Met eigen bodedienst
Makkelijk bestellen en super snel in huis
Fijn dat ik dit onderdeel kon bestellen bij Winparts. Het kostte wel wat pogingen om de juiste zoekopdracht te vinden. Bij rubriek" onderdelen bosal afneembare trekhaak" was er geen hit. Deze kwam bij invoeren zoekterm" hendelsysteem".
Alles wat ik bestel is juist en snel bezorgd
Steeds sneller dan verwacht Perfect service bij vermoedelijke maisbestelling waar genomen door de winparts
Super service en op tijd geleverd
Precies kunnen vinden en bestellen wat ik nodig had, een nieuwe interieurventilatiemotor. Ook de service van kenteken invoeren op de website waardoor je kunt zien of het bij je auto past is goed. Ook nog gebruik kunnen maken van 10% korting door in te schrijven op de nieuwsbrief als nieuwe klant. Kortom, dik tevreden!
Een keer een ding besteld, het kapje wat ik nodig heb past ook nog eens niet, maar krijg wel elke dag een mail waar ik gek van word met alle aanbevelingen etc.. stop daar maar mee
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Wat jammer dat het spiegelkapje niet paste en dat u nu steeds e-mail krijgt die u niet wilt. Onze excuses hiervoor. Als u geen nieuwsbrieven meer van ons wilt ontvangen, kunt u die uitschakelen door onderaan in de nieuwsbrief op 'afmelden' te klikken. U ontvangt ze dan niet meer. We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Anita
Product zoals beschreven goed geleverd.
Levertijden worden regelmatig niet gehaald. Reken maar op +1 werkdag. Als ik zeker wil zijn dat het de volgende dag bezorgd wordt, bestel ik elders. Zo niet, dan heb ik tijd en bestel ik hier. Annuleren en wijzigen van een order gaat erg makkelijk en de geleverde spullen zijn goed.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw bericht. Uw feedback is erg waardevol voor ons. We vinden het fijn om te lezen dat u onze service op het gebied van wijzigen en annuleren goed vindt en dat u tevreden bent over de onderdelen die wij leveren. U geeft ook aan dat de levertijden bij uw orders vaak niet gehaald worden. Onze oprechte excuses hiervoor. We werken er constant aan om onze bestel- en magazijnprocessen te verbeteren om dit soort problemen te voorkomen. We nemen uw feedback dan ook mee naar de verantwoordelijke afdelingen. Tot slot zien we uw volgende bestelling graag tegemoet en wensen we u veel veilige kilometers. Met vriendelijke groet, Anita
Goede producten en snel geleverd
website zit goed in elkaar, producten makkelijk te vinden. Betaalbaar en goede levering
Ziet er goed uit , morgen monteren...
lekker snel en vooral duidelijk al mag men op WhatsApp wat mij betreft wel iets sneller reageren, ik blijf toch de vervoerskosten aan de hoge kant vinden wat me vaak tegenhoudt iets te bestellen.
De producten die ik heb besteld, zijn niet op het opgegeven adres afgeleverd. Postnl heeft de goederen op een plek ver bij mij vandaan afgeleverd (hoewel er andere postnl-afhaalpunten in de buurt zijn, en het adres dat ik heb opgegeven is ook een postnl-afhaalpunt!), en dat is zo. geen parkeerplaats. Ik vind dit absoluut onaanvaardbaar in een voetgangersgebied. Nadat ik contact met mij had opgenomen, vroeg ik om het naar mijn opgegeven adres te sturen, maar de verkoper zei dat dit niet mogelijk was. Maar u kunt de goederen niet ophalen en het bedrag wordt terugbetaald, maar dit zal ongemak veroorzaken voor klanten die dringend behoefte hebben. Optie 2. Haal de goederen op, maar de verkoper betaalt de verzendkosten terug!
Levering snel en juist geleverd. Overzichtelijke website met voldoende info.
Goedemiddag, Bedankt dat u de moeite hebt genomen om een review te plaatsen en fijn om te lezen dat u een goede ervaring met onze webshop heeft gehad. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Naomi
Duidelijke site, makkelijk om te bestellen. Hebben heel veel voor een prima prijs.
good
Duidelijke informatie, goed te vinden en snelle levering
Als goederen niet passen wordt er een alternatief aan geboden.
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor! We wensen u veel plezier met de bestelde onderdelen en hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groeten, Naomi
Zie commentaar
Snelle en correcte levering en bovendien geen verzendingskosten! Graskant afboording gekocht maar moet nog geplaatst worden.
Ik kreeg een melding van DHL, en een melding van Bpost. Daarna enkele dagen stilte.... Tot Bpost uiteindelijk melding gaf dat het pakje beschikbaar was.
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen, excuses voor de verwarring. Ik heb even meegekeken en zie dat het vannuit de leverancier met DHL is verzonden. Inmiddels is het ook al bezorgd. Ik ga ervanuit uit dat het nu is opgelost. We wens u veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groeten, Naomi
Goede duidelijke beschrijvingen online. Nette en snelle opgevolgde vraag omdat ik type auto vergeten was in te voeren. Vervolgens snel verstuurd. Zeer tevreden en site stevig in persoonlijke favorieten gezet.
Snel geleverd, meerdere leveranciers keuze en toch scherp geprijsd.
Goedemiddag, Bedankt dat u de moeite hebt genomen om een review te plaatsen en fijn om te lezen dat u een goede ervaring met onze webshop heeft. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Naomi