Fast

Good

• On a scale of 0 to 10, how likely are you to recommend our business to a friend or colleague? 10

Alles snel geleverd voor een goede prijs

zeer correcte en snelle levering.

Zat dringend verlegen om een waterpomp voor mijn auto, kon er niet meer mee rijden. Dankzij de snelle en correcte levering ben ik snel weer mobiel waarvoor mijn dank. Ik zal zeker vaker bij jullie bestellen.

Snel geholpen

Bestelling was snel in huis, service was ook goed

Veel keus en snelle levering

Duidelijke website met veel informatie. Makkleijk te bestellen en snelle levering

Makkelijk en snel

Goedkoop en snel geleverd

Goede en snelle levering

Selle levering, ook als een onderdeel is teruggestuurd goede info over status en eventuele terug betaling.

perfecte afwerking

zeer goede service ,bedankt. Ga zo door. Gijs

Altijd te laat bezorgd

2x besteld , allebij niet de volgende dag geleverd Voor mij geen Winparts meer.

nette prijs en supersnelle levering

Buitenspiegel besteld. Volgende dag geleverd.

Super goed

Goede prijs, snelle levering, groot assortiment

Wat de titel zegt!

alles klopt.

Snel besteld, snel geleverd

Werkt gewoon altijd goed.

Altijd goed

Onderdelen zijn altijd goed passen altijd

Service

Bestelling snel en foutloos uitgevoerd zelfs nadat ik op het laatste moment nog aanvullingen had. Service met een grote S.

Goede deal op basis van mijn kenteken!

Voor mijn 34 jaar oude Citroën BX had ik een nieuwe ruitensproeier motor nodig. Vanwege de redelijke prijs heb ik er meteen maar 2 vernieuwd.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Постоянно, на две машины.

Молодцы!

Snelle leveringen maar missende onderdelen

Gemengde gevoelens moeten morgen vertrekken willen monteren ol dan tot besef te komen dat er geen bouten en rondellen bij zijn.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Leveren wat je besteld zeer snel

Tot nu toe erg tevreden

snel en goed

artikel zoeken (op kenteken) bestellen ontvangen

Werkt perfect

Ideaal op kenteken en alle goedkope en dure opties gelijk te zien. Ook snelle levering!

Alles netjes voorelkaar

Onderdelen netjes op tijd geleverd en alles past perfect hartelijk bedankt

Betrouwbaar

Snelle levering, exact juist product, scherpe prijzen

spiegelglas past prima

Goede levering en past precies

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.