Veel keus in eigenschappen, kwaliteit en prijs van de aangeboden onderdelen.
Kofferbakmat besteld voor de Volvo XC40 met pasgarantie. Mat bedekte net 70% van de kofferbak. Retourneren eenvoudig, maar de verzendkosten voor de foute levering a € 6,95 zijn voor de klant.
Goedenavond, Bedankt voor uw review! Wat vervelend dat de kofferbakmat niet past. Helaas kan ik uw order niet vinden. Mocht er nog geen oplossing zijn gekomen kan u contact opnemen met ons, via dit e-mailadres: [email protected]. Met het bijbehorende order nummer. Dan gaan we met u meekijken! Met vriendelijke groeten, Naomi
Ik heb de laatste jaren voor meerdere auto's automatten besteld en altijd snel en netjes geleverd met prima prijs/kwaliteit verhouding
De bestelde pakking bleek deels incompleet. Ik had de afstandsbusjes uit de oude nodig. Zonde van mijn geld!
Goedenavond, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat uw order incompleet geleverd is. Helaas kan ik uw order niet vinden aan de hand van deze gegevens. Mocht het nog niet opgelost zijn kan u contact opnemen met ons, via dit e-mailadres: [email protected]. Met het bijbehorende order nummer. Dan ga ik met u meekijken! Met vriendelijke groeten, Naomi
Snelle en correcte levering. Materiaal voldoet uitstekend.
Makkelijk via internet te vinden Snel goed verpakt geleverd
Besteld en daarna al snel binnen gekregen, gewoon zoals het hoort. Top
Snel en goed
De accu die ik kocht werd door een transportbedrijf op een fout adres geleverd. Na mijn melding werd binnen de 3 uren bij Winparts een onderzoek ingesteld en nog een uur later werd door de vervoerder de accu alsnog bij mij thuis geleverd met een vertraging van 1/2 dag. Ik ben heel tevreden met deze aanpak. De accu, die is zoals ik verwachtte; heel goed !
De onderdelen opgezocht en besteld, op de afgesproken datum ook binnen. Keurig geregeld. Nu moet er een onderdeel retour, is ook geen probleem. Contact gehad met klantenservice en kan gewoon netjes binnen de termijn retour gestuurd worden.
Beregoed
Altijd goed geholpen en alles word snelbezorgd, binnen een dag bezorgen zal nooit lukken of het moet met een koerier zijn , verder gewoon een top bedrijf
Helemaal tevreden met mijn bestelling en het bezorgen.
Set ruitenwissers besteld supersnelle levering en perfecte pasvorm
Enigste nadeel is van winparts wanneer je gaat bellen naar winparts dan moet gigantisch lang wachten tot er eindelijk iemand te spreken krijgt. Op dd 30/07\2024 heb ik gebeld pas na 20 minuten kreeg ik pas te woord. Daar moet winparts echt iets aan doen omdat er sommige mensen prepaid kaart of wat dan ook hebben dus deze mensen kost een vermogen aan bel tegoed. Dus dit is enigste nadeel van winparts ik vind wel erg jammer.
Tevreden over de webshop en de artikelen. Informatie over de bezorging kan veel beter.
Goedemorgen, Bedankt voor uw review. Uw feedback is heel waardevol voor ons. Fijn dat u uw mening met ons wilt delen. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze onderdelen en webshop. U geeft aan dat de informatievoorziening over de bezorging beter kan. We nemen dit ter harte. Uw feedback hierover wordt doorgestuurd naar de verantwoordelijke afdeling. Hebt u verder nog vragen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Anita
Waarschijnlijk door vakantie tijd levertijd moeilijk te halen
Helaas werd de beloofde levertijd van mijn bestelling niet gehaald omdat deze niet op tijd verzonden kon worden, maar werd hier keurig per mail van op de hoogte gesteld en ontving het product een dag later alsnog. De kwaliteit is prima, en pastte goed op de auto waarvoor het besteld was.
Makkelijk te bestellen en keurig geleverd
Dit had ik natuurlijk graag vroeger geweten en niet 2 dagen voor vertrek op verlof..
Goedenavond, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat uw order is geanulleerd. Helaas kan ik uw order niet vinden aan de hand van deze gegevens. Ik begrijp uit uw review dat de order geanulleerd is, mocht u een nieuwe order willen plaatsen zou ik u een coulance kunnen aanbieden. Mocht u daar belang bij hebben kan u contact opnemen met ons, via dit e-mailadres: [email protected]. Met vriendelijke groeten, Naomi
Het bestelde artikel kwam helaas niet zoals op de website beloofd binnen een dag.
Goedenavond, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat u dit zo ervaart. Wij adviseren altijd optijd te bestellen, met genoeg speelruimte in te plannen. Er kan helaas altijd iets misgaan. Het kan namelijk voorkomen dat ondanks dat wij het product op tijd aan de transporteur meegeven, dat het niet op tijd afgeleverd wordt. Zo kan een pakket net aansluiting missen bij de transporteur en dan vertraagt een pakket zo een dag. Dit proberen we natuurlijk te voorkomen door een zorgvuldige selectie van onze transporteurs en leveranciers, maar is nooit helemaal te voorkomen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Met vriendelijke groeten, Naomi
Goed onderdelen met kenteken
Goed materiaal, snelle levering