Goede ervaring

Snelle levering en nette prijs en mooi product wat ik gekocht had

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7, 9

Drama met bezorgen.

een hele week gewacht op m’n pakketje terwijl beloofd werd het de volgende dag bezorgt te krijgen. Ze reageerde wel op mijn appjes, maar kreeg telkens te horen dat ik mijn track & trace in de gaten moest houden. Daar was verder niks te zien. Aan product niks te klagen maar wat een moeite.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Zeeeeeeer slecht!

Ik heb vorige week vrijdag iets besteld bij Winparts. Post.nl heeft nu, na 6 dagen, nog steeds niets geleverd. Als ik bel met Winparts krijg ik te horen van een dame: ‘Ja, daar kunnen wij niks aan doen….’ Ik heb alles verder geprobeerd: appen met Winparts, diverse mails naar Post.nl. Niets helpt. Winparts legt de verantwoordelijkheid bij de klant! Klant krijgt niets en is zijn geld kwijt!!!!!

super

Perfekt

Retourneren en communicatie vanuit Winparts betreft transmission is stront

Heeft me meer dan 5 keer tijd gekost om contact op te nemen betreft deze retour. Slaat nergens op

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Helemaal toppie

Tot nu toe heeft winparts mij niet teleur gesteld. Leverd snel en optijd, je kan zelf kiezen wat je het waard vind om uit te geven en en dat is merkafhankelijk en als er achteraf iets verkeerd is , wordt het ook geregeld

Prima ruitenwissers en Prima klantgerichtheid.

prima ruitenwissers, met uiteindelijk na verkeerde levering van verkeerde ruitenwissers ondanks wel opgaaf juist kenteken auto, een juiste en prima herstel en levering. Waarbij de opmerking een chapeau voor de klantgerichtheid medewerkster.

Uitstekende service

Super service

Goed product, snelle levering

Duidelijke omschrijving, snelle levering!

Duidelijke omschrijving op de productpagina, past op onze Thule dakkoffer! Levering zoals aangegeven op de productpagina.

Beloofde vandaag besteld morgen in huis niet gehaald

Speciaal hier besteld zodat ik volgende dag verder kon. Helaas 4 dagen verder en nog niks ontvangen. Telefonisch contact gehad met helpdesk. Netjes te woord gestaan. Nee hoor Meneer excuses morgen wordt het bezorgd. Maar niks. Auto staat nu al 4 dagen op de kruk.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Snel en prima prijs

Voor auto onderdelen zijn ze snel en hebben prima prijzen

Voldoet niet altijd zijn belofte

In het algemeen wel goed maar niet alltijd snel prijzen zijn prima. Sinds de verhuizing is de service iets minder maar eventueel moet Winparts aan zijn nieuw concept wennen

Zeer snelle levering

Wieldoppen besteld, goede kwaliteit voor een leuke prijs en bijzonder snel geleverd

Voor mij gewoon goed

Daar is weinig aan toe te voegen

Prijs zeer aangenaam

super service

het retourneren ging ongecompliceerd en snel. daarna gelijk het juiste onderdeel besteld

Goede auto onderdelen site

Veel verschillende producten op voorraad. Levering is vlot en word goed op de hoogte gehouden wat betreft levering.

Precies optijd en goed geleverd.

Een in 2023 gekocht wiellager begon na ongev. 6 maanden geluid te maken. Het lager had +/- 7000 km gedraaid. Onder garantie het aankoopbedrag gecrediteerd gekregen van Winparts. Hiervoor heb ik een kwalitatief beter lager gekocht bij Winparts. Prima opgelost en snel.

Snel, correct product, zeer tevreden

Duidelijke site. Product snel gevonden. Snel geleverd

snel en goed

met apk-deadline besteld, maar de belofte van de bezorgtijd werd waargemaakt. apk gehaald. bedankt winparts!❤️❤️

Geweldig.

Goed assortiment met snelle levering

Mijn nodige onderdelen zijn altijd makkelijk te vinden en snel geleverd.

Goed en snel geleverd

Inmiddels prettige ervaring met Winparts