Super klantvriendelijk

Ik had het verkeerde besteld voor mijn auto, ze gaven dit netjes aan en hebben met mij het goede artikel gevonden

Correct en snel

Kan makkelijk keuze maken. Correcte info en meldingen

Ik twijfel aan 'op voorraad'

Ik vond ze altijd erg betrouwbaar, maar 'vandaag besteld, morgen thuis' geldt echt niet meer voor winparts. Recent ging het nog onder de noemer dat ze om zijn gegaan naar een nieuw magazijn, maar er wordt verondersteld dat dat nu klaar is. Maar ook al bestel ik specifiek alleen maar dingen die 'op voorraad' zijn, dan nog blijft de order ergens hangen en is er twee dagen later nog geen verzendbevestiging. Sterker nog, een geschatte levertijd van 10 dagen. Een mail met de vraag waar die lange levertijd vandaan komt wordt niet beantwoord.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Mijn eerste ervaring troef

Alles oké volgens mijn eerste bestelling van de gegevens bij de aanvraag zeer goed opgesteld en betrouwbaar en prijskaartje doe zo voort

Prima dakdragers

Vandaag besteld morgen geleverd

behulpzaam en snel.

De bestelling werd gecontroleerd of die juist was. Mijn vragen werden snel beantwoord en de bestelling heel snel geleverd.

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Achterruitenwisser nodig. Op kenteken snel gevonden. Daarna snelle levering, zoals het hoort.

gewoon goed en snel

perfect

Prijzen en levering zijn goed.

Van bestellen tot bezorging prima

Mat besteld voor VW UP deze past prima en is nog beter dan de originele mat.

Snel en accuraat

Helaas geen oplossing voor het gezochte onderdeel maar ze konden snel en zonder vragen de geplaatste order annuleren.

Weer uitstekende service.

Zie boven

Snel en juist geleverd

Altijd mooi optijd mijn bestelling binnen

Ik bestel hier altijd en nog nooit problemen gehad qua pasvorm enz.

Prima op tijd geleverd ga zo door

Snel en goedkoop meer moet dat niet zijn

Precies het juiste onderdeel

Kon aan de hand van de compatibiliteitstabel precies achterhalen welk onderdeel ik nodig had. Paste dan ook perfect!

Zeer snelle levering, helemaal top

heel goed

alles paste perfect dik in orde hoor !!! bedankt

slechte ervaring als vaste klant

Bestel al jaren bij winparts als auto garage, na zoveel bestellingen is het nu het geval dat ik een oude onderdeel voor statiegeld retour moet sturen om 25 euro terug te krijgen, ik neem contact met klanten service en die melden dat ik op mijn eigen kosten een oude onderdeel retour moet sturen om 25 euro terug te ontvangen. dit slaat nergens op!! ik moet 10 euro dan betalen en half uurtje rijden naar postkantoor om 25 euro terug te krijgen, dit is niet klantvriendelijk, als ik dat kon lezen of dat hadden ze eerder aangegeven, had ik het niet besteld!!

Prima product

snelle levering volgens plan,vlotte verwerking

geen enkel probleem, aanbevolen website

Slecht

2 pakketjes niet ontvangen

perfect

goede website (onderdelen gemakkelijk te vinden ) prijs kwaliteit zeer goed zeer snelle levering goede communicatie

5 Banksstraat

Ede 6718 XP