken te zoeken, weet je zeker dat je het juiste artikel hebt en de bestelling wordt ook snel geleverd!

Nette website snelle levering goede producten

Nette website, snelle levering en goede producten.

Goeie controle op bestelling en prima informatie over het pakket

Goeie voor en nazorg

Uitstekende service!!

Ik heb al vaker producten besteld. Altijd tevreden. Van de week poduct besteld. Deze bleek niet goed te zijn. Zonder problemen een nieuwe gekregen. Snel bezorgd en vriendelijke communicatie. Gewoon top!!

Makkelijk te bestellen. Wel 1 dag later bezorgd dan gezegd maar alles goed gegaan

Zeer goede ervaring .

Website zeer goede informatie en bestellen een peuleschil. Bestelde zeer snel in huis. Niets op aan te merken .Top

Prettig bedrijf om zaken mee te doen

Duidelijke site Groot assortiment Snelle verzending

ok

ok

Erg tevreden

Vijf uur smiddags besteld volgende dag 11.30 in huis

telefonisch voor vragen niet bereikbaar

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

zoals gebruikelijk altijd waar voor geld en op gewenste tijd.

zoals gebruikelijk altijd waar voor geld en op gewenste tijd. Spullen zijn van de merken die men wenst en geen verrassingen zoals bij goedkope alternatieven zgn.

Snel correct perfect

Op kenteken geselecteerd, keuze uit verschillende merken. Snelle afhandeling. Top

Top service, altijd de passende onderdelen

Bestel altijd mijn onderdelen hier, en als het toch anders is, dan is ruilen geen probleem. Ga zo door!

Snel en lage prijs.

Snelle reactie bij annuleren order en correct afgehandeld.

Snelle levering!

Snelle levering tegen goede prijzen. Eenvoudig bestelling

Eerlijke prijzen

Snelle levering top producten

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 8, 9

Ze hebben goede onderdelen maar de levering laat de wensen over.

De slagzinnen 'voor ....uur besteld volgende dag geleverd' laat de wensen over. En Ja ik weet het is de vervoerder die er de schuld van krijgt. Maar adverteer dan niet zo.

Super bedrjjf leverd snel hun matriaal

Zeer fijn bedrijf om je matrialen te bestellen snel geleverd een echte aanrader een comoplete uitlaatlijn met een catalysator voor de chevrolet matiz besteld alles paste super zonder gedoe nogmaals bedankt voor jullie snelle service Mvg maarten

Slechte bezorging

Wij moesten het pakket bij een post agentschap op 20 kilometer ophalen

Uitstekend!

Makkelijk de juiste onderdelen kunnen vinden, eenvoudig bestellen en de volgende dag in huis, prima ervaring!

Correcte firma met de nodige kennis van zaken.

Alle bestellingen die ik reeds plaatste zijn correct verlopen. Alle vragen die ik had werden beantwoord.

Snelle levering via post nl erg tevreden alleen de levering via gls is na mijn idee te lang verder tevreden prijs is goed levering retour dikke tien dus

Telefonisch contact gehad i.v.m. retourzending aan Winparts, betrof transportschade. Aangegeven dat pakket nooit bij mij thuis was geweest maar op initiatief van PostNL is gegaan. Serviceafdeling gaf aan dat compleet bedrag incl. verzendkosten gecrediteerd zou worden. Dit is ook gebeurd. Ondertussen had ik nieuwe bestelling gedaan van hetzelfde product. Deze werd netjes dag erna geleverd.

Ondanks kenteken opgave toch verkeerde lampjes geleverd

Slecht, halsoverkop toch in de buurt de juiste lampjes gekocht. Telefonisch contact lijkt onmogelijk met Winparts, althans, is mij niet gelukt. Retouren moet je nogmaals transport betalen. Slechte service

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

5 Banksstraat

Ede 6718 XP