Snel en voordelig

Snelle levering,uitgebreide keus, goede informatie, goede prijs/kwaliteit! Top!

fantastisch

ik vind de onderdelen een schot in de roos na veel uitzoeken en wikken en wegen is deze site nog steeds de beste. enkel er zouden nog paar punten kunnen veranderen die het nog steeds gemakkelijk maakt voor de mensen ook die bij het call center werken. maar toch een goede service

Heb bij dit bedrijf al meedere bestellingen gehad en ben altijd super geholpen. Werd goed ingelicht met een telefonisch gesprek en daarna doe ik een bestelling online. Ook bij retouren word ik goed geholpen afleveren meestal 2 tot 3 dagen.

Zeer goede service!

Ik had een verkeerde lamdasensor ontvangen welke al eens gemonteerd was geweest maar wel in het juiste doosje. Deze gratis retour gestuurd en voucher ontvangen. Deze voucher gebruikt voor een nieuwe bestelling.

Gewoon goed

Zoals het hoort

Makkelijk besteld,snel bezorgd

Makkelijk besteld,snel bezorgd,duidelijke bezorgtijd.

Goede prijs en snelle levering. Maar accu past niet precies

Prima accu maar de acculader van mijn auto bevat in de bodemplaat een paar nokken voor en een nok middenachter. Ondanks dat deze Bosch accu werd aanbevolen voor precies mijn auto, paste hij niet op de bodem van de houder. Ik heb zelf met een zaakje de drie uitsparingen gemaakt in de bodemranden van de accu.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Alles wat ik besteld heb en een dag eerder.

Prima webwinkel met goede kwaliteit.

Snelle levering en als er iets verkeerd is gegaan door mij of door hun schuld wordt het prima en snel opgelost.

Goede site

Goede onderdelen voor de juiste prijs

Uitstekende prijs, snelle levering.

simpel en snel

Makkelijk je product opzoeken en snel bezorgd

Top geregeld snelle levering

Duidelijke site, snelle bezorging.

Keurig gekregen wat ik besteld had.

Goede communicatie van de levertijd.

Alles naar wens en snelle levering

Makkelijk te bestellen en ruime keuze in onderdelen goede pasvorm en op kenteken bestelde onderdelen passen altijd ik ben 46 jaar automonteur geweest dus weet ik wat er allemaal mis kan gaan als je onderdelen moet bestellen maar bij jullie heb altijd de juiste onderdelen gehad tegen een goede prijs en de betaling is heel simpel ik ben zeer tevreden

Snelle levering....top.

Goed product

Simpel

Snelle levering en betrouwbaar

prima .

snelle levering.

Snel

Snel geleverd en past zo als het moet

vlot

Mooi bedrijf

Altijd netjes geholpen, blijf zo doorgaan.

Onderdeel is snel opgestuurd

Goed, ik heb vaker wat besteld, altijd goed geen problemen onder vonden.

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.