Accu besteld, zou volgende dag geleverd worden. Is er nog niet.

Accu besteld, met de veronderstelling dat het de volgende dag geleverd zou worden zoals op de site aangegeven. Krijg aan het einde van de volgende dag pas een mailtje dat het bij het vervoersbedrijf is afgegeven en dat het nog een dag langer duurt. Heel vervelend als je op het onderdeel zit te wachten.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Top ervaring

De complete ruitenwisserset van Bosch (650mm, 400mm en 300mm) voor mijn kia Niro is volgen afspraak geleverd, van te voren had ik op de site al gezien hoe ze gemonteerd moesten worden, een kind kan de was doen. Zal hier zeker meer kopen.

Mijn ervaring is ok alleen bezorgen was niet optijd.

Mijn bestelling was niet optijd bezorgd zoals op de site was aangegeven.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Helemaal goed.

A-merk voor een zeer scherpe prijs en als beloofd, de volgende dag in huis.

Gekregen wat is besteld

Snel en goed

Binnen 24 uur was mijn bestelling al binnen.

top

top bedrijf

Snelle levering, enorme keus

's Avonds besteld en de volgende ochtend al binnen, perfect. Het assortiment is enorm uitgebreid en scherp geprijsd. Hier kom ik zeker terug.

Zeer goed.

Juiste product ontvangen. Datum volgens afspraak. Betaalbaar. Klantvriendelijk

goed product, snelle verzending

zie boven

Eerste bestelling was niet op voorraad dus heb een andere besteld dat de volgende dag geleverd was,en heb t geld van mijn eerste bestelling snel teruggestort gekregen!!

Prijs goed, kwaliteit minder..

Laatste een nieuwe thermostaat besteld voor mijn Renault Clio 1.6 16V.. Deze gemonteerd en bleef maar lekken, uiteindelijk de pakkingen die er omheen zitten vergeleken en de nieuwe was bijna 2mm dunner dan de oude.. gelukkig met de oude was het lekker meteen verholpen en deed de thermostaat weer wat hij moest doen..

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Correct met leveren, echter compatibiliteit niet

Helaas heb ik de pech gehad dat een wieltrommel met wiellager de onjuiste lengte had voor mijn auto, terwijl de webpagina toch duidelijk aangaf dat het compatibel is. Uiteindelijk bleek na het installeren van de wieltrommel dat de lengte van de wiellager korter is dan het origineel. Gevolg, mijn hele wielnaaf vernaggeld plus wieltrommel met lager.. zie foto (links is de originele lager tov rechts dat afkomstig is van de bestelde wieltrommel welke dus duidelijk kleiner is). Uiteraard is het deels mijn verantwoordelijkheid om alles exact te meten maar dat zelfs een wiellager que lengte anders is (NB diameter en al het overige was correct), is toch niet wat je als klant verwacht? Enfin, de sloop heeft mijn probleem opgelost inclusief extra kosten+tijd.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Snelle service.

Erg slecht

Er wordt niet eens op een klachten e-mail/bericht gereageerd.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Zeer goede service en snelle levering

Ik heb per abuis 2 keer een verkeerd product besteld en alles is zeer netjes afgehandeld.

Nu besteld, morgen of maandag in huis

Vlugge levertijd

Zeer snel

Pedaalrubber besteld en de volgende dag geleverd.

Snel en in goede staat aangekomen.

Goede prijs snelle levering werkt

Hele prettige ervaring

Goed advies met prima kwaliteits producten en levering volgens planning

Top bedrijf !!

Al heel vaak besteld bij dit bedrijf en altijd tevreden ! Snelle correcte levering, gewoon top.

Prima.

Prima, niet altijd alles met pas-garantie past, dat is mijn enige opmerking. Verder snelle levering, retour sturen werkt ook vlot.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP