levering en verzending was goed. geen problemen ondervonden.

Meerdere aankopen gedaan, levering en retourneren top

Levering en voorraad (als je goed oplet of t artikel direct leverbaar is) in 1 dag geleverd. Retouren worden ook vlot afgehandeld! ( ben ik bij een alternatieve leverancier wel anders gewend..) Koop hier zeker weer.

Mijn ervaring is dat ik bij winparts.nl mijn produkt heb gevonden en goed na de bestelling mijn vragen nog beantwoorden over het produkt . Ook een vlugge levering is geweest. En vriendelijk. Dank u daarvoor

geweldig service

trekhaak besteld was de verkeerde hier werd ik door klantenservice op getipt en zeer snel had ik alsnog de juiste in huis top

Te laat en rommelig verpakt

De bestelling kwam een dag later dan de beloofde voor 19u besteld morgen in en huis. En wat de volgende dag binnen kwam was wel wat ik had besteld alleen alle verpakkingen waren open, beschadigd en zo in de doos gegooid.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

makkelijk onderdelen opzoeken

makkelijk zoeken via chassis nummer! snel verzonden en de retour procedure is ook echt super!!

K.bedrijf

Maandagmiddag besteld. Vrijdagavond nog niks ontvangen. Nog over gebeld zelfde kutsmoes van druk weinig personeel. Net verhuist. Bestel wel bij Ali die is nog sneller. Een ding hier bestel ik niks meer

De juiste ruitewisserhouder snel en juist geleverd. Top!

Betrouwbare parts, vlotte levering maar pittige prijs.

Als winparts site zegt ahv kenteken dat het past dan is de kans groot dat het ook zo is. En ik merk dat er moeite wordt gedaan om snel te leveren. De prijs is vaak hoger dan bijv autodoc, maar daar past het onderdeel niet altijd.

Snel

Onderdelen

Ik ben tot nu toe positief, verder kan ik nog niet een directe mening geven over de houdbaarheidsdatum van de hetgene wat ik had besteld.

Prijs-service

Prijs -kwaliteit. Top

Zeer goede service

Bestelling geleverd zoals voorzien op de datum. Dus de dag nadien. Snelle en goede service.

TOP Service!

Vrijdag om 17:30 uur een bestelling geplaatst en deze werd zaterdag om 12 uur keurig volgens afspraak bezorgd…echt super.

Geweldige service

Precies de goede producten geleverd,en netjes optijd.

Top artikel

Past perfect en snelle levering! Het fijne is ook dat je via chassisnr kunt opzoeken en bestellen! Dikke duim!

correcte levering

was ok !!!

Goede en snelle levering

Bij het uitzoeken naar onderdelen staan er onderdelen bij van andere modellen en dat geeft nog wel eens verwarring.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Mijn vaste website voor auto onderdelen

Giga assortiment, lage prijzen, zoeken op OEM nummers, vriendelijk personeel, snel verzonden en een auto onderdelen site dat NIET onderdeel is van Autodoc. Daarom zeker een dikke 10!

vlotte levering

Goed geholpen, juiste onderdelen

Meestal de juiste onderdelen, hulp daarbij vragen via whatsapp is erg goed, Enige garantie aanvraag is nooit behandeld

Snel gekregen. Paste perfect.

zoals altijd, top

Zoals altijd, Top. Goede pasvorm uitlaat, klasse materialen

Helemaal goed geholpen

Aanbeveling, Toppie

Zeer goede service

Sowieso altijd goed. Winparts levert snel en goede communicatie over de leveringen. Zeer concurrerende prijzen en grote keuze. Als de producten op voorraad zijn dan staat dat duidelijk aangegeven en dan leveren ze binnen 24 uur Handige filmpjes over montage etc. Ik had zelf een fout gemaakt om een verkeerd onderdeel te bestellen maar zonder problemen kon ik het gratis terug sturen en kreeg een tegoedbon waarmee is het juiste product kon bestellen maar ik had ook kunnen kiezen voor geld teruggave. Meteen het juiste besteld wat de dag later al weer binnen was. Zeer goede service.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP