Goed geholpen

Bestelling snel ontvangen en ook advies gekregen aardig mensen daar.

Makkelijke website met mooi assortiment en een vlotte levering

Makkelijke website met mooi assortiment en een vlotte levering. Het kwam een dagje later. Netje over geïnformeerd dus helemaal prima.

Snelle levering en niet te duur.

Snel en netjes geleverd.

Leveren niet op tijd wat ze wel beloven

Door de zogenaamde snelle levering bij Winparts besteld. Ruim voor de deadline. Krijg je 's nachts mail dat levering wordt uitgesteld. Gevolg, de volgende dag de reparatie niet kunnen doen. Beloof dan niets!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Super en binnen de 14 uur geleverd

Super hoor beste mensen stroomonderbreker gekocht en in minder dan 14 uur geleverd in België. Een ding wel als je zo'n stroomonderbreker koopt en installeert gebruik wat olie om ervoor te zorgen dat de draaiknop soepel en lang meegaat. Zeer goede service en goedkoop,een aanrader

snel geleverd, goede prijs

Keurig verpakt en meteen het juiste onderdeel kunnen vinden

Duidelijke en overzichtelijke site waarin je precies de materialen voor jou auto zeer snel en makkelijk kan vind. Bij onduidelijkheid krijg je direct advies gericht op je kenteken van je auto zodat je de juiste spullen zeer snel thuis krijgt.

Prima !

Prima passing, snelle levering, goede kwaliteit.

Altijd een passende oplossing !!!

nieuwe wiellagers nodig en deze snel geleverd

Super service

Slechte klantenservice door eigen webshop fout

Goedemiddag, Na op 02-08-2024 besteld te hebben (is nu 13/08/24) en de artikelen op voorraad volgens webshop liggen. Zie Liqui Moly Cabriodakreiniger, wordt deze pas verzonden op 21/08/24 volgens de laatste update. Om mijn andere artikel alvast te laten komen (Liqui Moly cabriodakimpregn. moet er een deellevering extra betaald worden. Ongelooflijk, zeer slecht voor een webshop, dat ook nog een thuiswinkel waarborg etiket voert. (heb deze organisatie ook ingelicht) om een keer een goede audit daar uit voeren.

Communicatie is slecht

Mijn bestelling was vlot in huis. Maar de bestelde items passen volgens hun wel maar dus niet. Nu wacht ik al 2 weken op responsie van hun kant op mijn klacht…. Dit is wel een ding van over de 150 euro. Nee,een positieve ervaring noem ik Winparts niet.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Prijs en product ok

Product, prijs en communicatie in orde. Levering 1 dag vertraging. Geen ramp, kan gebeuren.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Alles goed verlopen.

Ruim aanbod, scherpe prijzen, snelle levering en goede communicatie.

Prima service en snel geleverd

Het bestelde werd binnen 1 dag geleverd. Prima product en service.

Vertraagde levering

Kom al langer bij Winparts, altijd dik tevreden. Maar nu kwam het pakje vele dagen later. Ligt dat aan de verhuizing van het magazijn van Winparts, of vakantietijd, geen idee, maar zou fijn zijn als ze hier aandacht aan geven.

Erg Goed!

Plastico kon ik jarenlang niet vinden. Winparts heet het. Order geplaatst nog wel even gewacht. Je krijgt netjes een mail dat ze de orde nog open hebben staan en dat ze niet kunnen garanderen dat het item er nog is. dit ontving ik na een week. Ik snap dat ze dit doen. Ik heb het uit de bestellingen gehaald. Na de vakantie meteen weer opgezocht en besteld op zaterdag. En Dinsdag is het geleverd. En het is net zo goed als ik mij kon herinneren. Ik gebruik het voor de fiets auto en boot en verweerde kunststof. Ik kom hier zeker terug.

Zeer tevreden, snelle levering en dit keer goed verpakt

Goede en snelle service.

Het onderdeel was keurig verpakt en werd goed afgeleverd.

Wat Winparts belooft, doen ze.

Weer een keer een bestelling gedaan, enige twijfel, maar EEN telefoontje loste alles op. Levering zoals afgesproken. TOP en super snel. Dit bedrijf is een verademing.

Ervaring is positief

Goede nette levering. Goede producten.

Super service

Bestellen word snel uitgeleverd niet op voorraad direct een mail met de juiste levering datum

Uitstekend!!

Product zoals beschreven en op afgesproken tijdstip geleverd!!

jammer

De montageset voor de G3 Pacific-dakdragers die ik kocht, zat niet in het pakket. Hoewel ik vaak e-mails heb gestuurd, kreeg ik nog steeds geen antwoord. Ik moest de montageset opnieuw kopen voor € 41 + verzendkosten

Ik krijg wat ik vraag

Geen omwegen, geen addertjes onder het gras, prima service ondanks fouten die ik zelf maak

5 Banksstraat

Ede 6718 XP