alles paste perfect dik in orde hoor !!! bedankt
Bestel al jaren bij winparts als auto garage, na zoveel bestellingen is het nu het geval dat ik een oude onderdeel voor statiegeld retour moet sturen om 25 euro terug te krijgen, ik neem contact met klanten service en die melden dat ik op mijn eigen kosten een oude onderdeel retour moet sturen om 25 euro terug te ontvangen. dit slaat nergens op!! ik moet 10 euro dan betalen en half uurtje rijden naar postkantoor om 25 euro terug te krijgen, dit is niet klantvriendelijk, als ik dat kon lezen of dat hadden ze eerder aangegeven, had ik het niet besteld!!
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw bericht. het klopt inderdaad dat de kosten van het terugsturen voor eigen rekening zijn als u een statiegeldartikel terugstuurt. Hoewel onze medewerkers hierin de juiste werkwijze hebben gevolgd, begrijpen we dat het voor u een nare verrassing was. Ik stuur u een persoonlijke e-mail om te kijken of we hierin iets voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Anita
geen enkel probleem, aanbevolen website
2 pakketjes niet ontvangen
Beste meneer Depauw, Hartelijk dank voor uw bericht. Heel vervelend dat uw pakketten zoek zijn, onze excuses hiervoor. Ik zie dat mijn collega's het onderzoek bij de vervoerder al hebben afgerond. Zij hebben u gevraagd een formulier in te vullen, dat ze naar u toe hebben gestuurd. Als u dit doet, kunnen we het probleem voor u oplossen. Hebt u verdere vragen, laat u het dan gerust weten aan onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Anita
goede website (onderdelen gemakkelijk te vinden ) prijs kwaliteit zeer goed zeer snelle levering goede communicatie
Transport slecht,beloven volgende dag leveren maar niet de volgende dag mijn conclusie is als je iets snel nodig heeft koopt niet meer in een webwinkel als je geen haast heeft geen probleem.
Zeer snelle levering van product
Krijg vaak de verkeerde merken opgestuurd, erg frustrerend. Als ze dit oplossen dan zou ik een beter cijfer geven. Service is prima
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Het kan soms voorkomen dat inderdaad een ander merk artikel geleverd wordt, maar dit gebeurt in principe alleen bij een zeer specifieke productcategorie. Ik heb dit niet in uw orders kunnen terugvinden. Mocht dit bij u nog een keer gebeuren, meldt u de artikelen dan gerust aan in ons retourportaal: https://winparts.returnless.com/nl Ik hoop hiermee enige duidelijkheid te hebben gegeven en wens een fijne dag. Met vriendelijke groet, Anita
De bestelde ruitenwissers werden snel geleverd.
Het onderdeel was makkelijk te bestelling en in goed orde ontvangen. Echter krijg ik nu met regelmaat reclame mails waar ik mij nooit voor opgegeven heb. Jammer.
Goedemiddag, Bedankt dat u een review hebt geplaatst. Fijn dat u laat weten wat u van onze service vindt. We begrijpen dat u geen reclamemails van ons wilt ontvangen. U kunt zich hiervoor afmelden in de nieuwsbrief zelf. Hiervoor klikt u op het linke 'afmelden' rechts onderaan in de nieuwsbrief. Wilt u ook afgemeld worden voor reviewverzoeken, laat u het dan gerust weten aan onze klantenservice. Dat kunnen we namelijk vanuit onze klantenservice voor u regelen. Met vriendelijke groet, Anita
Levering was erg snel, helaas is de omschrijving van het product een beetje onduidelijk/niet helemaal correct. Desalniettemin wel goed bruikbaar
Gewoon top!
Ik had verkeerde item voormij auto besteld En binnen een uurtje was ik gemailed en via telefoon was alles geregeld. Het verassing was dat ik het product echt de volgende dag binnen was
En deze keer verrassend snel
Op de site, stond de olie in stock, maar konden die niet leveren, gevraagd voor alternatieve olie, castrol 0w20 edge, stond ook in stock op site, maar konden die mij ook niet leveren, dus nog een andere gekozen, die normaal gezien niet echt wou voor mijn wagen, een Nederlands merk, ,, na 2 weken uiteindelijk geleverd, voor autparts ben ik tevreden, olie ga ik elders bestellen,
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw review. Heel vervelend dat er leveringsproblemen waren met de olie. Onze excuses dat u hier last van hebt gehad. Op dit moment ondervinden we inderdaad soms leveringsproblemen met bepaalde soorten motorolie. Er wordt hard aan gewerkt om deze problemen op te lossen en we verwachten binnenkort weer op normale wijze te kunnen leveren. Als u in de toekomst weer olie wilt bestellen, neemt u dan gerust contact op met de klantenservice om de stand van zaken na te vragen. Met vriendelijke groet, Anita
Ik ben snel en goed geholpen door de klantenservice. Ze denken goed mee en zijn erg vriendelijk!
Mijn bestelling is weer snel en goed geleverd. Top.
Snel geleverd goed verpakt top
Enkel de levertijd verliep niet zoals gepland
Snelle en correcte service. Goed overzicht en communicatie
Super,de best online services. Really fast also.
Tot 2x toe werd de op voorhand vermelde leveringsdag voor 2 verschillende bestellingen op 2 verschillende data niet behaald, dat is bijzonder jammer. Wel wordt er (standaard?) een mail verzonden waarbij je wordt ingelicht over dit "spijtige" voorval. Dat kan je positief noemen als dit niet standaard is !
Beste meneer Jorissen, Hartelijk dank voor uw review. Heel vervelend dat u deze ervaring hebt met onze webshop. Onze excuses hiervoor. Het is zeker niet standaard dat orders met vertraging de deur uit gaan. Wel zie ik dat dit om verschillende redenen bij uw laatste twee orders ie gebeurd. Begrijpelijk dat u dat vervelend vindt. We werken er hard aan om deze korte vertragingen te voorkomen. Mocht dit weer voorkomen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. We kijken dan met u mee naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Anita