Betaalbaar en goede service

Vrij snelle levering. Houd er wel rekening mee dat het vaak een dag later komt dan beloofd wordt. Verder niets dan lof over dit bedrijf. Hopelijk blijft dit ook zo.

Snelle levering tegen een goede prijs

Handige website

Makkelijk te vinden onderdelen op de website en het bestelproces gaat vlot.

Gemakkelijk en snel

Site is gemakkelijk en was snel geleverd. En niet te duur

Altijd prima en alles klopt

Alles is altijd naar wens en verwachting nooit een probleem en alles is nettjes ingepakt

snelle levering top kwaliteit

snelle levering top kwaliteit

Very satisfied. Delivered fast and products are exactly as presented on website. Thank you!

Onervaren collega??

Had mat besteld voor mijn Ford en uiteraard betaald. Kreeg daarna 3 e-mails en moet meteen contact opnemen. Na 2 keer 15 minuten kreeg ik contact. Volgens de verkoopster had ik verkeerde bestelling gedaan ivm mijn kenteken. Nee dus de foto’s van de site was correct (1 mat) en de correcte volgens de verkoopster waren 4 matten!! Ik heb er toen op gewezen dat ik mijn bestelling wat ik had ingevuld gewoon moest doorgaan. Zij was geïrriteerd en kort af. Nou ja in ieder geval. De mat die ik bestel had paste perfect. Dit maken is geen probleem maar luister goed naar je klant. Hij kon wel eens gelijk hebben. Groet van IgorsTVShop.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

probleemloze bestelling,wat ik op het oog had was ook de bedoeling!

Accu nette prijs snel geleverd

Ik ken winparts al jaren

Ik was zelfs al eens in Winneveer om stukken op te halen . Het stuk had wat vertraging maar was nog steeds snel geleverd , dus 8 . Groot aanbod en goede prijzen .

Pasgarantie? Klopt niets van

Set ruitenwissers besteld die zou moeten passen op mijn auto. Wissers voor passen inderdaad, maar achter niet. Dan ga je op de doos kijken, blijkt je autotype daar helemaal niet tussen te staan. Maar is wel precies de set die volgens de website zou moeten passen. M.a.w.: er staan fouten op de site, die pasgarantie daar koop je helemaal niets voor.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Vrij tevreden

De bestelde thermostaat moest nog wel wat geschuurd worden om hem passend te maken, maar toch tevreden.

De fout die ik zelf gemaakt heb is door Winparts.nl voor 100% hersteld.

Zeker een aanrader.

Mijn pakketje was verloren gegaan door een fout bij PostNL. Een nieuw pakketje werd mij toegestuurd door Winparts. Perfecte service

alweer alles goed geregeld

zeer goed

Goede service en ruim aanbod.

Telefonisch service bij aanvullende vragen is positief. Ook retourbeleid is goed geregeld en eenvoudig.

Goede service en snelle levering

Goede service, snelle levering.

100% ok

100%ok

Top levering en goede advisering bij product.

Ik kreeg een goed gevoel bij de dubbelcheck van winparts over mijn ruitenwisserbladen. Denken mee zoudwn meer webshops moeten doen.

Waardeloos

Nu de tweede keer dat de bestelling niet volgens afspraak geleverd wordt. De vorige zending was ook te laat en na contact kreeg ik een dag later het verkeerde afdekkapje binnen. Ik heb de bestelling na gekeken en heb toch echt het juiste besteld. Uiteindelijk heb ik het op de sloop gekocht en de nieuwe weggedonderd. Bestel hier al wat jaren maar ook ik ben er nu klaar mee, Als ik morgen niets ontvang stuur ik het bestelde ongeopend retour. Nooit meer winparts voor mij!! Rijd wel weer naar de automaterialen zaak waar je wel goed geholpen wordt!

goed inlevings vermogen

zeer oplossings gericht

Mijn bestellingen geplaatst en correct geleverd top service

Klantenservice is prima

Verzendtermijn wordt 9 van 10 keer niet gehaald. Wellicht ligt dit aan de bezorgdienst maar is soms lastig als je snel iets nodig hebt

5 Banksstraat

Ede 6718 XP