Helaas paste de mat niet in mijn GLC coupe . Retour gestuurd en meteen is mijn betaalde geld teruggestort . Super correcte afwikkeling . Top Winparts
Dik tevreden
Accu besteld, volgende dag geleverd. Helemaal top. Aandachtspuntje; de accu zou volgens de site niet in mijn auto passen. Maar ik heb dezelfde besteld als die erin zat en dat ging prima.
Heb hier al meer keren besteld, snelle verzending en prima ingepakt, inhoud blijft schadevrij
Makkelijk bestellen en snel geleverd
De auto matten voor de mini cooper zijn snel geleverd.
Altijd een goeie prijs, en levering zoals aangegeven.
Makkelijk bestelling te plaatsen en keurig geïnformeerd over levering.
Veel keuze in de producten en de website werkt gemakkelijk, maar op de website staat veel geadverteerd: vandaag besteld morgen in huis. Dit is bij mij echter nog niet gelukt. Heb inmiddels al een heel aantal bestellingen gedaan. Maar helaas duurt het altijd minimaal 2 werkdagen. (vaak langer) En dat is nou net waarom ik juist bij Winparts wilde bestellen omdat ze aangeven dat het snel bezorgd is. Zelfs wanneer je in Ede woont komt de bestelling gerust te laat binnen en je kan het helaas ook niet ophalen.
Beste meneer Doornbos, Bedankt dat u de moeite hebt genomen uw mening met ons te delen. Onze excuses dat u een slechte levertijd hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Bedankt voor uw review. Het overgrote deel van de hardlopende producten ligt bij ons in het magazijn en kan doorgaans tot 20.00 uur nog verstuurd worden, waarbij het product de volgende dag in huis is. Producten die zeldzamer zijn of minder vaak afgenomen worden, liggen op een ander depot en zijn daarom langer onderweg. Dit wordt ook aangegeven bij het product, doordat er een afwijkende levertijd staat. In de winkelwagen en op de betaalpagina wordt ook een verwachte levertijdindicatie gegeven. We hopen hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven. Met vriendelijke groet, Anita
De bestelling is perfect verlopen
Na wat problemen met leverdatum redelijk optijd
Onderdeel besteld op kenteken. Dus dan zou het 100% moeten passen. En vervolgens past het niet.
Beste meneer Mulder, Hartelijk dank voor uw review. Onze oprechte excuses dat u deze ervaring hebt gehad met onze webshop. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Ons advies is dus om voor het bestellen even naar het het origineelnummer en de maatvoering van het onderdeel te kijken. Bovendien kan een autospecifiek onderdeel binnen de termijn zonder verzendkosten retour. Ik zie dat u ook gebruikgemaakt hebt van deze mogelijkheid. Hebt u verder nog vragen of opmerkingen, laat u het dan gerust weten via onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Anita
Snelle en correcte afhandeling, ook bij een omruiling. Heldere informatie. Staat bij mij op de eerste plaats.
Iets duurder meestal als autodoc maar je hebt het een stuk sneller in huis.
9 van de 10 keer gaat een bestelling bij Winparts goed. Wordt op tijd bezorgd etcetera. Helaas wordt het op het moment dat de voorraad niet klopt een langdradig verhaal. 9 oktober een bestelling geplaatst, 11 oktober zou er geleverd worden. Na 1 week heb ik via de chat contact gezocht. Voorraad fout, onderdeel wordt ergens anders besteld en zou 17 oktober klaar voor verzending staan. 18 oktober wordt er in het status een wijziging doorgevoerd dat er 18 oktober betaald zou zijn en dat de verzenddatum 19 oktober wordt. Helaas is er wederom niets verzonden. Het zou fijn zijn als Winparts meer inzicht zou geven in wat er eigenlijk gebeurt met de bestelling en dat onderdelen welke niet voorradig zijn ook niet op voorraad staan of blijven staan.
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw review. Onze oprechte excuses dat uw laatste bestelling niet goed loopt. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker als u niet goed kunt achterhalen waar het fout gaat. Ik heb uw order gevonden en neem even via een persoonlijke e-mail contact met u op. Met vriendelijke groet, Anita
Onderdeel is precies goed goede communicatie betreft bezorging snelle levering
Goede kwaliteit. Scherpe prijs en snelle levering. Aanrader.
Het gekozen product, werd snel geleverd, zoals beloofd op de website. Het product paste niet en retourzending verliep prima, betaling werd ook snel geretourneerd.
Vandaag bestellen en morgen in huis.
Verkeerd type achter ruitenwisser ontvangen. Deze mag retour maar hoeveel moeite moet je doen een paar euro. Ik vind dit kwalijk omdat ik incl. Kenteken juist heb besteld. Wel snel geleverd, maar ja?
Beste meneer Beems, Bedankt dat u de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Onze excuses dat de achterruitenwisser niet paste. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Ons advies is dus om voor het bestellen even naar het origineelnummer en de maatvoering van het onderdeel te kijken. We begrijpen dat u het vervelend vindt dat dit kan gebeuren ondanks de pasgarantie. Toch adviseren we u de achterruitenwisser tijdig retour te melden via ons retourportaal: https://winparts.returnless.com/nl Mijn collega's van de retourafdeling helpen u dan graag verder. Met vriendelijke groet, Anita
jullie hebben bijna alles voor mijn auto
Ik heb wat onderdelen voor mijn Volvo XC60 uit 2009 gekocht, en deze zijn volgens afspraak binnen de gestelde levertijd geleverd, netjes verpakt en tegen een zeer acceptabele prijs. Bedankt voor de goede zorgen!!
Had de verkeerde spiegel besteld (er zijn tig varianten) voor de Fiat Camper. Omruil kennen ze niet, maar bij retour sturen krijg je een voucher en gratis verzending van het juiste item. Dus prima oplossing.
Anelle levering