Vlotte levering en wanneer de levering van het artikel wat langer duurt dan wordt er goed gecommuniceerd.
De autoantenne was precies zoals beschreven. Communicatie over levering was duidelijk. Snelle levering.
Alles in orde
Alles was prima, verzendkosten vind ik een beetje over de top en weerhoudt volgens mij menige bestelling. Vanaf €50,00 o.i.d. ?!
BLIJF HIER KOPEN
Winparts heeft goede prijzen en is helder in de communicatie. Zo weet je waar je aan toe bent. De website is prima gebouwd met een mooie zoekfunctie a.d.h.v je kenteken.
Snelle levering en goed verpakt.
Snelle levering en handige site.
Alles is naar wens verlopen
Nooit volgende dag geleverde, minst 2 dag na bestelling
Goedemiddag, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Excuses voor de vertraging. Wij adviseren altijd om een garageafspraak met genoeg speelruimte in te plannen. Er kan helaas altijd iets misgaan. Het kan namelijk voorkomen dat ondanks dat wij het product op tijd aan de transporteur meegeven, dat het niet op tijd afgeleverd wordt. Zo kan een pakket net aansluiting missen bij de transporteur en dan vertraagt een pakket zo een dag. Dit proberen we natuurlijk te voorkomen door een zorgvuldige selectie van onze transporteurs en leveranciers, maar is nooit helemaal te voorkomen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Met vriendelijke groeten, Naomi
Alles snel geleverd, goede service bij verkeerde levering en snel opgelost. Eerlijke scherpe prijzen
Koop regelmatig auto onderdelen voor auto s bij Winparts omdat het een Nederlands bedrijf is en de levertijd niet te lang Ik ga altijd voor de goede a merken ivm kwaliteit
Ik geef geen 5 sterren nu Tot nu toe ben ik een heel tevreden klant en ik denk sws meer onderdelen te bestellen als het nodig is dus misschien komt het alsnog
Best!
Direct berichtje dat de bestelde onderdelen niet op type auto passen die is aangegeven via WhatsApp prima geholpen voor passende onderdelen.
bestelde een koplamp. vorige week dezelfde koplamp besteld voor 59 euro, nu ineens dik 70 euro. dat zijn nog eens prijsverhogingen! uiteraard schuift de klantenservice dit af op hun leverancier die de prijzen verhoogd zou hebben. ik heb er zo mijn twijfels bij
Goedemiddag, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat u dit zo ervaren heeft. Ik heb even meegekeken en u heeft hier inderdaad al contact hierover gehad met de klantenservice. Wij werken met dagprijzen, de prijs per onderdeel verschilt dus per dag vanwege verschillende factoren. Ik heb even meegekeken en helaas kunnen wij hier geen coulance voor geven. Hopende u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Met vriendelijke groeten, Naomi
Ophaal punt bleek niks te hebben, vervolgens word er gezegt dat het bij mij thuis afgeleverd word. weer/nog steeds niks.
Goedenavond, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat uw order nog niet geleverd is, onze excuses voor het ongemak! Ik heb even meegekeken en zie dat u al contact heeft gehad met mijn collega's van de klantenservice. Inmiddels is er een onderzoek opgestart en zullen mijn collega's dit zo snel mogelijk verder oppakken. ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Met vriendelijke groeten, Naomi
Heb iets verkeerd geleverd gekregen, beste man heeft zijn best gedaan om het goede product na te sturen. En die kwam gelukkig snel er achter aan. Bedankt!
bestelling geplaatse zou de volgende werkdag worden verstuurd echter werd twee dagen later op zich geen ramp, maar er wordt geen gevolg geven aan de eigen gemaakt afspraak en dit moet niet gebeuren ik moet meteen betalen jullie moeten meteen verzenden.
Goedenavond, Bedankt voor uw feedback. Wat verveend dat uw order vertraagd is geraakt, onze excuses voor het ongemak! Wij adviseren altijd om een garageafspraak met genoeg speelruimte in te plannen. Er kan helaas altijd iets misgaan. Het kan namelijk voorkomen dat ondanks dat wij het product op tijd aan de transporteur meegeven, dat het niet op tijd afgeleverd wordt. Zo kan een pakket net aansluiting missen bij de transporteur en dan vertraagt een pakket zo een dag. Dit proberen we natuurlijk te voorkomen door een zorgvuldige selectie van onze transporteurs en leveranciers, maar is nooit helemaal te voorkomen. ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Met vriendelijke groeten, Naomi
Snelle levering/service Past perfect
Zoeken en bestellen ging eenvoudig. Onderdeel is vlot en goed geleverd.
Ik ben zeer goed geholpen. Het onderdeel is een dag later na de bestelling geleverd.
En hele goede service
Top producten en snel geleverd
5 Banksstraat
Ede 6718 XP