Helaas bleek dat de aankoop die ik gedaan had voor de Suzuki alto 2013 niet passend. Ondanks de kentekencheck. Gelukkig super fijn contact. Kon het zonder problemen direct retour sturen. Het werd naar alle tevredenheid opgelost verder. Zeer prettig contact!
bestelling 1 week te laat gekregen , volgende keer ergens anders bestelen
Beste meneer Beliaev, Hartelijk dank voor uw bericht. Heel jammer dat uw order vertraging had. Onze excuses hiervoor. Ik heb even met u meegekeken naar de oorzaak van deze vertraging. We snappen namelijk dat het erg vervelend is wanneer de levertijdsindicatie niet wordt nageleefd. Vooral als de auto daardoor stilstaat! We hebben u per e-mail op de hoogte gehouden van de vertraging. Uw onderdeel is vandaag echter binnengekomen en we verwachten uw order morgen te kunnen leveren. Met vriendelijke groet, Anita
Zeer vlotte en corect verloop
Breed assortiment waarbij meegedacht wordt voor de cliënt en een snelle levering kan worden gegarandeerd.
Snel product gevonden op de site en snelle levering
Snel en de juiste onderdelen geleverd
Snelle levering,alles via kenteken gekocht en paste allemaal. Helemaal top
Helaas was de maatvoering van de goedkopere filters af en toe wat ruim.
Beste meneer Tuinman, Hartelijk dank voor uw review. Uw feedback wordt erg door ons gewaardeerd. Onze excuses dat de maatvoering van onze filters niet helemaal in orde was. We nemen uw feedback mee in ons verbeterproces en werken er hard aan om onze service en informatie zo optimaal mogelijk te maken voor onze klanten. Met vriendelijke groet, Anita
zijn zier goed
Goede onderdelen voor een goede prijs, daarom nog 2 sterren. De bedrijfsvoering laat te wensen over. Nadat ik in mijn account al heb aangegeven dat ik geen nieuwsbrief of andere spam wens te ontvangen, ontvang ik dit nog steeds (vaak meerdere keren per week). Ik heb hier al een mail over gestuurd waarop ik een reactie krijg dat ik geen reclame mail meer zal ontvangen. Ondertussen alweer 3 mails ontvangen van winparts. Dus mensen als je geen zin heb om de rest van je leven onzinnige reclame e-mails te ontvangen bestel vooral dan niet bij winparts.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses dat er onduidelijkheid is ontstaan over onze nieuwsbrieven. Inmiddels heb ik u hierover ook persoonlijk bericht. Zoals bij de meeste bedrijven kunt u zich als klant uitschrijven voor onze nieuwsbrief door zelf in de nieuwsbrief op de link 'Afmelden' te klikken. Deze vindt u onderaan in de nieuwsbrief. Ik hoop hiermee voldoende duidelijkheid te hebben gegeven. Met vriendelijke groet, Anita
Had de verkeerde producten gekocht, retour aanvraag gedaan. Het aanvragen was zeer omslachtig en het is duidelijk dat de aanvraag zo is gemaakt om te zorgen dat mensen geen retours (willen) doen. De aanvraag moet ook nog eens goedgekeurd worden, wat ook lang duurde. Heb in totaal een maand moeten wachten op een antwoord (heb zelf meerdere mails gestuurd waarom het zo lang duurt). De tijd die ik erin heb moeten steken was niet het retour geld waard.
Beste meneer De Groot, Hartelijk dank voor uw review, fijn dat u uw mening hebt willen delen. Onze excuses dat het zo is gelopen met uw retour. Ik zie in de conversatie terug dat we u hebben gemaild dat u de artikelen kon terugsturen. Helaas hebben we u onderdelen nooit mogen ontvangen en is de retour nu verlopen. Het kan door omstandigheden inderdaad zo zijn dat het enige tijd duurt voordat een retour is goedgekeurd. Dit heeft te maken met aanhoudende drukte op onze afdeling. We nemen uw feedback in elk geval mee in ons verbeterproces. Overigens verwachten we dat ons retourproces binnenkort zal worden aangepast. Met vriendelijke groet, Anita
Normaal altijd alles op tijd binnen
Beste meneer Van der Lem, Hartelijk dank voor uw review. Heel vervelend dat u zo lang op uw onderdelen moet wachten, onze excuses hiervoor. Ik heb de order er even bij gepakt en zie dat op de productpagina staat aangegeven dat deze onderdelen 'op bestelling' zijn en een levertijd van 1-4 weken hebben. Vandaar de lange levertijd! We doen ons best u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de voortgang en hopen een en ander hiermee te hebben verduidelijkt. Met vriendelijke groet, Anita
Alles wat gevraagd is steeds aanwezig in de enorme voorraad
Snel en correct geleverd
Snel en correcte levering.
Ik heb filters besteld voor mazda uit 2012 via internet,netjes,goed en makkelijk,snel gevonden en snel geleverd.
Gewoon uitstekend.
Ben heel tevreden over het product wat ik heb jullie besteld had.
Snelle levering en goed materiaal wat past
ik heb wel een goede ervaring al ging het fout met mijn bestelling heb eerst maar de helft gehad maar via whatsapp opgelost ik mis nog remvloeistof Factuurnummer: WP224-136730 Klantnummer: 029109 Factuurdatum: 19-02-2024 Totaalbedrag: € 279,63
Tot twee keer toe ruitenwissers besteld voor twee verschillende auto's. Gewoon merk ruitenwissers (Bosch) voor een scherpe prijs en snel geleverd.
Bestellen gaat soepel, problemen worden goed opgelost alleen telefonisch matig bereikbaar.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP