Snelle service en een goede prijs.

Goede prijs, veel keus en snelle levering

Snelle levering goede servis

Breed assortiment en de juiste informatie

Goede kwaliteit

Via mijn kenteken nieuwe ruitenwissers besteld ( merk bosch) 2 voor en 1 achter past prima ! Via winparts en er zelf opzetten scheelt mij 40% kosten.

Goede ervaring

Op tijd geleverd en het contact uitstekend.

Wat ze beloven dat doen ze ook.Alle bestellingen altijd op tijd daarom een dikke tien

Goed en snel

Goed en snel.

Prima advies en snel bezorgd

Prima service. Prijs kwaliteit uitstekend. Na 3 dagen ontvangen.

Het komt op tijd aan op de afgesproken datum.

snelle levering .goed materiaal

dinsdag besteld woensdag geleverd

Makkelijk te vinden wat je nodig hebt, ook als je totaal geen kennis hebt van auto's. Ik had toch nog de verkeerde ruitenwisser besteld, omdat ik zelf niet goed had gekeken, dus als retour aangemeld en dit werd direct en keurig verwerkt!

heel slecht ,ze kunnen zelf hen woorden na komen

je plaats een besteling bij deze bedrijf de volgende dag krijg je niks en ga je klemen voor je geld krijg je te horen je moet geduld hebben wel als je reklamme maakt vandag bestellen morgen in huis zijn leugens ik heb zelf gebeld ze kunnen niet eens contact krijgen met koerier zelf de persoon die je aan telefoor krijg ze hebben veel klacht door dat koerier bedrijf maar hun blijven die bedrijf gebruiken winparts is niet een bedrijf dat je kan vertouwen!!!!!

Snel en goed!

Snel vindbaar en snel geleverd

Materiaal is makkelijk te vinden op website. Voor eenmalig bestellen geen account nodig. En snel in huis. Top

Mooie prijs op onderdelen!

Goeie webshop die met je meedenkt

Ik ben erg tevreden over Winparts.nl! De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik, waardoor het bestellen altijd soepel verloopt. Wat ik vooral waardeer, is dat ze echt met je meedenken. Toen ik laatst onderdelen bestelde voor een andere auto dan die ik had ingevoerd via het kenteken, namen ze contact met mij op om zeker te weten dat het de juiste bestelling was, dat vind ik topservice! Een klein verbeterpuntje is wel de duidelijkheid over de levertijden. Soms is het niet helemaal helder wanneer een product geleverd wordt, en dat zou fijn zijn om wat beter te weten van tevoren. Maar verder ben ik heel tevreden en blijf ik zeker klant!

Slechte afhandeling retour producten

Nog steeds geen creditering van de retour gezonden producten. Ondanks het feit dat Wimparts zelf het verkeerde product gestuurd heeft.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Snel juiste levering

Top bedrijf

Makkelijk bestellen

Product snel geleverd makkelijk om

Waardeloos

Bestelling geplaatst zou volgende dag in huis zijn, maar niks dagen achtereen gebeld telkens werd er gezegd de fout ligt bij postnl Zelf postnl gebeld pakket was wel aangemeld maar niet afgegeven door winparts na weer vele telefoon gesprekken met winparts werd steeds gezegd morgen wordt het bezorgd maar uiteindelijk door weer telefoon gesprekken de 13de dag werd het geleverd.

Goede en flexibele omruilservice

Twee keer wat besteld, beide keren snel bezorgd

Snel. door kenteken selec,de juiste onderdelen

Als ik iets voor mijn auto nodig heb altijd hier. Gewoon goed.

Wisselstuk was perfect voor mijn wasmachine

Filter paste perfect in de wasmachine en opgelost

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.