Betaalbare onderdelen, snellelevering, bedrijf denkt met je mee. Alle lof ga zo door.
Beste ervaring kan niet beter
Al mijn bestellingen tot nu toe redelijk vlot in huis, vragen worden duidelijk en volledig beantwoord. Gewoon goed dus!
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Makkelijke website met mooi assortiment en een vlotte levering. Het kwam een dagje later. Netje over geïnformeerd dus helemaal prima.
Snel en netjes geleverd.
Door de zogenaamde snelle levering bij Winparts besteld. Ruim voor de deadline. Krijg je 's nachts mail dat levering wordt uitgesteld. Gevolg, de volgende dag de reparatie niet kunnen doen. Beloof dan niets!
Beste Jeroen, Hartelijk dank voor uw bericht. Heel vervelend dat uw order vertraging had, onze excuses daarvoor. Ik zie inderdaad terug dat in uw laatste order de onderdelen wel gepickt waren, maar niet meer meegegaan zijn met de vervoerder op die dag. Nogmaals onze excuses hiervoor. We werken er hard aan om dit probleem op te lossen en nemen uw feedback mee in ons verbeterproces. Met vriendelijke groet, Anita
Super hoor beste mensen stroomonderbreker gekocht en in minder dan 14 uur geleverd in België. Een ding wel als je zo'n stroomonderbreker koopt en installeert gebruik wat olie om ervoor te zorgen dat de draaiknop soepel en lang meegaat. Zeer goede service en goedkoop,een aanrader
Keurig verpakt en meteen het juiste onderdeel kunnen vinden
Duidelijke en overzichtelijke site waarin je precies de materialen voor jou auto zeer snel en makkelijk kan vind. Bij onduidelijkheid krijg je direct advies gericht op je kenteken van je auto zodat je de juiste spullen zeer snel thuis krijgt.
Prima passing, snelle levering, goede kwaliteit.
nieuwe wiellagers nodig en deze snel geleverd
Super service
Goedemiddag, Na op 02-08-2024 besteld te hebben (is nu 13/08/24) en de artikelen op voorraad volgens webshop liggen. Zie Liqui Moly Cabriodakreiniger, wordt deze pas verzonden op 21/08/24 volgens de laatste update. Om mijn andere artikel alvast te laten komen (Liqui Moly cabriodakimpregn. moet er een deellevering extra betaald worden. Ongelooflijk, zeer slecht voor een webshop, dat ook nog een thuiswinkel waarborg etiket voert. (heb deze organisatie ook ingelicht) om een keer een goede audit daar uit voeren.
Beste meneer Flietstra, Bedankt voor uw review. Onze excuses voor het feit dat wij uw order niet tijdig konden verzenden en dat de geboden service niet was wat u ervan verwachtte. Ik heb uw order erbij gepakt en de cabrioreiniger staat op onze website aangegeven met een levertijd van 1 week. Dit is te vinden op de productpagina op het tabblad Levertijd. De reiniger heeft eenzelfde levertijd. Niettemin is een van de producten nog steeds niet binnen. Ik stuur u hierover een persoonlijke e-mail om met u tot een goede oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Anita
Mijn bestelling was vlot in huis. Maar de bestelde items passen volgens hun wel maar dus niet. Nu wacht ik al 2 weken op responsie van hun kant op mijn klacht…. Dit is wel een ding van over de 150 euro. Nee,een positieve ervaring noem ik Winparts niet.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw bericht. Heel vervelend dat u geen goede en vlotte communicatie moet ons had. Onze excuses hiervoor. Ik heb uw berichten gevonden en zal de communicatie even oppakken. We vertrouwen erop uw probleem goed te kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Anita
Product, prijs en communicatie in orde. Levering 1 dag vertraging. Geen ramp, kan gebeuren.
Beste meneer Scheepers, Bedankt dat uw een review hebt geplaatst uw feedback is erg waardevol voor ons. Fijn dat u tevreden bent over het onderdeel, de prijs en de communicatie. Jammer dat uw onderdeel vertraging had. Ik zie in de order dat de oorzaak in ons magazijn lag. Onze oprechte excuses hiervoor. We verwachten uw volgende order gewoon tijdig te kunnen leveren. Tot dan veel veilige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Anita
Ruim aanbod, scherpe prijzen, snelle levering en goede communicatie.
Het bestelde werd binnen 1 dag geleverd. Prima product en service.
Kom al langer bij Winparts, altijd dik tevreden. Maar nu kwam het pakje vele dagen later. Ligt dat aan de verhuizing van het magazijn van Winparts, of vakantietijd, geen idee, maar zou fijn zijn als ze hier aandacht aan geven.
Beste meneer Folmer, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u uw mening met ons deelt. Ik heb uw orders bekeken. Bij uw laatste order ging het om een product dat een iets langere levertijd heeft. Dit staat vermeld op de productpagina. Bij uw voorlaatste order ontstond er helaas wat vertraging in ons magazijn. Dit hebben we deels kunnen oplossen met een deelzending. We hopen hiermee voldoende toelichting te hebben gegeven. Met vriendelijke groet, Anita
Plastico kon ik jarenlang niet vinden. Winparts heet het. Order geplaatst nog wel even gewacht. Je krijgt netjes een mail dat ze de orde nog open hebben staan en dat ze niet kunnen garanderen dat het item er nog is. dit ontving ik na een week. Ik snap dat ze dit doen. Ik heb het uit de bestellingen gehaald. Na de vakantie meteen weer opgezocht en besteld op zaterdag. En Dinsdag is het geleverd. En het is net zo goed als ik mij kon herinneren. Ik gebruik het voor de fiets auto en boot en verweerde kunststof. Ik kom hier zeker terug.
Zeer tevreden, snelle levering en dit keer goed verpakt
Het onderdeel was keurig verpakt en werd goed afgeleverd.
Weer een keer een bestelling gedaan, enige twijfel, maar EEN telefoontje loste alles op. Levering zoals afgesproken. TOP en super snel. Dit bedrijf is een verademing.