Had de verkeerde producten gekocht, retour aanvraag gedaan. Het aanvragen was zeer omslachtig en het is duidelijk dat de aanvraag zo is gemaakt om te zorgen dat mensen geen retours (willen) doen. De aanvraag moet ook nog eens goedgekeurd worden, wat ook lang duurde. Heb in totaal een maand moeten wachten op een antwoord (heb zelf meerdere mails gestuurd waarom het zo lang duurt). De tijd die ik erin heb moeten steken was niet het retour geld waard.
Beste meneer De Groot, Hartelijk dank voor uw review, fijn dat u uw mening hebt willen delen. Onze excuses dat het zo is gelopen met uw retour. Ik zie in de conversatie terug dat we u hebben gemaild dat u de artikelen kon terugsturen. Helaas hebben we u onderdelen nooit mogen ontvangen en is de retour nu verlopen. Het kan door omstandigheden inderdaad zo zijn dat het enige tijd duurt voordat een retour is goedgekeurd. Dit heeft te maken met aanhoudende drukte op onze afdeling. We nemen uw feedback in elk geval mee in ons verbeterproces. Overigens verwachten we dat ons retourproces binnenkort zal worden aangepast. Met vriendelijke groet, Anita
Normaal altijd alles op tijd binnen
Beste meneer Van der Lem, Hartelijk dank voor uw review. Heel vervelend dat u zo lang op uw onderdelen moet wachten, onze excuses hiervoor. Ik heb de order er even bij gepakt en zie dat op de productpagina staat aangegeven dat deze onderdelen 'op bestelling' zijn en een levertijd van 1-4 weken hebben. Vandaar de lange levertijd! We doen ons best u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de voortgang en hopen een en ander hiermee te hebben verduidelijkt. Met vriendelijke groet, Anita
Alles wat gevraagd is steeds aanwezig in de enorme voorraad
Snel en correct geleverd
Snel en correcte levering.
Ik heb filters besteld voor mazda uit 2012 via internet,netjes,goed en makkelijk,snel gevonden en snel geleverd.
Gewoon uitstekend.
Ben heel tevreden over het product wat ik heb jullie besteld had.
Snelle levering en goed materiaal wat past
ik heb wel een goede ervaring al ging het fout met mijn bestelling heb eerst maar de helft gehad maar via whatsapp opgelost ik mis nog remvloeistof Factuurnummer: WP224-136730 Klantnummer: 029109 Factuurdatum: 19-02-2024 Totaalbedrag: € 279,63
Tot twee keer toe ruitenwissers besteld voor twee verschillende auto's. Gewoon merk ruitenwissers (Bosch) voor een scherpe prijs en snel geleverd.
Bestellen gaat soepel, problemen worden goed opgelost alleen telefonisch matig bereikbaar.
Altijd alles keurig op tijd en de geleverde goederen kloppen altijd . Kortom een erg fijne service en een top bedrijf met een ruim assortiment
Ik had op mondeling advies van de apk keurmeester dat voor de volgende keuring alle schijven en blokken vervangen zouden moeten worden alles besteld. Bij aanvang werkzaamheden bleek voor echter alles prima in orde. Retour was geen probleem.
Zo als altijd snelle levering.
Had een paar dim/grootlicht lampen nodig. Gemakkelijk te bestellen, goede info en snelle levering!
Accu besteld welke voorradig zou zijn. Levering zoals gewoonlijk weer later dan voor betaling werd aangegeven. 2 dagen thuis gezeten en ontving de verkeerde accu. Gebeld, accu kon retour en verwacht werd dat ik daar nogmaals voor thuis zou zijn. Geen retour formulier en de verkeerd geleverde accu staat hier nog steeds. Inmiddels elders maar een andere accu gehaald. Ben nu wel helemaal klaar met Winparts.
Beste meneer Dhollander, Bedankt dat u een review hebt geplaatst. We vinden het erg vervelend om te lezen dat het niet goed is gegaan met uw levering. Onze oprechte excuses hiervoor. Ik zie dat een collega contact met u heeft gehad over uw accu. Deze kan weer bij u afgehaald worden. U hebt echter aangegeven dit niet te willen. Accu's kunnen gevaarlijke stoffen bevatten en mogen niet worden vervoerd door reguliere pakketdiensten. Daarom moeten wij voor het retourneren afhalingen inplannen. U kunt de accu dan afgeven aan de transportdienst die hem bij u komt afhalen. Er zijn helaas geen andere manieren om accu's te retourneren. Mocht u zich nog bedenken, neemt u dan gerust weer contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Anita
Altijd zeer snel de juiste onderdelen geleverd
SNELLE SERVICE perfect!!!!!
er gingen enkele dingen "fout' word niet gereageerd op vragen.
Beste meneer Van Kuik, Hartelijk dank voor uw review. Heel vervelend dat u ons niet kon bereiken over uw vraag. Onze excuses hiervoor. Ik heb u een persoonlijke e-mail gestuurd om tot een oplossing te kunnen komen. We vertrouwen erop de retour in orde te kunnen maken. Met vriendelijke groet, Anita
Ik hoop een antwoord te krijgen van Winparts.... en een terugbetaling.
Goedemiddag Siri, Hartelijk dank voor je review. Heel vervelend dat je order was geannuleerd. Onze oprechte excuses hiervoor. Ik heb de order erbij gepakt en zie dat een collega al aan de slag was om je hiermee verder te helpen. Ik neem even contact op met die collega. We vertrouwen erop dat we tot een goede oplossing komen. Met vriendelijke groet, Anita
maandag besteld donderdag pas levering
Beste meneer Van Doezelaar, Hartelijk dank voor uw review. Heel vervelend dat de bestelling later binnen kwam dan verwacht. Onze excuses hiervoor. Ik zie dat een van de artikelen onverhoopt iets later bij ons binnenkwam dan in eerste instantie was aangegeven. Uw order heeft hiervoor helaas een dag vertraging opgelopen. We nemen uw feedback daarom mee ons verbeterproces. Nogmaals onze excuses. We hopen dat u de volgende keer weer een beroep op ons wilt doen, zodat we kunnen laten zien dat het beter kan! Met vriendelijke groet, Anita