Bestellingen snel geleverd Retouren snel, makkelijk en probleemloos opgelost. 1 keer lang op terugbetaling moeten wachten door een foutje mbt statiegeld, maar ook dat snel , vriendelijk en probleemloos opgelost
zie hierboven heb ik als zeer positief ervaren
Wat ik besteld heb is ook aangekomen en voldoet aan mijn verwachting!!
Van het gekochte artikel, de Jumpstarter met compressor werkte de meter van de druk niet goed. Ik moest vervolgens het artikel op eigenkosten terugsturen (krijg geld terug) en ik moest vervolgens de nieuwe Jumpstarter weer zelf bestellen. Hierdoor zit ik inmiddels op de derde keer verzendkosten! Uiteindelijk bleek ook de meter van het nieuwe artikel niet goed te werken maar dat laat ik maar zo omdat anders de verzendkosten hoger worden dan de aanschafprijs van de Jumpstarter. Erg jammer allemaal!
Goedemiddag, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat u de jumpstarter niet naar behoren werktte. Helaas kan ik aan de hand van deze gegevens uw order niet vinden. Mocht dit nog niet opgelost zijn kan u contact met ons opnemen, via dit e-mailadres: [email protected]. Met het bijbehorende order nummer. Dan gaan we met u meekijken! Met vriendelijke groeten, Naomi
Goede site leuke prijzen netjes geleverd.
Makkelijk bestellen en zeer vlotte levering
De reden dat ik 1 puntje minder geef was omdat het niet makkelijk was de kortingscode te gebruiken. Qua prestaties was niets mis. Dank jullie wel.
Bestel al meer dan 10 jaren bij winparts, maar laatste tijd Op website staat voorradig maar tegendeel is waar. Laatst multieriem set distributie set besteld heeft weken geduurd voordat werd geleverd dit kan echt niet jongens........ Laatste 3 bestellingen ook verzendtijd verdrievoudig. Overweeg toch mijn onderdelen ergens anders te gaan bestellen in de toekomst.. Tip.... werk aan actualisatie website en niet steeds dat mailtje sorry we hebben het niet gehaald...... Zeeer vervelend...
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u dit zo ervaren heeft. Helaas kan ik niet meekijken met uw orders aan de hand van deze gegevens. Wij adviseren altijd om optijd te bestellen, genoeg speelruimte. Er kan helaas altijd iets misgaan. Het kan namelijk voorkomen dat ondanks dat wij het product op tijd aan de transporteur meegeven, dat het niet op tijd afgeleverd wordt. Zo kan een pakket net aansluiting missen bij de transporteur en dan vertraagt een pakket zo een dag. Dit proberen we natuurlijk te voorkomen door een zorgvuldige selectie van onze transporteurs en leveranciers, maar is nooit helemaal te voorkomen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groeten, Naomi
Producten juist zoals besteld, op tijd geleverd maar verpakking was zonder opvulling en de flacons lagen los in de doos.
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw order slecht was verpakt, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor! Ik ga dit intern meenemen in onze verbeterprocessen. Helaas kan ik er niet uit opmaken of de producten zijn beschadigd, mocht dit zo zijn kan u contact opnemen met ons. Via dit e-mailadres: [email protected]. Met het bijbehorende order nummer. Dan gaan we met u meekijken! Met vriendelijke groeten, Naomi
Aan de hand van mijn kenteken kwam ik meteen bij de onderdelen van mijn auto. Daarna was ook gemakkelijk te vinden wat ik zocht. Snel geleverd voor een fijne prijs.
Prima product en levering zoals het hoort
Ik zou de volgende dag het binnen hebben, maar werd een dag later, misschien kan Winparts hier niks aan doen, maar ik baalde wel dat het niet de volgende dag werd geleverd
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat uw order vertraging heeft ondervonden. Wij adviseren altijd om optijd te bestellen, genoeg speelruimte. Er kan helaas altijd iets misgaan. Het kan namelijk voorkomen dat ondanks dat wij het product op tijd aan de transporteur meegeven, dat het niet op tijd afgeleverd wordt. Zo kan een pakket net aansluiting missen bij de transporteur en dan vertraagt een pakket zo een dag. Dit proberen we natuurlijk te voorkomen door een zorgvuldige selectie van onze transporteurs en leveranciers, maar is nooit helemaal te voorkomen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groeten, Naomi
Als ik 100 sterren zou kunnen geven dan zou ik dat doen !
Gewenste producten snel gevonden en snel en netjes in huis!
Levering niet betrouwbaar. Geen antwoord of onvoldoende op vragen
Goedemiddag, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat u de levering niet vertrouwd, helaas begrijp ik niet helemaal waarom. Helaas kan ik aan de hand van deze gegevens uw order niet vinden. Mocht dit nog niet opgelost zijn kan u contact met ons opnemen, via dit e-mailadres: [email protected]. Met het bijbehorende order nummer. Dan gaan we met u meekijken! Met vriendelijke groeten, Naomi
Snelle levering, goede en overzichtelijke website. Mooie automatten die prima passen in mijn peugeot 108!
Gevonden wat ik nodig had. Dealer had het uit Japan moeten bestellen, weken wachten voor dubbel de prijs......
Prima volgens afspraak zoals het hoort
Vlotte levering goed product.gr
Dit is mijn vaste onderdelenleverancier (geworden), snel, overzichtelijk en veel keus.
Levering duurt meestal langer dan wordt opgegeven ( voor 20.00 uur besteld de volgende dag geleverd )
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat uw order vertraging hebben ondervonden. Wij adviseren altijd om optijd te bestellen, genoeg speelruimte. Er kan helaas altijd iets misgaan. Het kan namelijk voorkomen dat ondanks dat wij het product op tijd aan de transporteur meegeven, dat het niet op tijd afgeleverd wordt. Zo kan een pakket net aansluiting missen bij de transporteur en dan vertraagt een pakket zo een dag. Dit proberen we natuurlijk te voorkomen door een zorgvuldige selectie van onze transporteurs en leveranciers, maar is nooit helemaal te voorkomen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groeten, Naomi
Altijd duidelijk en correct.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP