Goed en snel

Makkelijk en snel

Snelle levering en nette prijs

Bedrijf wat ooit wel goed was maar nu bagger is geworden

Tage levering van de bestelling, wordt waardeloos verpakt (uitlaat demper) gewoon andere bestelde onderdelen er op ge plakt met plakband en wat krimpfolie er om, pot helemaal in de deuken en krassen, vervolgens verstuurt met een boegie woegie vervoerder. bedrijf reageert totaal niet op email berichten, kortom een grote bende daar. Toch maar weer bij autodoc bestellen. Dus als u de illusie heeft dat u bestelde onderdelen sneller geleverd zouden worden bij een Nederlands bedrijf, vergeet het maar !!

Mijn fietsendrager

Snelle levering, goed product en vriendelijke hulp dmv WhatsApp.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1, 10

Ik ben tevreden top bedrijf

Ik bestel altijd . Goed service en best advies en kwaliteit

I recommend this store

I recommend the store, I have been shopping here for several years, best prices, fast shipping

Geen klachten, bestelde echt snel geleverd.

Prima product, scherp geprijsd

Goede vervangende spiegel voor het origineel, montage ging makkelijk na het bekijken van een online tutorial. Halve ster aftrek vanwege het ontbreken van een handleiding. Goed geprijsd product

Zeker t goeie en snel in huis

De kenteken checker is ideaal. Hierdoor past t onderdeel altijd en tis ook nog snel geleverd.

dikke nederlandse klantenservice en makkelijke website

Items makkelijk te vinden, communicatie is goed! Wel wil ik adviseren om sneller de items op te sturen (ontvangstdatum niet behaald) LET OP nieuwe klanten krijgen korting!

gewoon goede prijzen en belangrijk snelle levering !!!!

Alles op tijd binnen en goede kwaliteit voor mooie prijs..mvg

Precies wat ik nodig had.

Middels mijn kenteken de juiste accu besteld. De volgende dag geleverd en voor een scherpe prijs. Mijn start-stop systeem weer helemaal goed. Zeer tevreden!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 9, 10

Te laat geleverd.

Helaas de beloofde levertijd niet waargemaakt. Ik had speciaal de keuze gemaakt voor een duurdere uitvoering van mijn bestelling omdat deze direct de volgende dag bezorgd zou worden. Ruim een dag later dan beloofd ontving ik het pakketje zwaar beschadigd maar gelukkig nog met het onderdeel heel. Jammer want mijn ervaring met Winparts was heel goed.

Uitstekend Beste

Bestelling helemaal top! Alleen jammer dat de pakket eerst een dag aangaf een dag na het weekend te leveren en in het echt bleek het de dag voor het weekend te hebben geleverd.. Voor Winparts heb ik niets dan lof. Niet voor de pakketdienst.

Ruim aanbod voor goede prijs

Ruim aanbod voor een goede prijs. Tevens snel en deugdelijk geleverd. Prima dus

Niet meer wat winparts geweest is!

De laatste keren dat ik iets bestelde bij winparts was de levering verlaat ookal zaten er weekends tussen dus op tijd besteld dag nadien geleverd is dikke zever! Dan om te zwijgen over beschadigde dozen met verkeerde onderdelen in… allesbehalve! alsof iemand ze bewust verwisseld! En de klantendienst is nooit bereikbaar en de shortcuts op de site werken ook niet naar behoren!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Easy to search and order. Fast delivery.

Easy to search in website and fast order. Delivery-as expected.

snelle levering , en een redelijke prijs van versturen

een mail ontvangen onderdeel niet leverbaar , maar wel een oplossing voor een ander merk ,na goed keuring volgende dag in huis top !

Goed.

Goed. Maar nu wacht ik nog steeds op een artikel?

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

klantenservice

deze service is zeer slecht te bereiken. heb je wel contact en vraag je of het bestelde artikel na vertraging nog word geleverd word de chat verbroken. telefonisch is helemaal een hel want je staat net zolang in de wacht totdat de verbinding automatisch word verbroken. groter groeien/uitbreiden is goed maar toen ze nog in Winneweer Groningen zaten ging het er stukken vertrouwder en klantvriendelijker aan toe.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Krijg ze niet te spreken

10% korting voor een nieuwsbrief, uur mee bezig geweest op de chat en bellen maar geen korting.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP