Ik heb onderdelen bij winparts besteld om vlot verder te kunnen daar had ik € 60,00 meerprijs voor over tegenover Autodoc maar helaas weer uitstel
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review. Heel vervelend dat uw order is vertraagd. Onze oprechte excuses hiervoor. Ik heb uw order er even bij gepakt en de situatie bekeken. De order zou vandaag moeten vertrekken. Ik zal uw order vandaag volgen en mocht er iets mis gaan, dan neem ik per e-mail contact met u op. Ik hoop hiermee enige helderheid te hebben gegeven. Met vriendelijke groet, anita
Het liefst had ik nul (0) sterren willen geven maar dat kan niet. Ik heb matten besteld voor mijn auto, deze matten waren volgens winparts.nl speciaal gemaakt voor mijn auto dus niet universeel. Toen de matten thuis werden bezorgd waren het helemaal geen opmaat gemaakte matten. Ik gebeld met het verhaal en toen werd er gezegd dan boor je er toch een gat in. Nou dat ging ik natuurlijk niet doen en heb de matten teruggestuurd. Maar ik hoorde maar niks dus gebeld, eerst niet ontvangen toen weer wel en ik zou het bedrag terug krijgen op mijn rekening. Ook daar moest ik weer over bellen en toen een mailtje gehad dat het geld binnen 1 tot 3 dagen op de rekening zou staan. Nou ik wacht al een week en ik heb het nog steeds niet, ook reageren ze niet op mijn mails. Dus van daar liever geen enkele ster. Wat een flut zooi daar.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review. Heel vervelend dat het zo is gelopen met uw order. Onze excuses hiervoor. Waarom de matten niet goed waren, kan ik helaas niet achterhalen. De bestelde matten waren correct voor uw voertuig. Mogelijk hebt u de verkeerde matten gehad. Wat betreft de creditnota zie ik dat deze wel is aangemaakt, maar niet verwerkt. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik stuur u een persoonlijke e-mail om u verder op de hoogte te houden van de oplossing. Ik vertrouw erop dat we het in orde kunnen maken. Met vriendelijke groet, Anita
Heel tevreden graag zo doorgaan.
Omruiling wegens verkeerde bestelling vlot verlopen.
Mat besteld en bij ontvangst geen bevestiging erbij. Stond er niet bij dus opletten als je iets besteld. Moet nu zelf een setje bevestigingen gaan regelen ergens want bij Winparts na een uur contact kunnen zij mij niet helpen. Mat zelf is wel prima.
Beste Rik, Hartelijk dank dat je wilt delen hoe het is verlopen met de bestelling. Het spijt ons dat je ervaring niet positief was. Onze excuses daarvoor. In het algemeen worden de clips niet meegeleverd met de matten. De reden is dat deze per voertuig kunnen verschillen en over de levensduur nog wel eens willen variëren. In veruit de meeste gevallen kunnen de oude clips worden overgezet. De meeste matten hebben ronde of ovale ogen. Wanneer we het type oog weten, kunnen we soms mattenclips van de juiste vorm naleveren. Ik hoop hiermee een en ander te hebben verhelderd. Met vriendelijke groet, Anita
Voor de 1e keer besteld bij winparts, alle onderdelen die ik nodig had waren snel gevonden middels het kenteken.
Makkelijke website, prijs/kwaliteit producten prima, snelle levering, wordt goed gecommuniceerd over de levering en de factuur. Top geregeld.
Heel snel en makkelijk in klik systeem, snel geleverd uitstekend
Goede keuze met goede omschrijving. Snelle levering
Autolak werd correct geleverd en thuis bezorgd.
Telefonisch overleg gehad over het product, professioneel te woord gestaan, en goed geholpen. Wel lange wachttijd voor ik iemand aan de telefoon had, maar was het wachten waard. Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden van het leermoment. Ik ben zeer tevreden, en bestel zeker weer bij jullie. M. Van waardenburg
Ik had een automat besteld en die is op tijd geleverd. Hopelijk leidt deze review niet tot regelmatige mails in mijn mailbox. ik ga er van uit dat de automat ook langere tijd meegaat en dat ik die niet snel weer hoef te bestellen.
Het was even bibberen om een onderdeel (aanjager/vantilator voor mijn Jumpy) te bestellen waar ik niet zeker van was dat het het juiste zou zijn voor mijn wagen, maar het aangeraden onderdeel paste perfect. Er werd belooft dat het de dag erop op zaterdag geleverd zou worden wat belangrijk was voor mijn schema, en levering was volledig binnen termijn zoals afgesproken. Garage rekende mij 750€ aan om onderdeel te vervangen, nu 150€ betaalde en vervangen binnen het uur. Je zou voor minder tevreden zijn.
Een goeie eerlijke!! WEBSHOPP Winparts Snel geleverd en goede Auto Parts Mvg Fernando Gonzalez Ruiz Zo door gaan Jongens. Ps deze vacuüm pomp heb ik besteld om mijn Condens uit me koplampen te spoelen en te reinigen ! DHZ
Een set wieldoppen werd snel geleverd. Voor het geld erg goede kwaliteit. Prima verpakt
op de website meerdere uitvoeringen van het onderdeel beschikbaar met variërende prijzen. Bestelling kon makkelijk worden gedaan. Maar ondanks tijdige bestelling niet levering zoals was aangegeven maar een dag later (ik had juist voor Winparts gekozen omdat het onderdeel er de volgende dag zou zijn....).
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review. Heel vervelend dat de levering niet volgens uw verwachting was. Onze excuses hiervoor. We hebben uw artikel wel op de dag van bestelling meegegeven aan PostNL. Uw pakket is echter pas de volgende dag door PostNL gesorteerd en zodoende een dag later bij u geleverd. Hoe vervelend het ook is, dit probleem doet zich wel eens vaker voor bij drukte. Nogmaals we vinden het erg vervelend. We hopen dat u echter een volgende keer weer van dienst te mogen zijn, zodat we kunnen laten zien dat het beter kan. Met vriendelijke groet, Anita
Top ervaring op een maandag besteld levering zou donderdag zijn maar werd woensdag al geleverd erg blij mee omdat de bus dagelijks moet blijven rijden! Alles netjes verpakt daardoor geen schade! Hier kunnen andere leveranciers een voorbeeld aan nemen.
Kenteken invoeren en je krijgt de juiste materialen voor jouw auto. top.
Veel keuze in div. merken onderdelen en daarbij een groot assortiment met diverse onderdelen en gereedschappen.
Dit is met Artikel: 1535F1 en wordt afgebeeld op de website(zie foto lage 5 ltr. Titanium can) Je krijgt helaas een ander artikelnummer en in een andere verpakking geleverd. U krijgt daadwerkelijk geleverd: Artikelnummer: 1535BD Motorolie Castrol voor Petrol Diesel Hybird. Simpele verantwoording klantenservice: "Bedankt voor uw bericht. De castrol heeft een nieuw jasje en heeft u daarbij wel de goede olie mogen ontvangen." Zeer misleidend verkocht en afgeleverd vind ik. Minimaal even de klant op de hoogte stellen dat het bestelde artikel niet te leveren is voordat er verzonden gaat worden. Grote twijfel voor e.v.t. Volgende bestelling. Rest van de bestelling is gelukkig wel juist afgeleverd. Winparts heeft een ruime keuze aan producten en ik hoop dat ze wel blijven verkopen wat ze op de website laten zien. Die "nieuwe" olie is nu in week 4 in de aanbieding voor de Castrol fans.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het heel vervelend om te lezen dat de olie niet volgens verwachting was. Onze excuses hiervoor. Van tijd tot tijd veranderen onze leveranciers het design op hun flessen. We begrijpen dat dit tot verwarring kan leiden. Een goede manier om te controleren of u wel het juiste onderdeel hebt gekregen is door de barcode op de fles te vergelijken bij de EAN die op de productpagina staat. In veel gevallen blijkt het dan toch om hetzelfde product te gaan, alleen inderdaad in een nieuw jasje. We adviseren altijd te bestellen op basis van de specificaties en origineelnummers, indien aanwezig. De foto's kunnen altijd een beetje afwijken. Ik stuur u een persoonlijke e-mail om uw case verder te kunnen afhandelen. We vertrouwen erop dit in goede order te kunnen doen. Met vriendelijke groet, Anita
Ik bestel op kenteken een TPMS sensor; geplaatst door specialist, maar is niet te programmeren. Telefonisch contact gezocht maar na bijna een kwartier wachten maar afgebroken. Probleem voorgelegd aan chatbot, maar die snapt er helemaal niets van. Geeft steeds als antwoord “ik ben nieuw hier en begrijp uw vraag niet, wilt u die in andere bewoordingen nog eens stellen”. Bij de eerder geplaatste negatieve beoordelingen zelfde patroon: slechte/onmogelijke communicatie! Nooit meer iets bestellen dus!
Beste Robert, Hartelijk dank voor de review en onze excuses dat wij onvoldoende bereikbaar waren voor het probleem. Het is momenteel erg druk bij ons. Wij zijn ons hiervan bewust en werken eraan onze bereikbaarheid te verbeteren. Overigens kunt u via onze chatbot wel vragen om een medewerker. U krijgt dan een van onze collega's te spreken via de chat. Ik stuur u een persoonlijk bericht om het probleem met de TPMS-sensor op te lossen. Ik vertrouw erop dat we het in goede orde kunnen afhandelen. Met vriendelijke groet, Anita
Ik bestel vrijdag om 22:00uur een buitenspiegel, mijn oog valt op ‘n aanbieding autohoes, bestel die ook en kom erachter: 2x verzendkosten. Probeer direct om de bestellingen in een andere zending te veranderen met eenmaal verzendkosten maar lukt niet. De mogelijkheid bestaat wel , lees ik, zolang er geen “pakbon” is gemaakt. Het was enkele minuten geleden… De chat weet ook geen antwoord op mijn vraag hoe dat moet. Ik app dan rond 22:05 u naar Winparts( zoals aangegeven) : Geacht Winpartsteam, Ik heb zojuist 2 bestellingen gedaan: wp224-031942 en wp224-031956. Ik heb tweemaal verzendkosten (2x€4,59) erbij moeten betalen. Kan dat ook in een bestelling met 1x verzendkosten veranderd worden. Dank en Groet, M.g.j.M. Gerritsen Klantnr 1995858 Ik krijg de volgende ochtend antwoord: jammer gaat niet. Ik kan nu bij deze feedback slechts 1 foto uploaden, terwijl het om twee producten gaat
Beste meneer Gerritsen, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend dat het zo is gelopen met uw orders. Onze excuses hiervoor. Het klopt dat het in ons systeem in principe niet mogelijk is orders samen te voegen. Omdat er dan sprake is van 2 zendingen, moeten we daarvoor ook 2 keer verzendkosten in rekening brengen. In sommige gevallen is het nog wel mogelijk een artikel aan een bestaande order toe te voegen en op die manier op de verzendkosten te besparen. De klantenservice kan kijken of het nog mogelijk is en voor u afhandelen. Ik stuur u een persoonlijke e-mail om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Anita
Nette en prima service. Snelle levering.
Ideaal om op basis van kenteken de juiste onderdelen te zoeken. Prijzen zijn ook goed en de levering was snel.
Vlotte levering van prima kwaliteit producten zeer blij mee bedankt alvast groetjes van Ap