Duidelijke site. Goede informatie. Makkelijk bestellen. Snelle levering.
Goedenavond, Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor! We wensen u veel plezier met de bestelde onderdelen en hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groeten, Naomi
Ik kan altijd vinden wat ik nodig heb op de website en de levering is meestal snel Genoeg . Soms duurt het wat te lang, maar altijd vriendelijke medewerker als je belt. Goede kwaliteit van onderdelen .Tegen een redelijke prijs.
Goedenavond, Bedankt dat u de moeite hebt genomen om een review te plaatsen en fijn om te lezen dat u een goede ervaring met onze klantenservice hebt gehad. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Naomi
Towar zgodny dostawa ekspresowa
Dag na mijn bestelling geleverd. Ik kan nog niets zeggen over de kwaliteit omdat ik mijn bestelde materialen nog niet gemonteerd heb. Vandaar mijn 4 sterren. Ongetwijfeld zal dit goed gaan. Mijn eerdere ervaringen waren ook dik in orde. Betrouwbare partij goed zaken mee te doen.
Zoals altijd mijn bestelling snel en correct gekregen Ook website is duidelijk en makkelijk zoeken met je kenteken Alleen jammer dat je bij hogere bestelling de bezorgkosten niet inclusief de prijs
oke!
Overzichtelijke website
Het gaat wel eens fout dat komt dan door mijn Xsara Picasso 2.0 16 v 136 pk met ESP. Jullie geven voor de remschijven vóór 264mm maar dat moet zijn 283mm. en dat staat niet in de onderdelen lijst voor de rem-men. Maar voor 99.9% gaat alles goed, mijn motto "een kleinigheidje hou je". Voor de rest een toppertje.
Snelle levering voor een goede prijs. Onderdeel direct ingebouwd.
Snelle levering Prijs,/kwaliteit Oke
Gewoon gied, ook 2 x retour en snel afgewikkeld
Snel geleverd product zoals omschreven
Snel top service
Duidelijke website, eenvoudig materalen te bestellen en leuk geprijsd.
Prima webshop
Mijn bestelling was snel geleverd en de prijs was goed Alleen jammer dat de accu kleiner was dan de originele en dat ik heb moeten improviseren om hem passend te maken
Beste meneer Frencken, Hartelijk dank voor uw bericht. Heel vervelend dat de accu qua maat niet klopt, onze excuses hiervoor. In uw bestelling zie ik geen voertuiggegevens terug. Normaliter controleren we of een onderdeel naar verwachting gaat passen en geven we het ook aan wanneer u het beste de maten van een onderdeel nog even kunt vergelijken. Het kan namelijk voorkomen dat op een model voertuig meerdere typen/maten onderdelen zijn gebruikt. Daarnaast is het in deze gevallen natuurlijk mogelijk het onderdeel retour te sturen. We hopen hiermee wat meer helderheid te hebben gegeven. Met vriendelijke groet, Anita
Heldere site, helder bestelsysteem, goede orijzen, correcte en snelle levering
Febi draagarm/fusee voor Megane III. Goede kwaliteit, passing. Snel en niet duur.
Ik heb 3 november ruitenwissers besteld en gaf aan dat ze bezorgd konden worden bij een pakketautomaat bij mij om de hoek. Toen kreeg ik een bericht dat de ruitenwissers kilometers verderop zouden worden afgeleverd. Ik kon dat niet meer veranderen naar een pakketpunt in de buurt. Hierop heb ik op 4 november een mail gestuurd naar de klantenservice van Winparts met de vraag om een oplossing. Die kwam er niet en ik kreeg pas een reactie van Winparts per e-mail op 11 november en er werd geen oplossing aangeboden. De ruitenwissers waren prima en voor een gunstige prijs!
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw bericht. Heel vervelend dat het pakket naar een andere locatie is gestuurd, onze excuses hiervoor. Dit kan te maken hebben met de afmetingen van de onderdelen. Lange onderdelen zoals ruitenwissers passen niet altijd in een automaatkluisje. PostNL neemt dan zelf het initiatief. Wanneer een pakket eenmaal bij PostNL is en onderweg is, kunnen wij in het algemeen het adres niet meer wijzigen. Nogmaals onze oprechte excuses hiervoor. We hopen hiermee enige duidelijkheid te hebben gegeven. Met vriendelijke groet, Anita
snel en correct
Winparts website makkelijk zoeken en overzichtelijk. Scherpe prijzen en snelle levering van de onderdelen. Ook de retourstroom werkt goed.
Ik kan gewoon op rekenen dat alle bestellingen goed gaat zoals hun beloofd. Top service
Was op tijd bezord goed kwaliteit.
Helaas 9 van de 10 keer zijn de producten niet op voorraad of ze bieden alternatief die duurder is aan.
Beste Vinkers, Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses voor het feit dat u deze ervaring hebt met onze webshop. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We doen uiteraard ons best om in alle gevallen tijdig te leveren, zowel de artikelen die bij onszelf liggen als de artikelen die van onze leverancier moeten komen. Wanneer blijkt dat een artikel niet aanwezig is bij ons of onze leverancier, bieden we vaak een alternatief product. Mocht u vragen hebben over de beschikbaarheid van een product, dan helpt onze klantenservice u graag verder. Met vriendelijke groet, Anita
5 Banksstraat
Ede 6718 XP