Kwaliteit en snel geleverd

Diverse keren wat besteld en er komt altijd het juiste artikel binnen. Dat is niet altijd zo bij andere websites Tijdens het bestellen krijg je bruikbare tips om je goed op weg te helpen. De artikel zoekmachine werkt goed en snel. Bij Winparts bestellen dan krijg je de juiste artikelen snel geleverd.

Uitstekende service

Kreeg verkeerde achterruit wisser, maar dat is snel recht gezet.

Snel geleverd en goede kwaliteit top.

Duidelijk en goed

Al heel veel onderdelen hier gekocht voor onze auto's maar met name voor een 25 jaar oud 1.8T blok. Altijd netjes geleverd soms iets wat langer dan staat vermeld. Verkeerde leveringen worden prima retour gestuurd en geld terug.

Snel, goed, goedkoopst, betrouwbaar!

Ik heb 3 x wat besteld bij winparts, en telkens komt winparts als goedkoopst naar voren

Supersnel geleverd

Ik gebruik ze als zaaibakken in mijn kas ,ze zijn nl de allergoedkoopste dan de vergelijkbare zaaibakken elders.

Tevredenheid

De tot nu toe aangekochte producten zijn naar tevredenheid goed en optijd geleverd

Winparts is top Post.nl is onbetrouwbaar

geen bijzonderheden

snel, betrouwbaar, top!

Gewoon snel kunnen bestellen, de garantie op de artikelen is uitstekend. Geen gedoe met wel of niet omruilen, retourneren of wat dan ook. Ook hier is Winparts de grote winnaar. Klant gericht en op z,n Engels: No Nonsense.

verpakking kan beter.

nu voor de 2e keer poetsproducten van meguiars hier besteld en beide keren lekkende verpakking. prijs altijd wel goed.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Snelle levering en mooi product

Slecht

Tot twee keer toe verkeerd artikel gekregen, ben daar nu klaar mee. Via telefonisch contact geprobeerd voor de tweede bestelling het goed te bestellen maar dat ging dus ook fout

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Snel safe en simpel

Snel geregeld

Makkelijk zoeken via kenteken

Mooi product, maar past niet.

Hallo, ik heb voor een Volvo V60 my2013 een set besteld, maar de bestuurdersmat pas eigenlijk net niet. Deze staat bol om bij de voor-gemonteerde "klikkers" passend te kunnen zijn. Ik zou dit graag opgelost zien. De hoh maat van de ronde uitsparingen is 8 mm verkeerd ofzo. Ik zou het bedrijf aanbevelen als dit opgelost wordt. Ander heb je niet veel aan het product. Ik heb de service afdeling nog niet gesproken, ik hoop dat ze het via deze weg oppakken.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

levering op tijd met goede prijzen

Tijdige levering en notificaties. Wel zelf goed je huiswerk doen en checken checken en nog eens checken ..dan gaat het meestal goed .

Snel geleverd, top product, scherpe prijzen en veel keuze.

Duurt veel te lang

Nog steeds niet mijn bestelling binnen

Snel ,goed verpakt en prijs na product.

Wij zijn goed geholpen en zijn zeer tevreden met de afhandeling.

Snelle correcte levering

Toppie

Parts garantie waargemaakt!

Ik had een thermostaat huis besteld. En ondanks de info op de website nog aanvullende reactie dat deze mogelijk niet zou passen. Na contact de juiste ontvangen. Helemaal blij mee!

Ruime keuze, tijdige en correcte afhandeling

Zeer goede ervaring

Waardeloos

Automaterialen bestelden na twee dagen bericht pakketje wordt bezorgd. Tot zo ver oké. Een uur voor de bezorgtijd een bericht bezorging uitgesteld naar de volgende dag. Idem de dag erop en de daarop volgende dag zonder enige uitleg waarom. Na uiteindelijk 7 dagen verder bericht pakketje komt eraan en uiteindelijk om 12:55 uur de melding bezorgd. Leuk maar die bezorging was niet bij mij. Contact opgenomen met winparts en toen bleek het pakketje retour gegaan te zijn. De reden? Niet niemand die mij dat vertellen kon alleen maar misschien dit of misschien dat, lekker vaag. Wat meer duidelijkheid hierin zou een stuk klantvriendelijker zijn en voor meer begrip zorgen. Natuurlijk kan er van alles gebeuren met een pakketje, stukvallen, beschadigen, enz. enz. maar laat het de klant dan ook weten I.p.v. dat ik 4 ochtenden thuis voor niks op het pakketje wacht.

Snelle levering en goede prijzen

Dito als boven

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.