Had 3 simpele rubberen busjes ik moest bijna 7 euro betalen aan verzenden Bij binnenkomst bleken ze niet te passen. Busjes 3 stuks 2.25 verzenden 7 euro Passen in een envelop.
Beste meneer Kooiman, Hartelijk dank voor uw review en onze oprechte excuses dat uw ervaring met de verzending niet naar wens is. We begrijpen dat het inderdaad vervelend is wanneer de verzendkosten relatief hoog zijn. De meeste artikelen worden in een doos verstuurd. Hierop zijn enkele uitzonderingen, maar rubberen busjes vallen hier tot onze spijt niet onder. Ik stuur u een persoonlijke e-mail hierover en vertrouw erop dat we alsnog tot een oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Anita
Ik bestelde een achterlicht glas dat de volgende werkdag reeds werd geleverd
Na de levering van klein-producten, samen gekocht met een accu, die overigens wel (weliswaar door een derde partij) direct naar wens is geleverd, meerdere keren te hebben uitgesteld zijn beide geannuleerd onder het mom dat de voorraad niet op pijl zou zijn. Voor beide producten geldt overigens dat ze vandaag nog steeds als beschikbaar op de website staan en ook zijn er voor beide producten nog meerder alternatieven beschikbaar, hoewel ook dit volgens de annuleringscommunicatie niet het geval zou zijn. Ik kan begrijpen dat er af en toe wat verkeerd kan lopen, zoals in het verleden voor mij ook wel eens het geval was met Winparts, maar waar in het verleden, een weliswaar grotere order, uiteindelijk wel nog daadwerkelijk correct werd afgehandeld wordt de huidige ogenschijnlijk geannuleerd om er maar vanaf te zijn zonder enige oplossing te willen bieden aan mij. Qua bedrag enigszins begrijpelijk vanuit het oogpunt van Winparts, maar de uitleg lijkt gewoon een onwaarheid te zijn en dat vind ik erg jammer.
Beste Dave, Hartelijk dank voor je review. Onze excuses dat het zo loopt met je order. We begrijpen dat dit erg vervelend is. Onze excuses hiervoor. Het is helaas zo dat het kan gebeuren dat een artikel niet op voorraad blijkt te zijn op het moment van bestellen. We werken de synchronisatie op onze website zo snel mogelijk te laten verlopen, maar dit lukt helaas niet altijd. Ik heb uw order gevonden en stuur u een persoonlijke e-mail om te kijken hoe we u hierin het beste kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Anita
Makkelijk juiste onderdeel gevonden via kenteken en volgende dag geleverd, top!
Het begint steeds irritanter te worden. Je koop in dit geval een simpele ruitenwisser, en je wordt zo vaak bericht om te reviewen, dat het vervelend wordt. Het voert inmiddels de boventoon en geeft en vervelende nasmaak. Stop met pushen. Jullie mij vragen mij wat ik van winparts vindt. Bij deze.
Beste Niels, Hartelijk dank voor je review. Jammer om te lezen dat je de reviewverzoeken vervelend vindt. Onze excuses hiervoor. Via onze klantenservice kunnen klanten vragen om dit uit te schakelen voor hun account. Ik stuur je een persoonlijke e-mail om je verder te informeren en vertrouw erop dat we dit goed kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Anita
Som spokojný zákazník preto stále objednávam u Winparts.
Tevreden klant, al jaren!
vlotte bestelling en stipte levering!!
Overzichtelijke website makkelijk bestellen en snel in huis
Ik heb al aardig wat besteld bij Winparts en nog geen teleurstelling ervaren.
Telefonisch contact vriendelijk en snelle levering
Precies wat ik verwacht
alle artikelen die ik besteld had waren op voorraad en snel geleverd
Al een paar keer onderdelen besteld altijd snel geleverd en goede kwaliteit
Hele goede voorraad, alleen passen de artikelen vaker niet bij het model auto.
Beste meneer Geurts, Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses dat u niet altijd een positieve ervaring hebt met onze webshop. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Ons advies is dus om voor het bestellen even naar het onderdeel te kijken. Daarnaast controleren wij om deze reden veel orders handmatig en sturen we een e-mail als we vermoeden dat een onderdeel niet zal passen. In de meeste gevallen kan dan een alternatief worden geboden. Ik hoop hiermee een en ander te hebben toegelicht. Met vriendelijke groet, Anita
Ik heb een incomplete levering gekregen. De artikelen die ik wel ontvangen heb zaten onverpakt en los in de doos. Ook een pakbon ontbrak. Meteen een mailtje versuurd. Helaas zonder reactie. Pas na meer dan 2 dagen na ontvangst en 4 mailtjes verder komt er eindelijk een reactie: of ik een foto kan mailen van de doos met wel ontvangen artikelen. Verder geen excuses of toezegging de ontbrekende items meteen toe te sturen. Meteen foto gemaakt en gemaild. Helaas weer geen reactie. Tot nu toe is mijn indruk van Winparts: ronduit BAGGER!
Beste Dirk, Bedankt dat u uw ervaring met onze webshop hebt willen delen. Onze oprecht excuses dat er iets fout is gegaan met uw order. Tot mijn spijt is het momenteel erg druk bij onze klantenservice en komen we helaas niet zo snel door onze e-mails heen als we graag zouden willen. Ik heb uw berichten en uw order gevonden en informeer u verder via een persoonlijk bericht. Met vriendelijke groet Anita
Ik had een bestelling van 5 artikelen. De levering volgde snel, maar bevatte maar 3 van de 5 artikelen. Dit was nergens gecommuniceerd. 2 dagen later volgde de 2e levering met de resterende artikelen. Ook kwam de eerste levering aan huis terwijl ik gevraagd had dit naar een pakketautomaat in de buurt te sturen. Het 2e pakket kwam wel in de pakketautomaat aan. Dus samengevat, snelle levering, maar gebrekkige communicatie.
Beste meneer Janssen, Hartelijk dank voor uw review. Wat jammer dat uw zending zo rommelig en onduidelijk verliep. Onze excuses hiervoor. Ik zie dat uw pakket in 2 colli's is verzonden. Dit gebeurt wel vaker, met name bij (zware) remdelen. Ik zie echter ook dat dit niet zichtbaar was in de track-and-tracelink. Onze excuses hiervoor. De pakketten zijn wel tegelijk overgedragen aan PostNL, maar daar gescheiden geraakt. Overigens zie ik als leveradres alleen uw huisadres staan. Ik hoop hiermee enige duidelijkheid te hebben gegeven. Ook nemen we uw feedback mee in ons verbeterproces. Het zou wel zichtbaar moetenzijn dat uw zending in 2 pakketten gaat. Met vriendelijke groet, Anita
kabelset trekhaak gekocht met pasgarantie. Maar blijkt voor een compleet ander voertuig te zijn. Telefonisch rampzalig bereikbaar en via de app alles behalve vriendelijk. Alternatief product uitgezocht die duurder is maar omruilen met bijbetaling is niet mogelijk omdat ik te laat ben. Reactie van de klantenservice: stuur je beklaagt maar naar onze support mail, ik kan je niet verder helpen.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw bericht. Heel vervelend dat u deze ervaring hebt met onze webshop. Onze excuses hiervoor. Ik heb uw communicatie met ons en uw order erbij gepakt. Tot onze spijt was u ver over de ruil- en retourtermijn voor deze set. Mijn collega's en ik moeten ons in deze gevallen houden aan de regels die Winparts hierin stelt. We vragen hiervoor uw begrip. Dit houdt helaas ook in dat we uw set niet meer retour kunnen accepteren. We begrijpen dat dit erg vervelend is. Het spijt ons dan ook dat we hierin niets meer voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Anita
Ik heb onderdelen bij winparts besteld om vlot verder te kunnen daar had ik € 60,00 meerprijs voor over tegenover Autodoc maar helaas weer uitstel
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review. Heel vervelend dat uw order is vertraagd. Onze oprechte excuses hiervoor. Ik heb uw order er even bij gepakt en de situatie bekeken. De order zou vandaag moeten vertrekken. Ik zal uw order vandaag volgen en mocht er iets mis gaan, dan neem ik per e-mail contact met u op. Ik hoop hiermee enige helderheid te hebben gegeven. Met vriendelijke groet, anita
Het liefst had ik nul (0) sterren willen geven maar dat kan niet. Ik heb matten besteld voor mijn auto, deze matten waren volgens winparts.nl speciaal gemaakt voor mijn auto dus niet universeel. Toen de matten thuis werden bezorgd waren het helemaal geen opmaat gemaakte matten. Ik gebeld met het verhaal en toen werd er gezegd dan boor je er toch een gat in. Nou dat ging ik natuurlijk niet doen en heb de matten teruggestuurd. Maar ik hoorde maar niks dus gebeld, eerst niet ontvangen toen weer wel en ik zou het bedrag terug krijgen op mijn rekening. Ook daar moest ik weer over bellen en toen een mailtje gehad dat het geld binnen 1 tot 3 dagen op de rekening zou staan. Nou ik wacht al een week en ik heb het nog steeds niet, ook reageren ze niet op mijn mails. Dus van daar liever geen enkele ster. Wat een flut zooi daar.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review. Heel vervelend dat het zo is gelopen met uw order. Onze excuses hiervoor. Waarom de matten niet goed waren, kan ik helaas niet achterhalen. De bestelde matten waren correct voor uw voertuig. Mogelijk hebt u de verkeerde matten gehad. Wat betreft de creditnota zie ik dat deze wel is aangemaakt, maar niet verwerkt. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik stuur u een persoonlijke e-mail om u verder op de hoogte te houden van de oplossing. Ik vertrouw erop dat we het in orde kunnen maken. Met vriendelijke groet, Anita
Heel tevreden graag zo doorgaan.
Omruiling wegens verkeerde bestelling vlot verlopen.
Mat besteld en bij ontvangst geen bevestiging erbij. Stond er niet bij dus opletten als je iets besteld. Moet nu zelf een setje bevestigingen gaan regelen ergens want bij Winparts na een uur contact kunnen zij mij niet helpen. Mat zelf is wel prima.
Beste Rik, Hartelijk dank dat je wilt delen hoe het is verlopen met de bestelling. Het spijt ons dat je ervaring niet positief was. Onze excuses daarvoor. In het algemeen worden de clips niet meegeleverd met de matten. De reden is dat deze per voertuig kunnen verschillen en over de levensduur nog wel eens willen variëren. In veruit de meeste gevallen kunnen de oude clips worden overgezet. De meeste matten hebben ronde of ovale ogen. Wanneer we het type oog weten, kunnen we soms mattenclips van de juiste vorm naleveren. Ik hoop hiermee een en ander te hebben verhelderd. Met vriendelijke groet, Anita