Duidelijk en betrouwbaar en snel.

Veel keus in eigenschappen, kwaliteit en prijs van de aangeboden onderdelen.

Verkeerde kofferbakmat geleverd

Kofferbakmat besteld voor de Volvo XC40 met pasgarantie. Mat bedekte net 70% van de kofferbak. Retourneren eenvoudig, maar de verzendkosten voor de foute levering a € 6,95 zijn voor de klant.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Winparts altijd snel en goed

Ik heb de laatste jaren voor meerdere auto's automatten besteld en altijd snel en netjes geleverd met prima prijs/kwaliteit verhouding

Incompleet

De bestelde pakking bleek deels incompleet. Ik had de afstandsbusjes uit de oude nodig. Zonde van mijn geld!

Snelle en correcte levering. Materiaal voldoet uitstekend.

Snel geleverd makkelijk via internet te vinden

Makkelijk via internet te vinden Snel goed verpakt geleverd

Super snel en voor een eerlijke prijs

Besteld en daarna al snel binnen gekregen, gewoon zoals het hoort. Top

Snel en goed

Prima website en professionele afhandeling bij vertraging in de levering

De accu die ik kocht werd door een transportbedrijf op een fout adres geleverd. Na mijn melding werd binnen de 3 uren bij Winparts een onderzoek ingesteld en nog een uur later werd door de vervoerder de accu alsnog bij mij thuis geleverd met een vertraging van 1/2 dag. Ik ben heel tevreden met deze aanpak. De accu, die is zoals ik verwachtte; heel goed !

Volop onderdelen, makkelijk te koppelen aan je auto.

De onderdelen opgezocht en besteld, op de afgesproken datum ook binnen. Keurig geregeld. Nu moet er een onderdeel retour, is ook geen probleem. Contact gehad met klantenservice en kan gewoon netjes binnen de termijn retour gestuurd worden.

Gewoon goed.

Beregoed

Top bedrijf

Altijd goed geholpen en alles word snelbezorgd, binnen een dag bezorgen zal nooit lukken of het moet met een koerier zijn , verder gewoon een top bedrijf

Goeie ervaring met winparts.

Helemaal tevreden met mijn bestelling en het bezorgen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Prima webshop

Set ruitenwissers besteld supersnelle levering en perfecte pasvorm

Enigste nadeel is van winparts wanneer je gaat bellen naar winparts dan moet gigantisch lang wachten tot er eindelijk iemand te spreken krijgt. Op dd 30/07\2024 heb ik gebeld pas na 20 minuten kreeg ik pas te woord. Daar moet winparts echt iets aan doen omdat er sommige mensen prepaid kaart of wat dan ook hebben dus deze mensen kost een vermogen aan bel tegoed. Dus dit is enigste nadeel van winparts ik vind wel erg jammer.

Redelijk tevreden

Tevreden over de webshop en de artikelen. Informatie over de bezorging kan veel beter.

Waarschijnlijk door vakantie tijd levertijd moeilijk te halen

Helaas werd de beloofde levertijd van mijn bestelling niet gehaald omdat deze niet op tijd verzonden kon worden, maar werd hier keurig per mail van op de hoogte gesteld en ontving het product een dag later alsnog. De kwaliteit is prima, en pastte goed op de auto waarvoor het besteld was.

perfect

Makkelijk te bestellen en keurig geleverd

Bestelling geannuleerd omdat er leverproblemen zijn.

Dit had ik natuurlijk graag vroeger geweten en niet 2 dagen voor vertrek op verlof..

Levering helaas niet zoals beloofd binnen één dag.

Het bestelde artikel kwam helaas niet zoals op de website beloofd binnen een dag.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Goed aan Pasen met kenteken auto

Goed onderdelen met kenteken

Prijs-kwaliteitverhouding