Weer een aantal onderdelen voor de auto besteld op kenteken, en dus geschikt voor mijn auto, oké de olie is goed bougies ook, maar verkeerde oliefilter en intrieur filter is wel een keer zo dik als origineel en veel te groot, ergste is oude olie eraf oliefilter eruit past de nieuwe niet veel te klein, probeer dan op een zaterdagmiddag nog maar aan een nieuw filter te komen uiteindelijk gelukt bij de originele dealer maar wel effe 27 euro betaals
Goedenavond Egbert, Bedankt voor uw review. Wat jammer dat een deel van de bestelde producten niet blijkt te passen! De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Als er een product op kenteken is besteld en toch niet past, dan mag deze natuurlijk kosteloos omgeruild of geretourneerd worden. Helaas zie ik dat er naar aanleiding van uw bestelling nog geen contact met ons is opgenomen en er geen retour of omruiling is aangemeld. Wilt u telefonisch contact opnemen, of een e-mail sturen naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer? We lossen het dan graag met u op. Met vriendelijke groet, Erin
Top bedrijf,goede service mooie prijzen en snelle afhandeling
perfecte olie en snel geleverd
Wacht al 10 dagen op mij bestelling en dit is niet de eerste keer. Er is altijd gezeik met DHL wordt tijd dat jullie een andere bezorger nemen.ik bestel nooit meer bij winparts
Goedendag Duncan, Dank u wel dat u een review heeft geplaatst. Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft met onze webshop, onze excuses voor het ongemak. Wij zullen uw feedback meenemen in ons verbeterproces. In de decembermaand is het helaas enorm druk bij de postbedrijven waardoor er in sommige gevallen een vertraging kan ontstaan, zoals ook bij u. Ik zie in de track & trace van uw bestelling dat deze vandaag een nieuwe update heeft gehad. Ik verwacht dan ook dat het in de aankomende dagen bij u wordt bezorgd. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan gerust weer contact met ons op. Dan zullen wij er alles aan doen om de bestelling alsnog zo spoedig mogelijk bij u te krijgen. Voor de volgende keer wil ik u als tip meegeven dat in het geval dat u niet tevreden bent met de levering van bijvoorbeeld DHL, u uw bestelling ook op een PostNL kunt punt laten leveren. Dan versturen wij uw pakket met PostNL. Ik hoop dat u uw bestelling zo spoedig in goede orde mag ontvangen en u nog eens terug te zien. Met vriendelijke groeten, Erin
Prijzen zijn veel goedkoper dan bij de plaatselijke auto-onderdelenhandelaar. En best snel geleverd
Super bedrijf vin alleen dat de bezorger beter met de artikelen om kan gaan al een paar keer als ik onderdelen bestel net zo als spatborden door de bezorger zo ruw mee omgaan wordt alles verbogen is of beschadigd is echt jammer zo kan ik me klanten ook niet behandelen dan kan ik ze wel retourneren maar mijn klanten zijn dan de dupe weer langer wachten Mvg j Gerrits
Artikel beschadigd ontvangen. Vervolgens diverse keren foto's opgestuurd van de schade maar geen reactie ontvangen. De communicatie is slecht evenals de afwikkeling die niet plaats vindt. Het is een bedrijf wat vooral frustratie en ergernis oproept en ik zou beslist niet aanraden om er ook maar iets te bestellen, al lijkt de aanbieding nog zo aantrekkelijk. U bent gewoon uw geld kwijt en krijgt een dikke middelvinger.
Goedenavond meneer Van Tol, Bedankt voor uw review. We het erg spijtig voor u dat u een beschadigd artikel heeft ontvangen en dat u ons vervolgens ook nog eens slecht kunt bereiken. Helaas is het op dit moment erg druk waardoor wij minder snel kunnen reageren dan normaal. Onze welgemeende excuses hiervoor. Ik zie dat er inmiddels contact is geweest met mijn collega, dus ik hoop dat het toch naar wens is opgelost. Hopelijk zien we u nog eens terug, zodat we kunnen laten zien dat het beter kan! Met vriendelijke groeten, Erin
Zeer snelle levering, goed verpakt!
Nagenoeg altijd wordt het juiste artikel geleverd. Winparts is één van de snelste met leveren, en indien een artikel retour moet is dat geen probleem.
Ik heb normaal gesproken goede ervaring met Winparts. Maar nu ik de klantenservice nodig heb blijkt het lastig communiceren. Ik koos voor Whatsapp omdat dan de response tijd snel zou zijn. Kreeg ook contact, men stuurde gelijk een vervangend product. Nu dit ook problemen geeft is wil ik weer contact maar nu loopt het vast. Ik krijg automatische berichten waarvan de laatste zegt dat ik de chat op de site moet gebruiken. Maar op de tijden dat die open is heb ik weinig tijd. We zijn nu 10 dagen verder en is helaas nog niet opgelost.
Ik heb 2 keer al gebeld en lang gewacht, en ook meerdere malen via live chat, maar er is niemand aanwezig. Onderdeel kwam kapot aan. Onderdeel uitgepakt en zag een stukje scherp plastic en heb toen opgemerkt dat aan de rand van 1 van de 2 een stukje was afgebroken. Ik probeer contact op te nemen om een oplossing te vinden maar niemand neemt op. Ik wil daarom een retour en geld terug hiervoor en ik hoef ook niet meer gebruik maken van deze service. Ik gebruik liever een andere leverancier dat wel beschikbaar is voor contact.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor je review. Heel vervelend om te lezen dat je het onderdeel met schade hebt ontvangen en dat je vervolgens onze klantenservice niet kon bereiken. Onze excuses hiervoor! Tot mijn spijt heb ik je order niet kunnen vinden. Wel kun je een e-mail met de foto sturen naar [email protected] onder vermelding van het ordernummer. We helpen je dan verder. Houd er wel rekening mee dat het nu wegens de feestdagen enkele dagen kan duren. We zien je mail graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Anita
Ik heb sneeuwkettingen besteld gehad voor een specifieke bandenmaat. Bleek bij levering dat deze sneeuwkettingen niet conform mijn bandenmaat zijn. Meerdere mails gestuurd (zonder enig antwoord), meerdere keren gebeld (blijvend in de wacht hangen), contact gehad via Whatsapp (ze hebben mij hier 1x geantwoord met een vraag vanuit hun kant, daarna weer stilte). Ik heb dringend een oplossing nodig maar ik word niet geholpen.
Goedemiddag, Fijn dat u uw review hebt willen delen. Onze excuses voor het feit dat we u niet sneller hebben kunnen helpen. Inmiddels heb ik uw berichten gevonden en u een persoonlijke e-mail gestuurd. We hopen het probleem zo snel mogelijk te kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Anita
Bestelde spullen gelijk volgende dag in huis.
Heb de jumpstarter noco 1250ah gehad, is een goed produkt, alleen de gebruiksaanwijzing is niet te lezen zo klein, dat is jammer
na betaling en bevestiging komen ze met het verhaal dat ik minimaal 2 stuks moet kopen op deze manier willen ze geld uit de zakken kloppen vaker hier spullen gekocht maar nu nooit weer
Beste Jan, Hartelijk dank voor je review. We vinden het heel erg vervelend dat het zo is gelopen met je bestelling. Het blijkt inderdaad dat dit verkeerd op onze website heeft gestaan. Onze oprechte excuses hiervoor! Voor bepaalde onderdelen is het wel aan te raden om ze per 2 te vervangen. Dit geldt bijvoorbeeld voor remschijven, maar ook chassisveren vallen hieronder. De reden is dat de oude en de nieuwe chassisveer anders verschillend van sterkte zijn, wat ook weer tot problemen kan leiden. Dit is de reden waarom sommige onderdelen op onze website in principe niet per stuk verkrijgbaar zijn. Ik hoop hiermee in elk geval enige duidelijkheid te hebben gegeven. Met vriendelijke groet, Anita
Prima volgende setje kopen we hier ook prima prijs voor Bosch wissers
Website zeer toegankelijk en zeer snelle levering
goede communicatie!
Ze bellen als er twijfels zijn. Top!
Levering was compleet en op tijd. producten waren voordelig geprijsd.
snelle service
produkt voldoet goed aan beschrijving en ik werd gped ingelicht over levering
Met het invullen van je kenteken is het juiste artikel gemakkelijk te vinden. Als je wilt schakelen tussen meerdere kentekens is het net even lastig.
Heel goed geholpen. Top service telefoon en app.