Iedere keer weer keurig geleverd, keurig verpakt en goede informatie. Als iets niet leverbaar is, wordt er een goed alternatief aangeboden. In mij. Geval goedkoper en het restant meteen teruggestort. Erg fijn werken zo! Gerjan
Bestelling stond in PostNL tracking als 'is beschadigd en gaat retour naar de afzender'. Ik heb er al 3 keer over gemaild, het is intussen bijna 3 weken later en ik heb nog niks.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u uw mening hebt gedeeld. Onze excuses dat u zo lang hebt moeten wachten op de nazending. In uw ordergegevens zie ik dat de nalevering vandaag bij u wordt bezorgd. Hiervan hebben we een nieuwe track-and-trace gestuurd. Er is inderdaad iets fout gegaan bij de afhandeling van de nalevering. Nogmaals onze excuses hiervoor. Uw feedback is bij ons intern ook besproken en meegenomen in ons verbeterproces. Ik hoop dat deze informatie helpt en wens verder een fijne dag. Met vriendelijke groet, Anita
Prijzen zeker niet altijd competitief. Als het echt op voorraad is wordt er snel geleverd. Website is ook goed.
Bestelde een achterruitenwisser voor een mitsubishi lancer wagon. Paste niet wil terugsturen maar dat is niet te doen bij jullie
Beste meneer Blok, Bedankt voor uw review. Vervelend dat het niet lukte met het retourneren. Onze excuses hiervoor! Een retour kan eenvoudig worden aangevraagd via Mijn Winparts. Klanten die geen account hebben aangemaakt, kunnen er simpel een aanmaken via de functie Wachtwoord vergeten. Retouren kunnen ook via onze klantenservice worden aangevraagd. Overigens wordt ons retourproces vanaf volgende week nog gemakkelijker! Ik stuur u een persoonlijke e-mail om je te helpen met de retour. Wellicht is een omruiling voor het juiste exemplaar ook mogelijk. Met vriendelijke groet, Anita
Al veel bestellingen bij Winparts gedaan. Overwegend positief. Geschikte producten voor mij auto snel besteld en tot nu altijd op tijd verzonden en meestal op tijd aangekomen (latere levering dan vaak veroorzaakt door bezorgdienst). Klantenservice kan beter. Bellen kan niet meer. Hulp verpakt in faq, chatrobot(waar ik echt geen fan van ben, die begrijpt je 90 procent van de gevallen niet), app chat (soms niet bereikbaar) of via mail of je account. Dat kan soms wel paar dagen duren. Lastig, als er iets is met een een geleverd product is, dat essentieel is voor het gebruik van je auto. Uiteindelijk dan wel goede afhandeling van een garantie. Maar dan kan je wel eens 1-2 weken verder zijn. Vandaar geen 5 maar 4 sterren.
En inderdaad tijdens het installeren, past het onderdeel uitstekend!
Snelle bezorging, fijn dat er geen verpakking was bij de bestelde accu. Kon meteen gemonteerd we worden.
Ik ben erg blij met alle producten die ik heb gekocht. kwaliteit. Ik heb het op tijd ontvangen. Hartelijk dank.
Snelle afhandeling, toppie.
Het juiste besteld en geleverd binnen 48u aan 26 procent van de merk garage. En absoluut passend zoals het originele.
Mooi snel geleverd en mooie kwaliteit
het bestellen en versturen ging pijlsnel maar toen tante pos de boel verklungelde bleek "snel "contact maken met winparts iets lastiger. er is namelijk geen telefoonnummer te vinden en dat vind ik vaak toch wel fijn als je even kunt bellen als er iets misgaat. uiteindelijk een whatssapp gestuurd en na enige tijd response. verder prima service!
Heb er nu twee keer iets gekocht, en dit werd keurig en snel door hun verwerkt. Ook wat je besteld, krijg je keurig, zoals de order die je geeft binnen.
Artikel was prima verpakt
Helaas bleek dat de aankoop die ik gedaan had voor de Suzuki alto 2013 niet passend. Ondanks de kentekencheck. Gelukkig super fijn contact. Kon het zonder problemen direct retour sturen. Het werd naar alle tevredenheid opgelost verder. Zeer prettig contact!
bestelling 1 week te laat gekregen , volgende keer ergens anders bestelen
Beste meneer Beliaev, Hartelijk dank voor uw bericht. Heel jammer dat uw order vertraging had. Onze excuses hiervoor. Ik heb even met u meegekeken naar de oorzaak van deze vertraging. We snappen namelijk dat het erg vervelend is wanneer de levertijdsindicatie niet wordt nageleefd. Vooral als de auto daardoor stilstaat! We hebben u per e-mail op de hoogte gehouden van de vertraging. Uw onderdeel is vandaag echter binnengekomen en we verwachten uw order morgen te kunnen leveren. Met vriendelijke groet, Anita
Zeer vlotte en corect verloop
Breed assortiment waarbij meegedacht wordt voor de cliënt en een snelle levering kan worden gegarandeerd.
Snel product gevonden op de site en snelle levering
Snel en de juiste onderdelen geleverd
Snelle levering,alles via kenteken gekocht en paste allemaal. Helemaal top
Helaas was de maatvoering van de goedkopere filters af en toe wat ruim.
Beste meneer Tuinman, Hartelijk dank voor uw review. Uw feedback wordt erg door ons gewaardeerd. Onze excuses dat de maatvoering van onze filters niet helemaal in orde was. We nemen uw feedback mee in ons verbeterproces en werken er hard aan om onze service en informatie zo optimaal mogelijk te maken voor onze klanten. Met vriendelijke groet, Anita
zijn zier goed
Goede onderdelen voor een goede prijs, daarom nog 2 sterren. De bedrijfsvoering laat te wensen over. Nadat ik in mijn account al heb aangegeven dat ik geen nieuwsbrief of andere spam wens te ontvangen, ontvang ik dit nog steeds (vaak meerdere keren per week). Ik heb hier al een mail over gestuurd waarop ik een reactie krijg dat ik geen reclame mail meer zal ontvangen. Ondertussen alweer 3 mails ontvangen van winparts. Dus mensen als je geen zin heb om de rest van je leven onzinnige reclame e-mails te ontvangen bestel vooral dan niet bij winparts.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses dat er onduidelijkheid is ontstaan over onze nieuwsbrieven. Inmiddels heb ik u hierover ook persoonlijk bericht. Zoals bij de meeste bedrijven kunt u zich als klant uitschrijven voor onze nieuwsbrief door zelf in de nieuwsbrief op de link 'Afmelden' te klikken. Deze vindt u onderaan in de nieuwsbrief. Ik hoop hiermee voldoende duidelijkheid te hebben gegeven. Met vriendelijke groet, Anita