Top producten en snel geleverd
op zoek naar opties voor vervanging van onze Nissan Almera Tino, vrij snel uitgekomen bij Winparts. Het artikel voldoet aan de verwachting, verpakking en verzending waren prima geregeld, dus graag tot een volgende keer!
Vlotte afhandeling
Positief
Just one problem the bottle top from the window cleaner had come loose and everything was soaked and the parcel was leaking a pity it was the only problem.
Wat een slechte service. Winparts stuurt het verkeerde op ( Motip bodem coating ipv handrem kabel ) wat ik niet besteld heb en meewerken om alles recht te zetten ho maar. Meerdere malen een dame gesproken van de klantenservice die zou terugbellen maar ik wacht nog steeds. Nu een voucher gekregen van het bedrag maar zonder verzendkosten die ik betaald heb. Echt fijn dat als hun fouten maken het mij geld kost. Ik hoop dat ik ooit nog eens teruggebeld word.
Goedendag, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat u een verkeerd artikel heeft ontvangen en dat u vervolgens niet bent teruggebeld door één van mijn collega's, terwijl dit wel beloofd is. Onze welgemeende excuses hiervoor. Ik zie inderdaad dat er een voucher is gemaakt ter waarde van de bestelde handremkabel. Als u deze voucher gebruikt, dan vervallen de verzendkosten op deze order. Mocht u nog niet door één van mijn collega's zijn teruggebeld dan zou ik u willen vragen om een mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van het ordernummer. Indien u verder nog vragen of opmerkingen heeft, dan horen we dat natuurlijk graag van u. Met vriendelijke groet, Thirsa
Juiste producten besteld en ontvangen door koppeling aan kenteken.
Goede ervaringen met winparts
Er komt een defect onderdeel binnen maar 3 van de 4 producten zijn al geïnstalleerd. Dan krijg ik het verzoek om alles terug te sturen. Stuur gewoon het losse onderdeel op of desnoods een nieuwe set. Maar ik ga niet 3 producten van de 4 weer demonteren om een nieuwe set te.ontvangen. slechtste service ooit.
Goedendag Sandro, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat één onderdeel uit de bestelde set beschadigd is geleverd! Onze excuses hiervoor. Ik zie inderdaad dat deze retour door mijn collega is goedgekeurd. Hierbij is echter per abuis gekozen voor een retour met terugzending, wat in dit geval niet nodig is. We zullen dit aanpassen en dan sturen wij u per mail een vouchercode ter waarde van de wieldoppenset met gratis verzending toe. U kunt hiermee zelf een nieuwe order plaatsen. Hopelijk is het hiermee opgelost. Met vriendelijke groet, Thirsa
Nu al paar maal vertraging bij levering gehad. Word wel netjes opgelost maar ik heb liever de onderdelen op tijd.
Goedendag, Bedankt voor uw bericht. Wat jammer om te horen dat u al meerdere keren heeft meegemaakt dat de order vertraging heeft opgelopen. Onze excuses hiervoor. Helaas kan een vertraging meerdere oorzaken hebben. Omdat ik uw order niet kan vinden, kan ik helaas niet achterhalen wat de oorzaak van de vertraging is. We hopen natuurlijk dat dit niet opnieuw zal voorvallen. Mocht u verder nog vragen hebben, dan horen we dit graag van u. Met vriendelijke groet, Thirsa
Ik kan hier heel makkelijk mijn kenteken invullen en de perfecte onderdelen bestellen voor mijn auto. Het bestel proces was duidelijk en het pakket kwam snel aan. Echter, het pakketje was een klein beetje gedeukt, maar het product gelukkig niet beschadigd. En hier kon de webshop niks aan doen.
Eerste keer besteld. Vlekkeloos. Snel en correct ontvangen.
snel geleverd en van goede kwaliteit. Ik ben erg tevreden en koop zeker meer bij Winparts.
Meestal duurt het wat langer, was nu netjes op de aangegeven dag ! Wel beter om kleine zaken zoals gloeistiften in een zakje te stoppen. Lagen nu allemaal los uit de verpakking door de doos.
Zeer tevreden. Prijstechnisch prima. Snelle levering. Dus perfect.
Tot nu toe meestal snelle en juiste levering.
Kwalitatief goed product en goede service
Meedenkende mensen, heel goed
Alles keurig geregeld
Duidelijke site en doorselecteren naar juiste auto en onderdelen
Het pakket kwam een week later aan dan verwacht en werd zonder reden teruggestuurd door het PostNL punt. Winparts stortte het bedrag terug incl verzendkosten terug en na opnieuw bestellen werd het pakket na een dag later geleverd.
Ik heb al vaker bij Winparts bestellingen geplaatst en telkens weer is de ervaring goed. Snel geleverd.
Gelijk in huis en nog goede spullen ook. Top kwaliteit en service
Ik koop al jaren diverse onderdelen voor onze auto’s er is veel keuze ook qua prijs / kwaliteit verhouding. Ben toto op heden meer dan tevreden over deze site, de leversnelheid en het kunnen invoeren van de voertuig gegevens waardoor per auto je de geschikte onderdelen snel kunt vinden
5 Banksstraat
Ede 6718 XP