Prima keuze, snelle verzending

op zoek naar opties voor vervanging van onze Nissan Almera Tino, vrij snel uitgekomen bij Winparts. Het artikel voldoet aan de verwachting, verpakking en verzending waren prima geregeld, dus graag tot een volgende keer!

Vlotte afhandeling

Positief

good service

Just one problem the bottle top from the window cleaner had come loose and everything was soaked and the parcel was leaking a pity it was the only problem.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Wat een slechte service

Wat een slechte service. Winparts stuurt het verkeerde op ( Motip bodem coating ipv handrem kabel ) wat ik niet besteld heb en meewerken om alles recht te zetten ho maar. Meerdere malen een dame gesproken van de klantenservice die zou terugbellen maar ik wacht nog steeds. Nu een voucher gekregen van het bedrag maar zonder verzendkosten die ik betaald heb. Echt fijn dat als hun fouten maken het mij geld kost. Ik hoop dat ik ooit nog eens teruggebeld word.

Zeer positief

Juiste producten besteld en ontvangen door koppeling aan kenteken.

Prima geleverd en snel

Goede ervaringen met winparts

Geen normale reactie op klacht

Er komt een defect onderdeel binnen maar 3 van de 4 producten zijn al geïnstalleerd. Dan krijg ik het verzoek om alles terug te sturen. Stuur gewoon het losse onderdeel op of desnoods een nieuwe set. Maar ik ga niet 3 producten van de 4 weer demonteren om een nieuwe set te.ontvangen. slechtste service ooit.

Levering mag sneller

Nu al paar maal vertraging bij levering gehad. Word wel netjes opgelost maar ik heb liever de onderdelen op tijd.

Ik kan hier heel makkelijk mijn kenteken invullen en de perfecte onderdelen bestellen voor mijn auto. Het bestel proces was duidelijk en het pakket kwam snel aan. Echter, het pakketje was een klein beetje gedeukt, maar het product gelukkig niet beschadigd. En hier kon de webshop niks aan doen.

Snel en correcte levering

Eerste keer besteld. Vlekkeloos. Snel en correct ontvangen.

snel geleverd en van goede kwaliteit. Ik ben erg tevreden en koop zeker meer bij Winparts.

Was dit keer redelijk snel

Meestal duurt het wat langer, was nu netjes op de aangegeven dag ! Wel beter om kleine zaken zoals gloeistiften in een zakje te stoppen. Lagen nu allemaal los uit de verpakking door de doos.

Zeer goed.

Zeer tevreden. Prijstechnisch prima. Snelle levering. Dus perfect.

Tevreden

Tot nu toe meestal snelle en juiste levering.

Goede kwaliteit

Kwalitatief goed product en goede service

Meedenkende mensen, heel goed

Goed geregeld

Alles keurig geregeld

prima gekregen wat ik verwachte!!

Vlotte levering

Duidelijke site en doorselecteren naar juiste auto en onderdelen

Vertraging, maar net afgehandeld

Het pakket kwam een week later aan dan verwacht en werd zonder reden teruggestuurd door het PostNL punt. Winparts stortte het bedrag terug incl verzendkosten terug en na opnieuw bestellen werd het pakket na een dag later geleverd.

Zoals altijd is alles prima verzorgd.

Ik heb al vaker bij Winparts bestellingen geplaatst en telkens weer is de ervaring goed. Snel geleverd.

Gelijk in huis en nog goede spullen ook. Top kwaliteit en service

al jaren zeer veel bestelgemak en kwaliteit

Ik koop al jaren diverse onderdelen voor onze auto’s er is veel keuze ook qua prijs / kwaliteit verhouding. Ben toto op heden meer dan tevreden over deze site, de leversnelheid en het kunnen invoeren van de voertuig gegevens waardoor per auto je de geschikte onderdelen snel kunt vinden

Goede service en snelle levering

Vrijdagavond ruitenwissers bestald. Volgens de site zouden ze 's maandags geleverd worden, maar ze kwamen de dag erna al. Dus goede service en supersnelle service

5 Banksstraat

Ede 6718 XP