Nu besteld, morgen of maandag in huis

Vlugge levertijd

Zeer snel

Pedaalrubber besteld en de volgende dag geleverd.

Snel en in goede staat aangekomen.

Goede prijs snelle levering werkt

Hele prettige ervaring

Goed advies met prima kwaliteits producten en levering volgens planning

Top bedrijf !!

Al heel vaak besteld bij dit bedrijf en altijd tevreden ! Snelle correcte levering, gewoon top.

Prima.

Prima, niet altijd alles met pas-garantie past, dat is mijn enige opmerking. Verder snelle levering, retour sturen werkt ook vlot.

Pakket komt beschadigd aan

Ik heb binnen aantal werkdagen de bestelling binnen gekregen maar bij aankomst heeft er een vloeistof door de hele doos heen gelekt. Dus ik heb het pakket geweigerd en terug laten sturen, vervolgens met Winparts via E-mail in contact gegaan. Maar kreeg binnen 3 werkdagen een mail dat ze niet begrepen waarom pakket was terug gestuurd en dat ze niks gingen doen en bedrag gingen crediteren. Conclusie, we zijn 10 dagen verder en ik heb geen onderdelen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Onderdelen snel geleverd en goede pashulp

Duidelijk te zien welke onderdelen geschikt zijn voor mijn auto en levering de volgende dag al.

De spullen passen goed

1 uitlaat klem paste niet, 100% is er niet

Snelle levering!

Vandaag besteld, de volgende dag in huis! Prima verpakt!

Betrouwbaar en snel.

Goei zaak

twee keer dezelfde verkeerde sensor sturen

twee dezelfde abs sensoren heb ik besteld voor een bmw bouwjaar 2011 die heb ik ook ontvangen, maar een daarvan was voor een bmw van 2004 die werkt niet, die heb ik teruggestuurd en duidelijk vermeld dat hij voor een 2004 was en niet werkte, een nieuwe besteld ook ontvangen maar weer de verkeerde voor een 2004 bmw en exact de zelfde doos, weer een mail gestuurd dat weer de verkeerde sensor is gestuurd, kreeg een mail terug dat ik hem maar moest terugsturen en met het advies om een heel ander type sensor te nemen, de sensors die ik voor de eerste keer op kenteken heb besteld stond pasgarantie voor mijn auto, ik ga niet iedere keer verzendkosten betalen het is een fout van Winparts ik zit nu al meer dan een maand met abs storing en al het werk dat ik voorniets heb gedaan. dat is de reden dat ik een ster geef.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Ruime keuze, snelle levering en goede prijs

Ik bestel al jaren al mijn auto onderdelen op Winparts en tot volle tevredenheid. Ze hebben een ruime collectie en keuze uit diverse merken. De prijs is altijd erg goed en wanneer er onverhoopt iets retour moet word dit altijd netjes geregeld. De levering gaat ook altijd snel. Kortom Winparts is een aanrader.

Altijd de goeie onderdelen, scherpe prijzen en snelle levering.

Prima service!

Een genot om bij Winparts te kopen.

Goede levering

Goede levering, alleen beloofde afleverdatum en tijd niet gehaald.

Product snel geleverd en naar wens

Snel op vakantieadres aangekomen. Een onderdeeltje bleek defect, maar na contact snel een complete set toegestuurd gekregen. Kortom, top!

Prima webshop

Altijd goede levering correct op tijd doenbaar ze beloven

Uitstekende ervaring

Meerdere keren onderdelen besteld en super tevreden met de producten. Zal hier zeker vaker onderdelen halen.

Snelle levering en goed materiaal

Als je besteld,heb je snel de producten, ook de prijs is goedkoper Zeer tevreden bestellen altijd voor de auto's

Doet wat je vraagt.

Doet wat je vraagt en snel.

goede ervaringen tot nu toe

Snelle service zoals het hoort

Een paar keer iets besteld. Allemaal keurig en op tijd geleverd. Ook één keer product moeten terugsturen. Ook dat werd netjes en vlot verwerkt. Zeer tevreden.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP