Ik bestel een set ruitenwisserbladen maar tot mijn verbazing zitten er niet de losse bevestiging stukken bij om ze passend op de ruitenwisser arm te zetten, deze moest ik dus van een oude wisser halen wat niet eenvoudig is met dat oude uitgeharde plastic
Beste J. Van Garderen, Dank voor uw review. Wat vervelend dat het lijkt dat uw bestelling incompleet is. Uit uw verhaal begrijp ik nog niet helemaal wat het precies is dat u mist. Zou u een mail willen sturen naar [email protected]? Dan kijken wij even met u mee of dit inderdaad het geval is. Mocht dit zo zijn, dan lossen wij dit uiteraard voor u op. Met vriendelijke groet, Niels
Over het algemeen worden de leveringen vrij snel gedaan maar vaak niet de volgende dag. Zoals de advertentie van Winparts beloofd. Verpakking is zondermeer goed. Zie levering: WP224-627912.
Beste Vermeer, Dank voor uw review. Wat vervelend dat uw bestelling een paar dagen is vertraagd. Wij begrijpen natuurlijk goed dat dit vervelend is. Wij doen altijd ons best om de streefdatum te halen, maar helaas zijn er een hoop factoren die invloed hebben op het leverproces, waardoor het niet altijd lukt om de aangegeven datum te halen. Onze excuses hiervoor. Wij streven ernaar om in de toekomst sneller en consistenter te leveren. Met vriendelijke groet, Niels
Geen poeha, een duidelijke site met een kenteken optie zodat je niet keer op keer hoeft te gokken of je het juiste bestelt. De prijs is scherp de kwaliteit is top en de service/ levering is geweldig.
Interieurfilter was beschadigd en onbruikbaar. Ik heb het weggegooid en een nieuwe besteld.
Beste Caspar, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u een beschadigd onderdeel heeft ontvangen. Ik zie dat u ons hier ook over gemaild heeft. Ik las ook dat u ondertussen een nieuw onderdeel heeft besteld. Zou u ons hierover willen mailen op [email protected] met het ordernummer? Dan kijken wij even of wij dit voor u kunnen vergoeden. Het namelijk niet de bedoeling zijn dat wij een defect onderdeel leveren. Onze excuses hiervoor. Wij horen graag van u. Dan zoeken wij naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Niels
Artikel passen op beide auto's zoals verwacht
Goed product voor weinig
Bestelling wieldoppen. Via website ging vlot. Levering ook zeer snel. Ook fijn dat dit bij een afhaalpunt kon worden bezorgd. Prima product voor een kleine prijs.
Prima spullen, helaas een dag later dan de beloofde levertijd suggereert.
Beste Jasper, Dank voor uw review. Wat vervelend dat de bestelling een dag later is aangekomen dan verwacht. Onze excuses hiervoor. Wij doen altijd ons best om de streefdatum te halen, maar helaas lukt dit niet altijd. Er zijn namelijk een hoop factoren die invloed hebben op de lever tijd. Denk bijvoorbeeld aan drukte bij ons of bij het postbedrijf. Wij streven ernaar om in de toekomst wel te leveren volgens de aangegeven data. Met vriendelijke groet, Niels
Snelle levering, Ik kwam zelf op het idee om op de trekhaak een beetje olie te spuiten en daarmee kon ik de fietsdrager vastklemmen op de trekhaak. De helpdesk wist geen oplossing. Ik ben natuurlijk blij met een heel goede fietsdrager. Stef
Beste Stef, Dank voor uw review. Wat goed om te lezen dat de fietsendrager er met een beetje WD-40 wel opging. Mocht het toch niet zijn gelukt, dan hadden wij uiteraard de fietsendrager voor u omgeruild. Ik begrijp van u echter dat dit niet nodig is. Ik wens u veel veilige kilometers met de fietsendrager. Met vriendelijke groet, Niels
Snelle levering en altijd updates over mijn bestelling. Zeer tevreden.
Wieldoppen 14 inch besteld, zijn super en de levering is ook snel. Top service!
Met eigen bodedienst
Makkelijk bestellen en super snel in huis
Fijn dat ik dit onderdeel kon bestellen bij Winparts. Het kostte wel wat pogingen om de juiste zoekopdracht te vinden. Bij rubriek" onderdelen bosal afneembare trekhaak" was er geen hit. Deze kwam bij invoeren zoekterm" hendelsysteem".
Alles wat ik bestel is juist en snel bezorgd
Steeds sneller dan verwacht Perfect service bij vermoedelijke maisbestelling waar genomen door de winparts
Super service en op tijd geleverd
Precies kunnen vinden en bestellen wat ik nodig had, een nieuwe interieurventilatiemotor. Ook de service van kenteken invoeren op de website waardoor je kunt zien of het bij je auto past is goed. Ook nog gebruik kunnen maken van 10% korting door in te schrijven op de nieuwsbrief als nieuwe klant. Kortom, dik tevreden!
Een keer een ding besteld, het kapje wat ik nodig heb past ook nog eens niet, maar krijg wel elke dag een mail waar ik gek van word met alle aanbevelingen etc.. stop daar maar mee
Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Wat jammer dat het spiegelkapje niet paste en dat u nu steeds e-mail krijgt die u niet wilt. Onze excuses hiervoor. Als u geen nieuwsbrieven meer van ons wilt ontvangen, kunt u die uitschakelen door onderaan in de nieuwsbrief op 'afmelden' te klikken. U ontvangt ze dan niet meer. We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Anita
Product zoals beschreven goed geleverd.
Levertijden worden regelmatig niet gehaald. Reken maar op +1 werkdag. Als ik zeker wil zijn dat het de volgende dag bezorgd wordt, bestel ik elders. Zo niet, dan heb ik tijd en bestel ik hier. Annuleren en wijzigen van een order gaat erg makkelijk en de geleverde spullen zijn goed.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw bericht. Uw feedback is erg waardevol voor ons. We vinden het fijn om te lezen dat u onze service op het gebied van wijzigen en annuleren goed vindt en dat u tevreden bent over de onderdelen die wij leveren. U geeft ook aan dat de levertijden bij uw orders vaak niet gehaald worden. Onze oprechte excuses hiervoor. We werken er constant aan om onze bestel- en magazijnprocessen te verbeteren om dit soort problemen te voorkomen. We nemen uw feedback dan ook mee naar de verantwoordelijke afdelingen. Tot slot zien we uw volgende bestelling graag tegemoet en wensen we u veel veilige kilometers. Met vriendelijke groet, Anita
Goede producten en snel geleverd
website zit goed in elkaar, producten makkelijk te vinden. Betaalbaar en goede levering
5 Banksstraat
Ede 6718 XP