Top service en scherpe prijzen.

Had onderdelen besteld voor mijn oldtimer en werd op de hoogte gebracht dat de onderdelen niet zouden passen. Ze kwamen gelijk met andere opties en het werkte perfect. Echt een aanrader.

Product snel geleverd.

Qualitative product, goed ingepakt, snel geleverd.

Lose-parts

Een bedrijf herken je aan de manier waarop klachten worden opgelost. Ik heb een aantal bedrijfsbussen waarvan 1 met een motorkap met deuk. Omdat de bussen opnieuw bestickert worden bestel ik een motorkap en wat andere onderdelen waaronder een potkrik bij Winparts. Een genie bij Winparts doet alles in 1 doos en de motorkap komt gedeukt door de potkrik bij ons aan. Kan gebeuren, retour en nieuwe besteld. Na 10 dagen, bus staat al een tijd bij het reclame bureau, komt de volgende motorkap en wat denk je, wederom gedeukt. Ik bel met Winparts en zeg, ik zie dat jullie in Ede zitten, kan ik de kap komen ruilen, ik heb mijn bedrijfsbus weer nodig en weer 14 dagen wachten tot de kap is opgehaald en omgeruild zie ik niet zitten. Hoewel de aardige jongen zeer begaan en begripvol is kan er NIKS, hij wijst mij bij herhaling op de Oost-Duitse procedures en ziet geen mogelijkheden om dit anders op te lossen dan de vorige keer. Wat een ballentent, producten goed maar als ze 2 x een product leveren wat niet goed is moet je zelf een oplossing bedenken. Als ik vraag om een leidinggevende te spreken te krijgen dan kan dit niet, als ik vraag om versneld een nieuwe motorkap op te sturen per expres dan kan dit niet. Winparts is voor mij Verliesparts. Er komt geen oplossing

De juiste spullen en snelle levering. Helemaal goed

Goede kortingsacties, snelle levering “ en supergoede klantenservice”

Regelmatig goede kortingsacties, snelle levering. Goed en vriendelijk geholpen door klantenservice. Houden zich aan hun afspraak. Bestel zo weer bij Winparts.

Goede produkten

Jammer dat als je via klarna betaald je sneller je pakket krijgt dan dat je direct met ideaal betaald Dus mensen als je je sneller je pakket wilt betaal dan achteraf met klarna

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Goede product, snel geleverd

Voordelige en betrouwbare levering

Goede webshop met diverse merken en meestal duidelijke omschrijvingen voor scherpe prijzen. Alleen even oppassen als je zware dingen besteld, het wil nog wel eens gebeuren dat zware onderdelen los in de doos met kwetsbare onderdelen worden verstuurd zonder voldoende opvulling. Verder uitstekende service, ook met retourneren.

Zeer goede service

Zeer goede snelle en accurate service. Ik ben zeer tevreden. Klantenservice is ook goed en snel bereikbaar. Indien nodig kom ik zeker terug!

Goed materiaal tegen scherpe prijzen

Goed materiaal en zeer scherpe prijzen alles goed en snel ontvangen

Goed product

Goed product goede beschrijving en snelle levering

Zeer slecht

Pas garantie stelt bij Winparts niets voor. Retouren gaat zeer moeizaam Ben helemaal klaar met Winparts

Goede prijs snelle levering!

Niets op aan te merken.

Goede service en eenvoudig bestellen

Ik heb al meerdere keren besteld en gaat vrij eenvoudig. Je geeft het kenteken in en zoek de onderdelen die je nodig hebt. Ook ontving ik een mail met check of mijn bestelde onderdeel werkelijk zou passen. Ook bij een onderdeel dat vrij snel stuk was werd dit snel en goed opgelost.

Prima product snel en goed geleverd

Prima product snel en goed geleverd

Je kunt altijd bellen als je er niet zeker van bent

Om duidelijkheid te geven over een onderdeel kun je ze altijd bellen . Prima service en vriendelijke mensen

goed en betaalbare producten

snelle levering netjes verpakt prima...

Top en snel geleverd

Dik tevreden

Prima zaak

Vlotte levering, scherpe prijzen, passende onderdelen.

alles goed

netjes goedkoop en snel

Keurig

Op tijd en goed geleverd

Alles goed verpakt en snel verzonden.

G3 zijwindschermen voorzijde passend voor Chevrolet Spark 5 deurs modellen. Productnummer: 0360859 Fabrikantcode: 19.572 EAN: 8010682035148 Alles goed verpakt en snel verzonden. Bij de kassa kan je een pas garantie check uitvoeren, daar komt uit dat deze niet past op de Chevrolet spark, maar het past gewoon.

Onderdelen voor iedere auto op voorraad.

Ruime keus aan auto-onderdelen ook voor klassieke auto’s. Binnen enkele dagen in huis en afspraak is afspraak.

Snelle levering, binnen 24 uur, geweldig.

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen door jullie .maar niet door de bezorger hadt het pakket onder de auto van de buren gelegd je kon het goed zien liggen.en we waren thuis.

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.