Laatste jaar is de website flink verbeterd, oom staat er bij elk artikel steeds meer info wat wel zo fijn is. Wel zouden ze bij sommige auto's nog net wat specifieker moeten zijn (bv: brandstoffilter bij filters zetten terwijl die niet op die auto zit). Verder top! De chatbot is ook duidelijk.
Op zondagavond spullen besteld en binnen 2dg geleverd. Wederom zeer tevreden.
Online bij winparts zijwindschermen gekocht. Er kwamen 2 compleet beschadigde windschermen binnen. Best wel schandalig dat als je als klant de volle prijs betaald en 2e hands spullen binnen krijgt. Verder terug gestuurt.
Beste meneer Halma, Bedankt voor uw review. Wat ontzettend vervelend dat u beschadigde onderdelen hebt gekregen. Onze excuses hiervoor. In gevallen waar klanten een kapot onderdeel krijgen, kunnen we dit bij de klantenservice voor u oplossen. Ik zie dat dit ook is gebeurd. In uw geval is er een omruiling in gang gezet. We gaan ervan uit dat het zo in goede orde wordt opgelost. Met vriendelijke groet, Anita
Heb vorige week shades besteld voor mijn Polo maar de bevestiging clipjes zijn er niet bij Al 2 x mail gestuurd maar nog niets terug ontvangen
Beste meneer Verdaasdonk, Bedankt voor het plaatsen van uw review en onze excuses voor het feit dat we niet sneller hebben kunnen reageren op uw berichten. Uw set met privacyshades zou inderdaad clips moeten bevatten. Ik stuur u een persoonlijk bericht om dit met u te kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Anita
Zelf foutje gemaakt met bestellen keurig opgelost.
Ruiten wissers uitzoeken via kenteken invoeren is een fluitje van een cent goede kwaliteit en snel verstuurd TOP
Mijn ervaring met Winparts is goed
Artikel perfekt
Product is zoals beschreven
Ik krijg altijd goede producten opgestuurd. Toen er een probleem was is dat direct opgelost !
Correcte pasvorm zoals aangegeven op website . Werd geleverd zoals beloofd met track and trace. Vorige keer iets mis besteld en alles correct kunnen regelen met klantenservice!
Ik ben al bijna 5 jaar klant bij Winparts en iedere keer zijn zij zeer behulpzaam met het zoeken naar de juiste oplossingen (van grote tot kleine auto onderdelen) voor mijn probleem. Snelle bezorging en retouren worden ook altijd netjes afgehandeld. Niks te klagen over dit top bedrijf!
Had ik een fout gemaakt met mijn online bestelling, wordt na 1 telefoontje mijnerzijds dit adequaat gecorrigeerd; waarvoor mijn hartelijke dank!
Nvt
Ik bestelde wat onderdelen en een accu. De onderdelen zijn pronto geleverd, maar de accu niet. Contact met Winparts loopt mis door de robot achter whatsapp, die er niks van bakt, ik werd 2x op een dwaalspoor gezet door dat ding. Dan de chat, waar urenlang geen reactie op komt. Als er dan een reactie is heb je slechts minuten om te antwoorden, anders wordt de chat afgesloten. denkt men nu echt dat de klant urenlang voor het scherm gaat zitten wachten op die reactie? Vroeger kon je met iemand telefoneren, dat is nu een opname die verwijst naar de website en Whatsapp robot. Alles meerdere keren geprobeerd, maar geen antwoord gehad op mijn simpele vraag wanneer mijn produkt geleverd gaat worden. Mijn geduld met de Winparts klantenservice is nu op, deze levert mij alleen frustratie, maar geen produkt. Al met al een heel slechte ervaring deze keer en ik ben zeer benieuwd of dit ooit opgelost gaat worden
Beste meneer Spaan, Hartelijk dank voor uw review en onze excuses voor het feit dat u ons niet goed hebt kunnen bereiken. We vinden dit erg vervelend. Het heeft helaas te maken met de grote drukte waar we momenteel mee te maken hebben. Ik heb uw berichten gevonden en u een persoonlijk bericht gestuurd. We vertrouwen erop het probleem in goede orde te kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Anita
Ervaring is goed alleen mogen ze het wel sneller opsturen heb tenslotte een week op mijn onderdelen moeten wachten terwijl het bij andere bedrijven maximaal 3werkdagen zijn ik ben er wel van overtuigd dat het sneller kan!!!!
Beste meneer Van Brabant, Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses dat we niet aan de verwachting van de levertijd hebben voldaan. Ik heb de bestelling er even bij gepakt. Deze was geplaatst op een zaterdag. Aangezien de onderdelen niet bij onszelf op voorraad lagen, kon de bestelling pas op maandag worden doorgezet. De verzending was op de daarop volgende woensdag, dus drie werkdagen. De onderdelen zijn op donderdag geleverd door onze vervoerder. We begrijpen dat u de levering eerder had verwacht. We nemen uw feedback daarom zeker mee in ons verbeterproces. We hopen een volgende keer weer een bestelling van u tegemoet te mogen zien. Met vriendelijke groet, Anita
Eerdere contacten niet geheel naar mijn zin, telefonisch nauwelijks bereikbaar. Heb nu wederom een bestelling geplaatst, 1 deel redelijk snel geleverd,maar ander deel ergens onderweg gestrand. Bevreemdend dat accu's apart verzonden worden, zeker in het huidige tijdperk van "Co beperking". Bestel vaker spullen her en der, komt meestentijds in 1 zending binnen, inclusief accu's en zuur. Qua prijzen redelijk competitief met Duitse firma.
Word abonnee op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting staat op de website. "Sorry, ons systeem kan geen snelle kortingen verwerken," zegt de klantenservice. "Maar ik ben abonnee geworden, en heb daar een bevestiging van gekregen. dus dat kan het systeem wel" zegt de klant. "We kunnen de bestelling annuleren zodat je, wanneer je de kortingscode hebt ontvangen, de bestelling opnieuw kunt plaatsen," zegt de klantenservice. "Dus je bedoelt dat ik een paar dagen moet wachten op de kortingscode en de onderdelen later moet bestellen?" Maar het is mijn werk om auto's te repareren. "Ja, dat is aan jou natuurlijk. Is er nog iets waarmee ik je kan helpen?" "Nou, een paar automatten in plaats van korting zou een oplossing zijn." "Nee, helaas, dat mag ik niet doen." "Ok, dank. Bent u trouwens bekend met de betekenis van de naam van de afdeling waar u op werkt?" Klik tuutuuututuutuututuuutuutu... wel 40 euro korting in de zak gehouden maar een klant minder
Goedemorgen, Bedankt dat u de moeite hebt genomen om hierover een review te plaatsen. We vinden het erg jammer te lezen dat u het contact met onze klantenservice niet als goed hebt ervaren. Onze excuses hiervoor. Wanneer u zich als nieuwe klant aanmeldt voor de nieuwsbriefkorting, kan het inderdaad even duren voordat de code naar u wordt gemaild. In veel gevallen vragen we klanten hierin om hun geduld. De code komt dan alsnog gewoon per e-mail binnen, waarna de order kan worden geplaatst. Tot mijn spijt heb ik geen order van u kunnen vinden op basis van de gegevens in uw review. Als u een e-mail stuurt onder vermelding van uw ordernummer, kijk ik graag even met u mee naar wat we voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Anita
Ik bestelde mijn 4 bougies op maandag op advertentie dat als je voor de bepaalde uur besteld heb morgen is bij uw thuis. Ik kreeg mijn onderdelen op donderdag. Slechte contact met de klantenservice. Geen reactie. Ik had mijn bougies echt dringend nodig omdat ik had niet kunnen naar de werk raken. Bij de andere webshops ik kon goedkoper bestellen en de bezorging zou ook in de zelfde termijn gebeuren.
Beste Arsen Kryvenkyi, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het erg vervelend te lezen dat het zo is gelopen met de levering van de bougies. Ik zie dat de de order iets later was verzonden dan verwacht wegens grote drukte in ons eigen magazijn. We werken er hard aan om dit te voorkomen, maar in sommige gevallen komt het toch voor. Ook kon u slecht contact krijgen met onze klantenservice. Dit heeft dezelfde reden, namelijk grote drukte. We hopen dat u ons nog eens een kans wilt geven, dan kunnen we laten zien dat het echt beter kan! Met vriendelijke groet, Anita
Prima artikel maar de tijd tussen bestellen en aflevering is wel erg lang
Beste Frans, Hartelijk dank voor je review. Fijn dat je tevreden bent over je onderdelen. Ik zie in je order dat de levering inderdaad 3 dagen heeft geduurd vanaf het bestelmoment. Omdat het artikel rechtstreeks vanuit onze leverancier is geleverd, kan ik helaas niet precies zien waarom. Het kan zijn dat de vervoerder enige vertraging had met de bezorging. Onze oprechte excuses hiervoor. We hopen een volgende keer volgens verwachting te kunnen leveren! Met vriendelijke groet, Anita
Online, vandaag besteld morgen thuis. Ideaal.
Websites met accurate en veel filters doen het bij mij altijd goed. Kenteken invullen en kijken wat er bij mijn auto hoort op een makkelijke manier maakt het prettig bestellen. Als het dan nog snel geleverd wordt helemaal fijn dus ik zeg dikke 10
Na de bestelling die ik vlot geplaatst en betaald heb kwam deze vlot bij mij thuis MAAR de bestelling was niet volledig ik had bij mijn bestelling 2x 5l olie flessen besteld en er kwam maar 1 bij mij thuis nu vanaf ik dit zag probeerde ik contact op te nemen en was dit toch een grote last om hun te proberen te bereiken via MAIL, hun whatsapp of telefonisch meerdere keren geprobeerd maar geen direct of vlot antwoord gekregen ik kreeg pas dagen later plots antwoord via whatsapp die persoon die mij contacteerde heeft mij wel vlot geholpen en het probleem opgelost maar voor zo'n website die zo vlot en duidelijk is om dan daarna zo slecht contact te kunnen krijgen vond ik erg spijtig ik bestel niet meer bij hun.
Beste Meneer Binkowski, Bedankt dat u de moeite hebt genomen deze review te plaatsen. Heel vervelend dat de bestelling incompleet was en u ons vervolgens niet kon bereiken. Helaas is het zo dat het momenteel enorm druk is waardoor we niet zo snel kunnen reageren als we graag zouden willen. We werken eraan om hier verbetering in te brengen . In de tussentijd nemen we uw feedback uiteraard mee in ons verbeterproces. Met vriendelijke groet, Anita