Wat je ook zoekt, ze hebben het.
naar mijn mening beste online autoonderdelen site bestel altijd via winparts altijd onderdelen mooi op tijd en producten goed ingepakt en goede service als je vragen hebt
Ik heb al paar keer eerder besteld en de beloofde leverdatum werd soms niet gehaald, vandaag voor het eerst een technische vraag en ik na 15 minuten wachttijd aan de telefoon ( technische afdeling) doorverwezen naar een nietszeggende video. Tevens word er gemeld dat ze ervan uit gaan dat garages zelf weten wat er in de verpakking zit. Ik heb geen garage dus zal in het vervolg ergens anders bestellen. Tip; als je geen technische ondersteuning bied geef die optie dan ook niet in het keuze menu.
Goedendag, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te vernemen dat u deze ervaring met ons heeft! Dat is uiteraard niet de service waar wij naar streven. Onze welgemeende excuses hiervoor. Helaas kan ik uw order niet terugvinden op basis van uw review, ik weet dus niet precies waar uw vraag over ging en welk antwoord er is gegeven. We lossen dit namelijk graag alsnog met u op. Zou u een mail willen sturen naar [email protected] onder vermelding van het ordernummer? Met vriendelijke groet, Thirsa
Waterpomp + distributieriemset VKMC 01222-1 SKF past perfect in de VW Touran fsi 2.0 2007. Top!!
Lekker snel geleverd, volgende dag!!
Zoals ik schreef past uitstekrnd.
Duidelijke site, goed stappenplan voor de keuze en prima resultaat.
Had verkeerde onderdelen besteld maar gratis geroutineerd en de juiste onderdeel met twee dagen in huis. Netjes alles verrekend en snel afgehandeld.
Kentekennummer invoeren en de garantie wordt gegeven dat de onderdelen juist zijn en worden geleverd volgens afspraak.
Graag laat Winparts je op de website weten dat als je voor 16:30 uur besteld je je bestelling (indien voorradig) de volgende dag geleverd krijgt, maar blijkt na bestelling één grote leugen. Ze gaan 5 werkdagen na verzending wel een keer bij de verzender kijken waar je bestelling blijft, waardoor je afspraak met je klant gewoonweg waardeloos wordt. Winparts geeft overduidelijk niets om afspraken en reputatie, ik helaas voor hun wel. Volgende bestellingen doe ik wel in Duitsland, is goedkoper en zelfs sneller geleverd in de praktijk en ik doe bovendien ook veel liever zaken met betrouwbare partijen. Voor mij dus nooit meer Winparts!
Goedendag Michel, Bedankt voor uw review. We vinden het erg spijtig om te horen dat uw order niet op tijd geleverd is! We begrijpen dat dit erg vervelend is, vooral als u hierover afspraken heeft gemaakt met uw klant. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. In de meeste gevallen kunnen wij onze orders op tijd verzenden en leveren, maar het gebeurt uiteraard wel eens dat de order vertraging oploopt. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Omdat ik uw order niet kan vinden op basis van uw review, kan ik helaas niet achterhalen wat de oorzaak van deze vertraging is geweest. We kijken graag met u mee naar een passende oplossing. Zou u een mail willen sturen naar [email protected] onder vermelding van het ordernummer? Met vriendelijke groet, Thirsa
Besteld en altijd zeer snel in huis. Spullen zijn altijd van prima kwaliteit.
Ik heb m'n positieve oordeel gegeven op Trustpilot.
Sierdoppen besteld voor mijn Opeltje. Mooi, goede stevige kwaliteit, goedkoop en kon ze er zelf opzetten, Zeer snel bezorgd. Helemaal blij ermee.
Voor 1600 besteld morgen in huis zit er niet in jammer moet twee dagen wachten
Goedemiddag, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat de order niet op tijd bij u geleverd kon worden! We begrijpen dat dit erg teleurstellend is. Ik zie dat uw order volgens afspraak dezelfde dag verzonden is, maar dat deze vanwege een vertraging bij de vervoerder een dag is uitgesteld. Onze welgemeende excuses hiervoor. Zo te zien is de order vandaag bij u geleverd. We hopen dat u de onderdelen in goede orde heeft mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Thirsa
Heb al meerdere onderdelen besteld en altijd snel geholpen voor een goede prijs. Levering is snel en goed verpakt.
Nieuwe automat besteld. Hij past prima, oogt iets goedkoper dan het origineel, maar was ook niet duur dus bestellen waard. Snel geleverd.
Een duidelijk website en niet duur .
Goede produkten voor een goede prijs. Alleen blijf de boel goed verpakken. Mijn brandstoffilter werd bijna verlet door de oliekan. Is maar net goed gegaan!
Ruime keuze en snel geleverd
Duidelijke site
Paar ruitenwissers besteld, kreeg daarna een email om even contact op te nemen of het wel de juiste waren aangezien er meerdere types voor deze auto zijn.
Met een 'chat' contact met medewerker Sven kreeg ik nauwelijks de tijd om de door hem geboden informatie en of alternatieven te onderzoeken; kwam erg gehaast over en hij verbrak te snel het contact met de woorden "Ben je er nog? neem maar weer contact op als je het weet", dat is wat lastig als je daarna alles weer opnieuw aan een robot moet uitleggen. Uiteindelijk is het wel goed gekomen maar het idee dat je snel moet reageren om het contact te behouden, levert stress op met het risico alsnog een verkeerd besluit of vergissing te maken. Met vriendelijke groet, Jurriaan
Beste Leijen, Dank voor uw review. Wat vervelend dat je deze ervaring met ons hebt. Het kan inderdaad best gebeuren dat een collega vraagt of u er nog bent. Er zijn namelijk vaak maar een beperkt aantal collega's beschikbaar die allen per persoon, ongeveer vier klanten tegelijk kunnen helpen. Om zoveel mogelijk klanten te helpen, hebben wij de regel dat we na 5 minuten geen reactie, de chat sluiten. In een geval dat u wat langer nodig heeft, is het van belang om dit even aan te geven bij mijn collega. Dan kan hij/zij daar rekening mee houden. In overleg kan namelijk een heleboel! Wij hopen u dan ook in de toekomst weer goed te woord te kunnen staan. Met vriendelijke groet, Niels
Perfecte ruitenwissers Al jaren dit merk
Snelle levering en kwiteit
Besteld, betaald, ontvangen