Fout Winparts kost mij geld

Ik had vlak voor mijn vakantie 2 ltr Castro Edge olie 0W20 besteld. Winparts stuurt 1ltr Castro en 1 ltr 2-takt olie……. Moest ik de moeite nemen om 1 ltr terug te sturen, en ik moest alsnog elders duurdere olie kopen. Het prijsverschil wil men niet crediteren. Volgens hen gewoon een menselijke fout, die mij wel geld kost….. Ps: op Whatsapp wordt niet of langzaam gereageerd!

Afbeelkopte niet Dat was verpakking van 500 ml. Geleverd werd een andere verpakking van 250 ml

Slecht. Afgebeeld was een fles van 500 ml. In werkelijk werd de nieuw verpakking geleverd van de Sonax Hardwax met slechts 250 ml. Stond weliswaar ergens bij de product specificatie maar toch…. Riekt naar misleiding. Fabrikanten zijn de hoofdschuldigen aan de enorme stiekeme inflatie door veel minder te leveren voor een hogere prijs.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Snel goedkoop en alles wat je nodig hebt

De voorselectie via kenteken is super, zo hoef je niet door mega veel pagina's te bladeren, hebben wat je zoekt en nodig hebt en communicatie is goed over de levering

Slecht

Onderdelen komen niet binnen, of worden defect geleverd. Voor de 5keer opnieuw besteld nu. Klantenservice adviseert om opnieuw te bestellen, maar helaas komt het ook deze keer weer niet binnen zonder enig bericht. Al vanaf eind juli bezig om een motorkap binnen te krijgen….

Prima,doet wat het beloofd

Bestelde spullen waren uitstekend bestelling

Bestelling goed afgeleverd

Goede producten

Correcte afhandeling van bestelling tot aan aflevering, acceptabele prijzen, goede producten.

Meestal prima levering

Goede kwaliteit, je moet zelf wel goed uitzoeken of het product matcht met jouw auto. Snelle levering en prima webshop

Altijd snelle levering. En genoeg keuze

matig

Donderdag 22/8 bestelde ik een accu,in de orderbevestiging stond dat deze zaterdag 24/8 bezorgd zou worden. Er is 4,5 euro bijgeteld voor zaterdag levering,er kwam echter geen accu. Maandagmiddag 0n 4uur melde de bezorger van transmission zich met de accu.Op mijn vraag waarom de bestelling zaterdag niet gebracht is ,liet de man mij zien dat op zijn verzend brief niets vermeld door winparts over zaterdag levering!! Dit is dus een slordigheid van jullie ,het heeft mij extra geld gekost en langer wachten. hirmee is mij vertrouwen in winparts erg geschaad. groet Antoon van der Burg

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 0, 1

Niet helemaal goed gegaan

Het is jammer dat ze niet even een berichtje hebben gegeven dat het bestelde artikel niet op voorraad was en er zelf achter aan moest bellen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Mooi automatten voor mijn getz. Goeie pasvorm.goede kwaliteit.

Meestal snelle verzending

De producten die ik had besteld zijn van goede kwaliteit prijs verhouding, wederom was alles netjes verpakt

Goede site en een snelle levering

fyne zaak

snelle bezorging

Uitstekende winkel

Bestel al een jaren bij deze online automaterialen zaak. Ruim aanbod, scherp geprijsd en een uitstekende service. Zeker aan te raden.

De levering was heel snel maar helaas was het niet het juiste onderdeel. Het retourneren verliep ook perfect. Snelle afhandeling!

Veel producten op voorraad, goede service, overzichtelijke website.

Veel keuze op de website

Redelijk prijzen, en heel belangrijk snelle levertijden ( 1 a 2 dagen)

Netjes geholpen na annuleren order

Netjes afgehandeld na het niet passen van order

Adequate en snelle levering

Tot nu toe snelle en juiste levering van bestelde onderdelen

Razendsnelle en correcte levering

Zaterdag ordertje ingegeven en maandag al geleverd, dit is wat je wil als je online besteld, ga zo door!

Deudelijke website, snelle levering.goede prijs

Deudelijke website, snelle levering.goede prijs

Prima geregeld!

Prima levering en lekker snel.

goede service

Na dat bleek dat ik een verkeerde ruitenwisser had bestelt kon ik deze zonder problemen in de originele verpakking terug sturen.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP