product wordt niet geleverd, bezorgdienst levert om onduidelijke reden de goederen niet en deze gaan retour. Winparts communiceert niet, verzendkosten ben je kwijt. Ook na een bericht aan de klantenservice dat we geen idee hebben waarom goederen niet werden afgeleverd, wordt er niet gereageerd.
Beste meneer Van Laar, Hartelijk dank voor uw review. Heel vervelend dat uw order retour is gegaan. Onze excuses hiervoor. Soms is het zo dat vervoerders een pakket om onbekende reden retour sturen. Ook bij ons is de reden in veel gevallen niet bekend. We sturen u dan een bericht dat het pakket bij ons terug is gekomen en aangeven dat het bedrag is teruggestort. In uw geval zie ik dat de verzendkosten inderdaad niet zijn meegenomen. Dit had wel gemoeten. Onze excuses hiervoor. Ik ga dit alsnog voor u in orde maken. Ik hoop dat het probleem hiermee is opgelost. Met vriendelijke groet, Anita
Aantal onderdelen besteld op basis van ingevuld kenteken. Snel verzonden en ontvangen. Helaas bleek 1 onderdeel niet voor mijn auto te passen. Contact opgenomen via de chat (zeer snelle service), kort overleg gehad en tot de conclusie gekomen dat dit onderdeel inderdaad niet voor een s-line bumper is. Geld teruggekregen en het onderdeel mocht ik gewoon houden!
In het aankoopproces worden de producten extra gecontroleerd met de betreffende auto. Of het juiste product door mij was gekozen. Meer zekerheid en een goed product!
Tot twee keer toe hetzelfde verkeerde onderdeel opsturen van een verkeerd automerk. Bij de derde keer, na bellen en bijbetalen, was het pas raak. Ondertussen zat ik al 4 weken zonder een buitenspiegel. De serviceafdeling had hier ook uit coulance een gebaar kunnen maken, maar dat is niet gebeurd.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review en onze oprechte excuses dat het zo mis is gelopen met uw order. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik stuur u een persoonlijke e-mail met informatie hoe we u hierin tegemoet kunnen komen. Met vriendelijke groet, Anita
Mijn bestelling was door Post-nl niet bezorgd (kwijtgeraakt). Na contact met Winparts is de bestelling alsnog geleverd (nu door DHL). Prima geholpen en opgelost dus.
Beste, eerst en vooral beste wensen. Dan twee opmerkingen die ik zeer jammer vind. De eerste is dat jullie niet automatisch de promotiecode toepassen. De tweede, dat jullie totaal geen reactie op mails geven. Ik ben maar een klant die af en toe besteld maar ben tevreden van jullie diensten. Enkel jammer dat ik een korting van 10% mislopen ben en tweede dat ik de vraag gesteld had om iets toe te voegen aan mijn bestelling om geen dubbele transportkosten te hebben. Maar dubbel pech en nooit antwoord. Hopelijk volgende keer beter!! Mvg.
Helaas maar het is niet anders. Ik kan jullie niet beter beoordelen dan met 1 ster vanwege de waardeloze communicatie en het feit dat jullie zelf adverteren met voor 21u besteld de volgende dag geleverd. Vanwege de advertentie hier besloten met spoed een accu te bestellen op een donderdag einde middag. Jawel er staat duidelijk bij voor 21u besteld de volgende dag in huis. Bij het afrekenen dien ik ineens voor een zaterdag levering te betalen. Prima doen we in de hoop dat het alsnog vrijdag geleverd wordt met uitloop naar zaterdag. Helaas zowel vrijdag als zaterdag niets geleverd. Het antwoord van Winparts > het was druk....... Mijn reactie > adverteer dan niet met beloftes de je niet waar kunt maken. Vervolgens gevraagd om een credit voor de extra verzendkosten maar helaas tot op heden (een week later) nog steeds geen reactie. Volgende keer maar weer gewoon bij Autodoc bestellen die zich altijd netjes aan hun woord houden en geen loze beloftes maken. Zowel prijs als service is bij Autodoc zoals het hoort!
Beste Michel, Hartelijk dank voor uw review. We vinden het erg jammer dat het zo is gelopen met uw order. Onze excuses hiervoor. De levertijden van onze artikelen kunnen erg uiteen lopen. Om deze reden staan de verwachte levertijden per product vermeld op onze website. Hoe het ook zij, ik heb u een persoonlijk bericht gestuurd en we hebben goede hoop dat we tot een redelijke oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Anita
Ook garantiegevalletje (spiegel glas vertoonde na jaar vlekken) zonder problemen vervangen voor nieuwe.
Heel goede service
Tevreden
Bestelling was goed en voldeed aan de voorwaarde , ben er blij mee!
Accu besteld met een dag levertijd. Kwam 4 dagen laten. Zonder doos, geen beschermkap meer op de plus pool en hij had in de latex verf gestaan. Klantenservice reageert niet op app of mail.
Beste meneer De Kleijn, Hartelijk dank voor uw review en foto. Onze oprechts excuses dat uw accu op die manier is geleverd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb u inmiddels een persoonlijke e-mail gestuurd om dit probleem verder te kunnen afhandelen. We vertrouwen op een goede afloop. Met vriendelijke groet, Anita
Op site staat volgende dag leveren maar bij was dit meerdere dagen
Beste meneer Lerminez, Hartelijk dank voor uw bericht Vervelend dat uw zending niet aan de verwachting voldeed. Onze excuses hiervoor. Niet alle artikelen die we verkopen, liggen in ons eigen magazijn. Daarom wordt op elke productpagina een verwachte levertijd aangegeven. Die kan 1 à 2 werkdagen zijn en in sommige gevallen nog langer. Ook in het winkelmandje wordt bij het bestellen de verwachte leverdatum aangegeven op basis van uw artikelen. Ik hoop dat deze informatie van nut is bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Anita
Geleverd zoals Bestelt en goeie kwaliteit
Alles wat ik heb gekocht tot nu pass perfect. Só lang so blijve blijve ik ok jullie kliente.
Ik had remonderdelen besteld. Op de site staat dat deze op voorraad zijn. Dus op afhalen gezet. Toen bleek dat Winparts helemaal geen voorraad heeft en de onderdelen ergens anders besteld. Uiteindelijk na 5 werkdagen de onderdelen gekregen maar helaas niet compleet. Laatste keer hier.
Beste meneer Veenstra, Bedankt voor uw review. Vervelend dat de levertijd niet aan de verwachting voldeed. Onze oprechte excuses hiervoor! We hebben wel remdelen op voorraad, maar helaas is het niet mogelijk om alle remdelen in ons eigen magazijn te hebben. De verwachte levertijd wordt per product altijd aangegeven op de productpagina en in het winkelmandje tijdens het bestellen. U gaf ook aan dat uw bestelling niet compleet was. Daarover stuur ik u graag een persoonlijke e-mail om het verder met u op te lossen. Met vriendelijke groet, Anita
goede uitleg ,
Onderdelen werden binnen 1 dag geleverd en producten omwisselen was ook snel gebeurd. Bedankt voor de goede service!
Vroeger heel goede ervaring met deze site, nu enorm teleurgesteld door de lange levertijd… bijna een week moeten wachten terwijl ik het product dringend nodig had! Dan had ik het evengoed in de winkel kunnen kopen!
Beste Bart, Hartelijk dank voor je review. Wat jammer dat de levering zo lang heeft geduurd. Onze excuses hiervoor! Ik zie inderdaad dat je order een dag vertraging heeft gehad in ons magazijn en vervolgens ongeveer een week bij de vervoerder. Dit heeft wellicht te maken gehad met de nieuwejaarsachterstand. Ik stuur je een persoonlijke mail om je te laten weten wat ik hierin voor je kan betekenen. Met vriendelijke groet, Anita
Ik bestelde een kacheltje Dat heb ik niet gekregen De communicatie binnen het bedrijf is gebrekkig De klantenservice kan geen direct contact zoeken met het magazijn Wat betekent dat er bij fouten gewacht moet worden op een eventuele reactie via mail?? Inmiddels heb ik een credit nota gekregen Maar ik bestel hier niet nogmaals
Beste mevrouw De Vries, Bedankt dat u de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Onze oprechte excuses dat er iets fout is gegaan met uw zending. Als ik het me goed herinner, hebben we dit probleem inmiddels inderdaad opgelost. We nemen uw feedback uiteraard mee in ons verbeterproces. Met vriendelijke groet, Anita