Vandaag bestel / morgen geleverd mogen jullie van de website schrappen !

Vroeger heel goede ervaring met deze site, nu enorm teleurgesteld door de lange levertijd… bijna een week moeten wachten terwijl ik het product dringend nodig had! Dan had ik het evengoed in de winkel kunnen kopen!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Teleurstellend

Ik bestelde een kacheltje Dat heb ik niet gekregen De communicatie binnen het bedrijf is gebrekkig De klantenservice kan geen direct contact zoeken met het magazijn Wat betekent dat er bij fouten gewacht moet worden op een eventuele reactie via mail?? Inmiddels heb ik een credit nota gekregen Maar ik bestel hier niet nogmaals

Ik kijk volgende keer verder

Één ruitenwisser was niet de goeie, daarbij kreeg ik een betalingsherinnering, terwijl ik meteen bij de bestelling betaald heb. Slechte zaak dit. Er zijn meer hondjes die Fikkie heten, dus volgende keer struin ik het internet af naar andere bedrijven.

Zeer blij mee

Slecht ingepakte producten, Ruil order en dan exact hetzelfde terug gestuurd krijgen.

Onderdelen besteld, Slecht ingepakt & beschadigd ontvangen. Contact met de klantenservice & ruil order aangemaakt. Tot dusver tevreden. Vervolgens gewacht & na een week contact gezocht. De volgende dag was het opeens verzonden. Pakket geleverd, de buitenste doos was nieuw. De onderdelen incl verpakkingen etc waren exact hetzelfde en dus meteen een retour aanvraag gedaan. Onderdelen gaan nu retour en hopelijk snel mn geld terug. Iets heel simpels kost me nu al weken en het is echt zonde van mijn tijd, blijkbaar is Winparts goed voor Massa maar niet voor kwaliteit.

snel en goede prijs

zeeeeeeeeeeeeeer goed

Snelle goede levering

Zie bovenstaand,goede verpakking!

Klantenservice is zeer slecht

Ik bestel regelmatig en meestal gaat het goed. Nu heb een verkeerd artikel geleverd gekregen. Ik ben al 2 weken aan het appen, bellen en mailen maar heb nog steeds niet de toezegging dat het juiste artikel opgestuurd wordt.

Compleet aanbod

Alle bestelde materialen worden compleet en goed verpakt geleverd tegen billijke prijzen. Goede alternatieven worden ook geboden. Voor mij een hele fijne webshop.

Tevreden

Snel bezorgd. Wieldoppen zagen er super uit

Ondeskunding

Mijn bestelling is nooit toegekomen met PostNl , volgens deze geleverd om 14h42 in mijn brievenbus terwijl het helemaal niet in de brievenbus gaat + was handtekening vereist stond erop . Na 1 week verder te zijn nog steeds geen correct antwoordt , altijd maar ontwijken met PostNL heeft nog niet gereageerd, Dus mijn 1 ster is nog teveel , maar nul gaat niet

Ruime keuze, Prijs redelijk, verpakking slecht.

Ik bestel regelmatig bij winparts, ook bij concurrenten van hun, vaak buitenlandse firma's. De prijzen van winparts zijn redelijk, niet de aller goedkoopste online maar bij de andere is de verzending vaak een stuk trager. Wat winparts wel elke keer echt helemaal mis doet is de verpakking. Er is nooit iets van bescherming in de doos aangebracht waardoor items helemaal door elkaar geschud en beschadigd worden tijdens transport. Elke keer zijn er dozen vol scheuren en onderdeeltjes overal los te vinden in de grotere verzameldoos. die op zich ook heel slap is en vaak nog vele lagen extra tape er over heeft die niet van winparts is, dus ik vermoed dat transporteurs zelf die flut dozen nog wat extra dicht kleven om geen klachten te krijgen over verloren zaken. Dit is iets wat elke concurrentie vele malen beter aanpakt en een van de redenen dat ik meer technische spullen met kleinere onderdelen eerder niet bij winparts bestel, schroefjes die ontbreken heb ik bv al meegemaakt omdat ze ergens door de mazen van de flut doos gevallen zijn tijdens transport. iets waar support toen niet mee hielp trouwens. Voor olie enz kan je wel prima bestellen. Ze sturen ook vaak een mail om te double checken of het onderdeel dat je besteld wel zeker gaat passen ivm model en jaartal van je auto. Dat is wel beter dan de concurrentie.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Good service

Good service

Slechte klantenservice lange levering

Mijn bestelling had lang nodig om geleverd te worden (wind en regen deflectors) dan nog eens een bericht dat het nog later wordt. Na levering blijk de bestelling niet volledig te zijn. De vastzet beugeltjes missen. Het duurt lang voordat ik een reactie krijg op mijn email. Er wordt gereageerd met een vraag, waarop ik snel reageer..... Helaas blijft een reactie uit en besluit ik het product terug te willen sturen. Daarvoor moet je een retour aanmaken maar dat lukt niet omdat de retour termijn van twee weken verstreken is. Ja wat wil je als er vanuit de klantenservice niet eerder gereageerd wordt. Nogmaals stuur ik een email met de vraag hoe ik het product toch nog kan terugsturen en daar blijft het antwoord nog steeds uit. Slechte service

Betaalbaar klantvriendelijk en goeie service

Goed bedrijf. Echt een aanrader

Onduidelijk wanneer spul binnen is.

De onderdelen zijn goed maar duidelijkheid wanneer het binnen is niet altijd duidelijk. Ik had uitlaat besteld en die zou op 2 januari binnen zijn bij mij maar toen zou hij op 3 januari binnen komen bij mij (door de feestdagen) daar heb ik begrip voor maar toen kreeg ik per whatsapp op 3januari om 22:33 te horen dat hij op 4 januari bij mij binnen komt maar toen kreeg ik een mail dat hij op 4 januari bij jullie binnen kwam en er werd niet gezegd wanneer ik hem binnen heb. En telefonisch zijn jullie slecht bereikbaar.

Toppers!

Alles naar de wens!

Goed, zoals altijd

Was weer goed. Tevreden klant van winparts.

Op mijn telefonische vragen kreeg ik een vriendelijk en duidelijk antwoord. Duurt wel even,maar je krijgt altijd iemand aan de lijn die je vakkundig en netjes te woord staan.

Klantvriendelijke en deskundige webwinkel

Alleen maar goed, snel en op het voertuig afgestemde producten!

Onderdelen zijn goed maar verzending niet

De onderdelen die ik bestel zijn van goede kwaliteit en past gewoon op de auto. Alleen het is nu al weer de 2e keer op rij dat ik het mailtje krijg “we hebben het niet op tijd kunnen verzenden het komt een werk dag later” nou dat is bij deze dus pas na het weekend geworden. En dan betaal je ook nog is extra om het in de avond te krijgen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Goed prijs en kwaliteit

Nieuwe matten voor mijn auto besteld. Kwamen volgende dag binnen en waren exact het zelfde formaat als de originele matten.

Goede, snelle en deskundige levering.

Vriendelijke service bij afhalen.

Uitstekende kwaliteit en keus voor een scherpe prijs

Meerdere keren onderdelen gekocht bij winparts, alles in goede orde ontvangen. Laatste bestelling waren een paar fouten gemaakt. Via WhatsApp plezierig en vriendelijk opgelost, top.

Top webshop

Een aanrader om hier te bestellen. Concurrerend geprijsd, groot assortiment, snelle levering. Als ik iets voor de auto nodig heb kijk ik altijd direct op de site van Winparts, dus dat zegt denk ik al genoeg.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP