Compleet en snelle levering zoals altijd

Super snelle levering, vrijdag laat in de avond besteld, maandag middag in huis. Super service.

erg goed

Hallo, mijn bestelling is zeer snel aangekomen

steeds snelle levering

Correct

Recommend

Snelle levering en kwaliteit onderdelen

De dynamo van de auto van mijn vrouw ging kapot. Gelijk op Winparts een nieuwe besteld en 2 dagen later al binnen. Fijn dat je door je kenteken in te voeren gelijk de juiste onderdelen te zien krijgt. Jammer dat er geen V-snaar op voorraad was zodat ik die ook gelijk kon vervangen. Anders had ik een 10 gegeven :).

Goede producten en snelle levering!

Heel prettig, kwam erachter dat er nog iets in de bestelling bij moest, even contact en nog steeds binnen 2 dagen spullen in huis... TOP!

Snelle levering en redelijke prijs

Snelle levering en redelijke prijs

wordt de volgende dag geleverd zeggen ze

in omschrijving staat duidelijk de volgende dag geleverd! helaas mag je rekenen op bijna 2 weken. ik had deze hier besteld omdat deze zo snel kon geleverd worden. mocht ik het hadden geweten had ik ze zeker op een andere site besteld waar ze goedkoper waren en zelfs nog sneller gingen geleverd worden. voor mij dus een grote afrader. nu nog afwachten hoe de kwaliteit zal zijn daar zal ik dan een nieuwe beoordeling over maken.

Goede service, snelle levering

Ruim aanbod van onderdelen. Eenvoudig onderdelen te vinden aan de hand van kenteken. Na bestelling wordt er altijd snel geleverd.

Heel tevreden

Heel tevreden over de opplooibare fietsendrager. Materiaal zeer goed verpakt voor verzending. Vlotte levering.

Uitstekende service

Gewoon goed! Klantcontact mag sneller. Echter werd er duidelijk verteld dat het lang kon duren. Werd enige tijd later uitstekend dus naar tevredenheid behandelt!

Voldoende

Helaas past het product niet goed door de positie van een van de beugels. Deze raakt aan de onderzijde de constructie van de kofferbak waardoor er een irritante dreun door de auto klinkt bij bepaalde toeren van de motor. Erg jammer

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Goede ervaring

Het onderdeel paste perfect en aan een goede prijs , snelle levering

Maken van woorden, daden

‘S avonds besteld voor 21:00 en de volgende dag in huis netjes verpakt. Top service en de volgende bestelling ga ik ook zeker weer bij winparts doen. Bedankt!!!!

De order is snel geleverd, met 1 dag vertraging, maar ben daar keurig over geïnformeerd.

1 onderdeel was niet zoals ik dat had verwacht maar kon het binnen 14 dagen melden en gratis retourneren! Fijn bedrijf met goede communicatie.

Snel en Correct

Snel geleverd en ook retour snel geregeld

Snel en correct

De levering was snel en correct.

Top service, eenvoudig omruilen

Per ongeluk het verkeerde product besteld, kon eenvoudig een omruil aanvragen en werd snel afgehandeld. Alleen jammer dat de klantenservice telefonisch niet te bereiken is, lijn werd verbroken.

Soms is de verpakking even de vraag maar verder goede snelle levering. PRIMA

Goede kwaliteit en snelle levering

Groot assortiment

Prima bedrijf, groot assortiment voor een goede prijs en nog snel geleverd ook.

Goede en snelle levering

Goedkoper dan elders,en snelle levering.

Goede service en kwaliteit

Alles naar wens

Alle vlot verlopen,niets aan op te merken

Snel geleverd zoals beloofd

Dat is tegenwoordig een zeldzaamheid, dat je spullen aankomen op de beloofde dag. Niet bij Winparts gelukkig.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP