Op tijd en voordelig

Levering was compleet en op tijd. producten waren voordelig geprijsd.

is ok

snelle service

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

betrouwbaar bedrijf

produkt voldoet goed aan beschrijving en ik werd gped ingelicht over levering

Enorm assortiment, eenvoudig te vinden

Met het invullen van je kenteken is het juiste artikel gemakkelijk te vinden. Als je wilt schakelen tussen meerdere kentekens is het net even lastig.

Heel goed geholpen. Top service telefoon en app.

Probleemloos

Scherp geprijst goede pas controle snelle levering

Geen moeilijk gedoe, gewoon perfect.

Ik had een onderdeel besteld dat niet bleek te passen. De omruil actie kon via de web-pagina makkelijk worden gestart en afgehandeld. Het onderdeel werd na betaling van het verschil in bedrag, via IDEAL, binnen een dag op een duidelijke manier administratief afgehandeld. Even de levering van het vervangende onderdeel afwachten, maar gezien de snelle levering eerder verwacht ik geen problemen. Top service, bedankt.

Goede service trotse klant

Goede service ook bij het niet passen van onderdeel retourzending loopt soepel.

Zeer tevreden over Winparts!

Ik vind het superhandig als je iets voor je auto nodig hebt je vult je kenteken in en alle producten heb je gelijk overzichtelijk. De volgende dag in huis!

Nooit, maar dan ook nooit meer

Wat een vreselijke onbeschofte mensen werken daar

Overzichtelijke website en referentie van producten

Snelle levering en goede service.

Snelle en correcte levering

Snel geleverd, goed verpakt.

Zoals altijd zeer tevreden.

Ook nu weer, snelle levering, goede website en afhandeling en vooral een mooi en eerlijk product voor eerlijke prijs.

Top artikelen

Enorm assortiment tegen concurrerende prijzen, overzichtelijke website en snel verzonden, Top !

super

reeds een 3-tal maal besteld bij Winparts steeds héél snelle levering (dag nadien of ten laatste 2 dagen nadien) wat ik ontving klopte steeds met het bestelde en is kwaliteit voor zijn geld

Bij een bestelling zou eerst geleverd worden bij een pakjes automaat, bleek pakket te groot en was terug naar winparts gegaan. Na contact met winparts is bestelling op adequate wijze afgehandeld en heb alles bezorgd gekregen.

Super goed

Niks mis mee alles goed geregeld.

Levering duurt langer dan verwacht

Laatste week 2x product besteld wat op voorraad was. Zo volgende dag geleverd worden. Bij telefonisch contact werd de volgende dag gezegd dat artikel in magazijn was en nu echt de volgende dag bij me zou zijn. Vandaag weer niets ontvangen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

goede website

Terwijl iets op voorraad zou liggen, toch een week moeten wachten.

Na veel mailverkeer en bellen eindelijk de accu gekregen.

alles uitstekend

de producten komen overeen zoals beschreven. goede kwaliteit,past steeds voor vervangingen , uitstekende prijs. correcte levering,doe zo voort. een tevreden klant

Winparts is prima maar...

Ik heb met de onderdelen en de kwaliteit van de onderdelen geen issues. Ik heb wel issues met het bedrijf dat Winparts gebruikt voor het afleveren. DPD is een slechte bezorgdienst in mijn beleving. Bij mijn laatste twee order bij winparts komen de onderdelen een aantal dagen te laat waardoor ik afspraken met een monteur telkens moest verzetten. DPD.... nee

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

5 Banksstraat

Ede 6718 XP