vlotte levering en via watts app heb ik nog enige vragen kunnen stellen.
Ik had een simpele vraag die ik aan zo'n 5 verschillende medewerkers heb gesteld omdat ik steeds geen goed antwoord kreeg. Uiteindelijk werd mij verzekerd dat dit echt het product was dat ik nodig had. Nadat het product (later dan beloofd) aan kwam was het toch niet het juiste.
Goedemorgen, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat het onderdeel niet passend was. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Ons advies is dus om voor het bestellen even naar het onderdeel te kijken. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groeten, Naomi
Makkelijke site en veel dingen op voorraad, waardoor snelle levering
Bestelling geplaatst met zaterdag levering (extra kosten). Vervolgens mail krijgen dat ze de zaterdag niet gaan halen, dus ik probeer te annuleren maar dat kon niet meer en ik moest het pakket maar weigeren aan de deur. Pakket wordt op dinsdag bij de buren achtergelaten dus weigeren was niet mogelijk. Retourmelding aangemaakt voor de maandag op werk, ophaaldienst komt op de donderdag langs m'n huis, niet volgens de afspraak en dus wederom mislukte retourzending. Opnieuw contact gezocht om op maandag op te laten halen, dit ging niet meer lukken want degenen die daarover gingen hadden al weekend. Dus nieuwe ophaalpoging gepland op dinsdag. Wanneer kwam de ophaaldienst langs, precies...vandaag op maandag. Hoe moeilijk kan het zijn..
Goedemorgen, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat de communicatie met onze vervoerder niet zo soepel verliep. Onze excuses voor het ongemak! Helaas kan ik uw order niet vinden aan de hand van deze gegevens. Mocht het nog niet gelukt zijn kan u contact opnemen met ons, via dit e-mailadres: [email protected]. Met het bijbehorende order nummer. Dan kijken we graag even met u mee! Met vriendelijke groeten, Naomi
Ik wacht al 1 week op mijn geldnretour. Jullie hebben de retour 12sept al ontvangen, maar mij nog geen bwricht gwstuurd en gee geld. Heel vervelend allemaal.
Goedendag Fjodor, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat u zo lang heeft moeten wachten op uw terugbetaling. Ik zie inderdaad dat het retourpakketje al een aantal dagen geleden bij ons geleverd is. Vanwege de drukte kan het helaas iets langer duren voordat de verwerking van de terugbetaling plaatsvind, excuses hiervoor. Inmiddels is de terugbetaling in werking gezet, deze staat binnen drie werkdagen weer op de rekening waarmee de order is betaald. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust opnieuw contact met ons op. Met vriendelijke groet, Thirsa
Uitgebreid assortiment voor mijn auto van 30 jaar oud.
Wel een beetje grote omdoos
Goed bedrijf als ket pakket en dag later komt krijg je en berichtje dat vind ik heel netjes ga zo door
Zeer snelle levering prima kwaliteit.
De ontvangen onderdelen waren perfect en 1 onderdeel wat niet nodig bleek kon zonder probleem terug gestuurd worden.
G3 scharnieren besteld voor mijn dakkoffer. Snel geleverd en geheel naar verwachting.
zeer snel en netjes geholpen
website goed, prijs goed, bezorging goed.
Bestel op kenteken krijg staat erbij past op u voertuig en het past hellemaal niet dus terug sturen is ook geen optie want moet ik weer 1a2 dagen wachten als de nieuwe onderdelen komen dus kan ik beter hier bij automaterialen zaak kopen kan ik direct om wisselen als het niet past want heb een autobedrijf kan niet wachten op onderdelen want wat op de brug staat of komt moet dan ook klaar en niet weer inelkaar draaien en de volgende auto maar pakken tijd kost geld
Goedemorgen, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat het onderdeel niet passend was. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Ons advies is dus om voor het bestellen even naar het onderdeel te kijken. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groeten, Naomi
afspraken nagekomen
Winparts is een heel betrouwbaar en deskundig bedrijf, met een snelle levering. de onderdelen passen altijd, iets wat ik niet altijd bij soortgelijke webshops ervaar. De producten zijn zeer gunstig geprijsd en zeker concurrerend, aanrader!
Meerdere keren hier bestelt, meerdere keren te laat geleverd. Niet handig als je rekent op het onderdeel. Winparts geeft vervolgens de vervoerders de schuld, maar het probleem ligt toch echt bij Winparts die de spullen niet optijd overdragen. Dat blijkt uit de mails en wordt bevestigd door hun transporteur. Dus Winparts is handig als je geen haast hebt.
Gelukkig pasgarantie, want mijn kenteken komt niet overeen met wat op de website staat. Zeer jammer weer, kan ik weer de boel terug sturen en nieuwe bestellen. De klantenservice 'dacht' dat ze wel wisten wat ik moest hebben, maar ga toch echt zelf op onderzoek uit. Retouren zijn aangekomen, nu wachten op de verrekening en dan maar weer opnieuw bestellen.
Besteld en snel geleverd
Een set Bosch flat lade ruitenwissers gekocht voor mijn Audi A3. Erg goede ruitenwissers. Super stil nu. Snelle levering en op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!
Tevreden over prijs en snelheid levering
Gewoon super
Ik had universele automatten besteld. Waren heel snel geleverd. Ik had in het verleden ook enkele bestellingen, waren altijd heel snel bij mij.
Heb een dynamo besteld wat niet hetzelfde was als oude terug gestuurd in orginele verpakking en binnen 1 week stond het geld weer terug op de rekening. Ze zijn echt klant gericht. Echt een aanbeveling!
5 Banksstraat
Ede 6718 XP