Ze doen wat ze zeggen
supper snel geleverd
Gemakkelijk bestellen. Mooi product Snel geleverd
Transparant en een goede ondernemer
Prima bedrijf
Ga zo door
En bovendien ook een voordelige aanbieding
Proma product, vlot geleverd
Ben heel tevreden met winparts goede service snelle levering gewoon goed
Had clips Besteld voor mijn golf 7 ,past perfect. En snelle levering
Beste Theo, Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor! We wensen u veel plezier met de bestelde onderdelen en hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Thirsa
Overzichtelijk website
besteld en op tijd binnen.
Snel geleverd en voor een goede prijs - kwaliteit Al vaker besteld en zeker ook weer in de toekomst
Ik heb een slechte ervaring gehad, ik vind het misleidend - op de website staat duidelijk 30 dagen gratis ruilen, maar pas op dat je niet retourneert? Ik moet zelfs de retour betalen!. Slecht voor de consument. Ik heb mijn spullen bij TEMU besteld. Goedkoper en ik kan het gratis retourneren. Rot bedrijf.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw review. Heel vervelend dat u deze ervaring hebt met onze webshop. Onze excuses hiervoor. Ik zie dat u een artikel hebt teruggestuurd naar ons. Bij het retourverzoek was de optie voor 'op eigen kosten terugsturen' aangevinkt. Wellicht is dit aan uw aandacht ontsnapt. Heel vervelend dat dit zo is gelopen. Sinds kort werken we met een nieuw retourportaal waar dit niet meer op die manier kan gebeuren. Denkt u recht te hebben op gratis retourzending, dan kunt u altijd het beste even navraag doen bij de klantenservice. Ik hoop hiermee nuttige informatie te hebben gegeven. Met vriendelijke groet, Anita
Goede ervaring
You are only as good as your last order. I have ordered from here before and had good luck with deliveries but on Tuesday I ordered a single item due to the fact that delivery was promised for Wednesday. I could have paid less elsewhere but was willing to pay more for speed. Wednesday morning I was told that I would receive it Thursday but would receive a mail with delivery info when it was on its way. No mail or product Thursday or Friday. So much for paying more to get it in good time as promised.
Good afternoon Kevin, Thanks for your review. We feel sorry that your order has not yet been delivered. A delay has occured with our supplier. We are currently looking into the reason for this delay. We will get back to you as soon as we got an update regarding your order. We hope this information helps. Kind regards, Niels
Goed product snelle levering
Goed verpakt en netjes geleverd
Snelle levering, in dit geval beter aanbod dan de “grote” concurrenten.
Ondanks dat ik twee keer telefonisch contant heb gehad om ervoor te zorgen dat de juiste onderdelen bij elkaar zouden worden gepast heeft winpsrts toch de verkeerde moeren greadviseerd namelijk m8 moeren voor m10 bouten.!! Het is zelf eigenlijk niet mogelijk om uit te vogelen welke bouten en moeren bij de uitlaat horen omdat informatie op de site te kort schiet. Ik heb helemaal het advies van uw medewerker opgevolgd maar dit blijkt dus onjuist advies . Andere webshops hebben hebben gewoon een bevestigingsset compleet zodat je weet waar je aan toe bent en niet alles apart bij elkaar hoeft te sprokkelen. Je kunt dus zelf op de website niet zien of het om m10 of m8 gaat, er staat verder geen technische info bij deze artikelen. Ook telefonisch contact krijgen gaat te moeizaam/duurt te lang. Toch is het niet allemaal kommer en kwel, de medewerkers zijn erg vriendelijk en nemen ruim de tijd! Daarom raad ik winpsrts toch aan. Misschien de twee verkeerde moeren krediteren? Groet paul
Beste meneer Van den Berkmortel, Bedankt voor uw review. Naar om te horen dat we u van verkeerde informatie hebben voorzien en hierdoor de verkeerde moeren hebben geleverd. Waarvoor onze excuses. Aangezien u besteld hebt aan de hand van pasgarantie en wij de verkeerde informatie hebben gedeeld, gaan wij mee in uw oplossing. Wij zullen de twee moeren aan u crediteren. Tot slot nemen wij uw feedback mee in het interne reviewproces. Met vriendelijke groet, Jeroen Marc
Ok
Vlotte levering. Goed verpakt