Niet best

Weer een aantal onderdelen voor de auto besteld op kenteken, en dus geschikt voor mijn auto, oké de olie is goed bougies ook, maar verkeerde oliefilter en intrieur filter is wel een keer zo dik als origineel en veel te groot, ergste is oude olie eraf oliefilter eruit past de nieuwe niet veel te klein, probeer dan op een zaterdagmiddag nog maar aan een nieuw filter te komen uiteindelijk gelukt bij de originele dealer maar wel effe 27 euro betaals

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Top bedrijf

Top bedrijf,goede service mooie prijzen en snelle afhandeling

perfecte olie

perfecte olie en snel geleverd

Slecht

Wacht al 10 dagen op mij bestelling en dit is niet de eerste keer. Er is altijd gezeik met DHL wordt tijd dat jullie een andere bezorger nemen.ik bestel nooit meer bij winparts

Snel en correct.

Je kon snel bestellen en de juiste ruitenwissers werden ook correct geleverd.

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Prijzen zijn veel goedkoper dan bij de plaatselijke auto-onderdelenhandelaar. En best snel geleverd

Voor de rest super

Super bedrijf vin alleen dat de bezorger beter met de artikelen om kan gaan al een paar keer als ik onderdelen bestel net zo als spatborden door de bezorger zo ruw mee omgaan wordt alles verbogen is of beschadigd is echt jammer zo kan ik me klanten ook niet behandelen dan kan ik ze wel retourneren maar mijn klanten zijn dan de dupe weer langer wachten Mvg j Gerrits

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Artikel beschadigd ontvangen

Artikel beschadigd ontvangen. Vervolgens diverse keren foto's opgestuurd van de schade maar geen reactie ontvangen. De communicatie is slecht evenals de afwikkeling die niet plaats vindt. Het is een bedrijf wat vooral frustratie en ergernis oproept en ik zou beslist niet aanraden om er ook maar iets te bestellen, al lijkt de aanbieding nog zo aantrekkelijk. U bent gewoon uw geld kwijt en krijgt een dikke middelvinger.

Zeer snelle levering, goed verpakt!

Altijd zeer snelle levering

Nagenoeg altijd wordt het juiste artikel geleverd. Winparts is één van de snelste met leveren, en indien een artikel retour moet is dat geen probleem.

Normaal uitstekend, maar klantenservice wat minder

Ik heb normaal gesproken goede ervaring met Winparts. Maar nu ik de klantenservice nodig heb blijkt het lastig communiceren. Ik koos voor Whatsapp omdat dan de response tijd snel zou zijn. Kreeg ook contact, men stuurde gelijk een vervangend product. Nu dit ook problemen geeft is wil ik weer contact maar nu loopt het vast. Ik krijg automatische berichten waarvan de laatste zegt dat ik de chat op de site moet gebruiken. Maar op de tijden dat die open is heb ik weinig tijd. We zijn nu 10 dagen verder en is helaas nog niet opgelost.

Er is niemand aanwezig via live chat of telefoon

Ik heb 2 keer al gebeld en lang gewacht, en ook meerdere malen via live chat, maar er is niemand aanwezig. Onderdeel kwam kapot aan. Onderdeel uitgepakt en zag een stukje scherp plastic en heb toen opgemerkt dat aan de rand van 1 van de 2 een stukje was afgebroken. Ik probeer contact op te nemen om een oplossing te vinden maar niemand neemt op. Ik wil daarom een retour en geld terug hiervoor en ik hoef ook niet meer gebruik maken van deze service. Ik gebruik liever een andere leverancier dat wel beschikbaar is voor contact.

Enorm slechte klantenservice

Ik heb sneeuwkettingen besteld gehad voor een specifieke bandenmaat. Bleek bij levering dat deze sneeuwkettingen niet conform mijn bandenmaat zijn. Meerdere mails gestuurd (zonder enig antwoord), meerdere keren gebeld (blijvend in de wacht hangen), contact gehad via Whatsapp (ze hebben mij hier 1x geantwoord met een vraag vanuit hun kant, daarna weer stilte). Ik heb dringend een oplossing nodig maar ik word niet geholpen.

Erg goed

Bestelde spullen gelijk volgende dag in huis.

Bestellen gaat prima, bezorging DHL niet

Heb de jumpstarter noco 1250ah gehad, is een goed produkt, alleen de gebruiksaanwijzing is niet te lezen zo klein, dat is jammer

veer besteld en betaald komen 2 dagen later aan ik moet minimaal 2 kopen

na betaling en bevestiging komen ze met het verhaal dat ik minimaal 2 stuks moet kopen op deze manier willen ze geld uit de zakken kloppen vaker hier spullen gekocht maar nu nooit weer

Ruitenwisser gekocht op kenteken, paste prima en snel bezorgd

Prima volgende setje kopen we hier ook prima prijs voor Bosch wissers

Artikelen snel te vinden en snelle levering

Website zeer toegankelijk en zeer snelle levering

keurig!

goede communicatie!

Snelle, correcte levering.

Ze bellen als er twijfels zijn. Top!

Op tijd en voordelig

Levering was compleet en op tijd. producten waren voordelig geprijsd.

is ok

snelle service

betrouwbaar bedrijf

produkt voldoet goed aan beschrijving en ik werd gped ingelicht over levering

Enorm assortiment, eenvoudig te vinden

Met het invullen van je kenteken is het juiste artikel gemakkelijk te vinden. Als je wilt schakelen tussen meerdere kentekens is het net even lastig.

Heel goed geholpen. Top service telefoon en app.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP