Erg jammer. Moest op de valreep dakdragers bestellen, krijg de verkeerder geleverd. Service vind ik waardeloos. Helaas.
Beste Naomi, Bedankt voor uw review. Onze oprechte excuses dat we het verkeerde artikel hebben verstuurd, juist op een er weinig tijd was om het om te ruilen voor het juiste. We begrijpen dat dit erg frustrerend is. Ik zie dat u het onderdeel inmiddels hebt teruggestuurd en we vertrouwen erop dat de retour verder goed wordt afgehandeld. Hebt u verder nog vragen, neemt u dan gerust weer contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Anita
Goed product en snel geleverd.
Besteld, met opgave kenteken, een backup accu voor mijn Mercedes. Helaas bleek de accu niet geschikt voor mijn auto. Winparts deed niet moeilijk en accepteerde een retourzending. Via Whatsapp was dat snel geregeld.
perfect
Bestelling twee weken geleden gedaan en nog steeds niets ontvangen, verplicht geweest om ergens anders hetzelfde te bestellen om op verlof te kunnen gaan
Beste meneer Vanderplancke, Bedankt voor uw review. Wat jammer dat uw onderdeel niet tijdig is geleverd voor uw vakantie. Onze excuses hiervoor. Ik zie dat mijn collega inmiddels een onderzoek bij de vervoerder is gestart. We moeten de uitkomst van dat onderzoek nog even afwachten. Zodra we meer weten, stellen we u hiervan op de hoogte in een persoonlijke e-mail. Met vriendelijke groet, Anita
Alles zeer vlot en correct verlopen.
Alles is vlotjes verlopen: het bestelproces, de feedback, de informatie betreffende de levering (1 dag later dan aangegeven)en de levering zelf.
Vlotte en overzichtelijke bestelling
Op site staat voor 19u besteld , levering volgende dag . Was direct leverbaar maar kreeg een mail met mededeling dat het niet gelukt was voor verzending. Ook niet de dag erna. Dus voor mij niet voorradig. Is maar 3 dagen later verstuurd.
Beste meneer Degruyter, Hartelijk dank voor uw review. Ontzettend vervelend dat de levering niet volgens de verwachting was. Onze excuses hiervoor. In uw order zie ik dat uw onderdeel inderdaad 2 dagen vertraging had in ons magazijn en vervolgens ook enkele dagen bij onze vervoerder. Nogmaals onze excuses hiervoor. We nemen uw klacht natuurlijk mee naar de betreffende afdeling. Ik neem even via een persoonlijke e-mail contact met u op on te kijken of we hierin nog iets voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Anita
Zelfs bij ingeven van chassisnummer verkeerde dakdragers niet na 24 uren mijn bestelling ontvangen maar na 5 dagen. En nog eens extra telefoonkosten moeten betalen bij het paar keer bellen naar servicedienst. Ze stellen dan voor om te chatten ook niet echt logisch in mekaar. Binnenkort ruilen of alles terugzenden benieuwd hoe dit zal lopen. En bij het openen van de doos gebruikssporen
Beste Murat Yurtay, Hartelijk dank voor uw bericht. Heel vervelend dat de dakdragers niet pasten en dat de communicatie met onze klantenservice moeizaam verliep. Onze excuses hiervoor. Helaas kan ik niet precies nagaan waarom de dakdragers niet pasten, omdat ik geen voertuiggegevens in uw order zie. In dat geval is het aanvragen van een retour inderdaad het beste. Houdt u wel rekening met de retourtermijn. We adviseren u niet te lang te wachten met het retourmelden van uw dakdragers via: https://winparts.returnless.com/nl Met vriendelijke groet, Anita
Goed materiaal geleverd en ook goed op weg geholpen door de klantenservice.
onderdelen netjes en op tijd geleverd
Goede communicatie en correct
vlotte en snelle levering
Producten snel gekregen, keurig verpakt en alle producten voldeden zoals beschreven, top!
Alles naar wens, past perfeckt. Snel bezorgd. Zelf doen is veel goedkoper dan de garage.
Snelle levering en goed ingepakt. Zoekfunctie in website werkt heel goed. Zo vond ik snel de spiegelarm voor mijn voertuig. Bij selecteren van de spiegelarm kon ik kiezen om geïntegreerde antenne erbij te nemen. Hiervoor betaald maar niet ontvangen. Zonder spiegel kan je niet rijden dus het dan maar zo gelaten.
Beste mevrouw Vanlondersele, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u de juiste onderdelen goed kon vinden op onze website. Ik heb uw order gevonden en bekeken welke buitenspiegel met lange arm u hebt besteld. Helaas kan ik in de specificaties niet terugvinden dat deze buitenspiegel een geïntegreerde antenne zou moeten hebben. Voor uw model voertuig vind ik sowieso geen buitenspiegel die dit heeft. Ik neem even persoonlijk contact met u op om te kijken wat we hierin voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Anita
positief
2 dgn voor vakantie besteld zou een dag later bezorgd worden ik geloofde t niet echter ze doen wat ze beloven
Alles snel geleverd En alle onderdelen waren goed
Ik kon heel makkelijk het juiste onderdeel vinden door te zoeken op het OEM nummer van het deel. Erg fijn dat de site deze mogelijkheid heeft. Zo ben je altijd zeker dat je het juiste onderdeel hebt. En de volgende dag kreeg ik het al thuis. Helemaal top!
Bosch ruitenwissers set in de winkel zeker €68,00 en nu €33,00 inclusief. Verzending. (Wel 10% korting.) Dus Winparts zeker ff kijken op de site makkelijk en overzichtelijk. Ik zeg, "gewoon ff naar Winparts".
5 Banksstraat
Ede 6718 XP