Zeer slechte service

Je koopt onderdelen volgens de zoekmachine op hun site. Vervolgens passen ze niet omdat de zoekmachine dus niet klopt. En dan is het ineens mijn fout. En natuurlijk kan je het dan net retour sturen omdat je het gepast heb. Omdat zij zeggen dat het moet passen !

Groot assortiment voor een schappelijke prijs.

Duidelijke site waar je op kenteken of gewoon in het assortiment kan rond zoeken. Snelle verzending en vanuit Nederland dus geen hoge kosten igv retour.

Goede communicatie en service

Goede ervaring goed product en alles duidelijk omschreven

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 9, 10

Altijd tevreden

N

Duidelijk en vlotte service. Prima ervaring

Professioneel en snel

Makkelijk onderdelen vinden

GEWELDIG

Zoek je iets voor de auto ongeacht het merk,je slaagt bijna altijd wel bij WINPARTS. en goed verzorgt en snel geleverd.

Waardeloos bedrijf

Had meerdere dingen besteld, niet alles geleverd. Contact gehad, was retour naar winparts gegaan. Gevraagd om alsnog te versturen, word gezegd dat ze geld wel terugstorten. Raar, kan gewoon leveren toch… Weer achter geld aan gebeld, binnen 3 dagen word er verteld. Tot op heden geen onderdelen of geld ontvangen. Jullie mailen steeds om een beoordeling, bij deze dus!!

Vriendelijke behulpzame service

Bij navraag waar mijn pakket heen verzonden was heeft een medewerker het goed voor mij uitgezocht. Snelle levering en verzending.

Remschijven en blokken besteld. Heel snel geleverd en alles past en werkt weer top

Komen afspraken niet na

Email adres ingevuld voor 10% korting bij eerste bestelling, blijkt echter maar voor een beperkt assortiment. Dit word niet duidelijk gecommuniceerd. Op veel items, ook bij fietsendragers, bij de webshop staat op tijd besteld volgende werkdag in huis. Echter dit is ook niet het geval. Kortom misleidende webshop mbt prijs en lever data. Items uiteindelijk wel aangekomen en in goede staat. Dus daar is niets mis mee.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

De bestelling werd snel opgestuurd, ik kon snel verder met werkzaamheden. Erg belangrijk en een heel groot pluspunt: de bestelde onderdelen werden geleverd in een juist passende doos, en de afzonderlijke onderdeel-verpakkingen waren niet beschadigd of geopend. Dit heb ik bij een andere grote en bekende online leverancier heel anders meegemaakt; anders geleverd dan het bestelde en beschadigde, of zelfs defecte, onderdelen vanwege desinteresse wat betreft verpakkingskeus en handling van orderpickers. Winparts is voor mij de nieuwe go-to leverancier.

prima product

Snelle levering scherpe prijzen

Slecht

I received wrong brakes, and lost money because i realized when i was at car service, to change them.

Fan van winparts

Ik gebruik het soms om voor klanten iets op te zoeken dmv hun kenteken in te voeren maar ook als ik zelf iets nodig heb voor mijn partner of mijzelf is het gemakkelijk te bestellen en is het over het algemeen snel geleverd en bij foutief besteld of geleverd word de retourzending netjes en vlot afgehandeld en is er eenvoudig een nieuw onderdeel te bestellen.

Goede ervaringen

Goede ervaringen

Snel en goed

Mijn spullen waren snel binnen en het was het juiste

Geweldig goed artikel

Geweldig goed artikel incl montage materiaal, top

Gewoon top

Goede duidelijke site voor een redelijke prijs originele onderdelen aangeschaft. Passing is perfect zonder problemen alles kunnen monteren

Prima zaak

Losse alle problemen snel bij verkeerde bestelling snel op.

Prima,

Moeilijke communicatie

Ben nu nog aan het wachten op een retour formulier en op mijn bestelling hoor niks meer

Fast

Good

• On a scale of 0 to 10, how likely are you to recommend our business to a friend or colleague? 10

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.